Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

sveikos smile.gif su naujais metais:)
gal kas domejos kalvariju g. 1 kokia kaina svesti ir kokios salygos? kur prie zaliojo tilto pastatas atrodo kaip pilis:)
Atsakyti
QUOTE(black_dress @ 2016 01 04, 23:52)
sveikos smile.gif su naujais metais:)
gal kas domejos kalvariju g. 1 kokia kaina svesti ir kokios salygos? kur prie zaliojo tilto pastatas atrodo kaip pilis:)

O jis veikia? Kiek zinau ji buvo uzdare remontui bet taip ir neatidare, gal as klystu bet niekur internete neradau info ar kontaktu.
Atsakyti
QUOTE(amalta @ 2016 01 04, 22:54)
O jis veikia? Kiek zinau ji buvo uzdare remontui bet taip ir neatidare, gal as klystu bet niekur internete neradau info ar kontaktu.


Visko gali buti. Nieko nesu girdejus, tik kazkaip sove mintis idomu butu ten svesti, tik gal ir kaina didoka butu. O ivedus per interneta iskrenta ju psl http://www.kalvariju1.lt/ , bet paskui nukreipia i http://bure1.lt/ tai kaip suprantu cia gal bendrasavininkai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(black_dress @ 2016 01 04, 23:01)
Visko gali buti. Nieko nesu girdejus, tik kazkaip sove mintis idomu butu ten svesti, tik gal ir kaina didoka butu. O ivedus per interneta iskrenta ju psl http://www.kalvariju1.lt/ , bet paskui nukreipia i http://bure1.lt/ tai kaip suprantu cia gal bendrasavininkai smile.gif



Gavau atsakyma is kalvariju 1.
ši svetainė nebėra naudojama ir administruojama Kalvarijų 1 restoranas nedirba beveik 4 metai, šventes organizuojame ir planuojame visoje Lietuvoje ir restorane Burė No1, jei domina sąlygos ir pasiūlymai susisiekite info@bure1.lt arba telefonu +370 677 84 393
Atsakyti
QUOTE(astieeene @ 2015 10 19, 14:55)
Sveikos,

kadangi pati perskaiciau sia tema skersai isilgai besirinkdama sodyba, nusprendziau ir as pasidalinti patirtimi (apziureta 2015-tu vasara):

Margio krantas: pamatem ir prilipo. Mums tiko ten viskas: dvivieciai kambariai visiems su privacia erdve, jauki sventes sale su terasa, ezeras su pirtimi… butent to ir ieskojome. Tiesa kaina tikrai kandziojasi: sestadieniai – 2.200€; penktadieniai – 2.000€; sekmadieniai – 1.500€. Musu nuostabai dar siu metu vasara jau visi sestadieniai 2016-tu vasarai buvo uzsakyti. Bet mes ir siaip del kainos butumem eme penktadieni ar sekmadieni. Del sveciu uzimtumo ir kitu aplinkybiu pasirinkom penktadieni…

Bagdoniu slenis: aplinka grazi, viskas patiko. Tik kambariuose labai sugrustos lovos po 4 ar gal net daugiau zmoniu. Ir ezeras esantis salia labai jau apauges, man i ji isokti nelabai noretusi… Musu mazai 40 zmoniu grupelei gal kiek per plati erdve. Ten gal truputi didesniam sveciu buriui tiktu… Kainos nesiteravom.

La Villa Margis: kaina 2.400€ - 2.500€ sestadieniai. Mums buvo per didele sale ir per didele erdve. Truko jaukumo. La Villa Margis ir Margio krantas yra salia, tai mums abu palyginus Margio krantas buvo arciau sirdies.

Taigi issirinkome Margio kranta. Tik dabar man truputi neramu del maisto… Gal yra ten dalyvavusiu ar sventusiu vestuves atsiliepimu apie maista? Buciau be galo dekinga!


Sveika,

skaitau ir galvoju 'Geras' lygiai tokia pati situacija, aplankeme tas pacias vietas tik dar buvom uzsuke i Elniakampi. Mano busimam vyrui labai nepatiko mirusios muses ant palangiu ir taip vadinami 'seksodromai' kambariuose. tik uzejus i Margio kranta supratome, jog tai vieta musu vestuvems. wub.gif Kadangi isteku uz anglo visi giminaiciai ir draugai is jo puses atvyksta i Vilniu is sekmadienio i treciadieni mus labai nudziugino nuomos kainos darbo dienomis taigi nusprendeme kelti vestuves Pirmadieni - antradieni ir isvykti treciadienio ryte.

Labai neramina maisto kokybe, nes kainos gana aukstos bet girdejau apie kelis nekokius atsiliepimus..
astieeene, kada jusu svente? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AaGa @ 2016 02 16, 18:48)

Labai neramina maisto kokybe, nes kainos gana aukstos bet girdejau apie kelis nekokius atsiliepimus..
astieeene, kada jusu svente? smile.gif


Sveika,
Mes ir apziurinejom Margio Kranta ir is ties nuostabi vieta ! smile.gif Manau puikus sprendimas. neigiamu atsiliepimu del maisto teko girdeti tai pat is draugu. Pagrindine priezastis - margio kranto virtuve nera didele, ji nera pritaikyla dideliems renginiams, tad maistas gerokai is anksto pradedamas ruosti.

Taciau, as del to per daug nepergyvenciau, nebent esat dideli kokybisko maisto gerbejai, manau didzioji dalis sveciu tikrai liks patenkinti ir nieko nepastebes.

Atsakyti
Sveikinu pasirinkusias Margio krantą 4u.gif Esu tikra, jog nenusivilsite.

Savo ruožtu ilgą laiką ruošiaus ir pagaliau prisiruošiau palikti atsiliepimą apie Elniakampį. Mano pagrindinis kriterijus, kuris "atitolina" nuo paslaugų teikėjo - požiūris į klientą ir baimė pasirašyti paslaugos teikimo sutartį. Taip, deja, vis dar daug sodybų to bijo, bet po tuo slypi (gali slypėti) žinutė, "o aš jums to nežadėjau, ko tikėjotės". Taigi, ilgai derinant visas subtilybes pradžioj Elniakampio šeimininkas bandė atgrasyti nuo minčių apie sutartį neva "PVM" reikalingas tokiu atveju - what a surprise! bigsmile.gif Ir sutikus jį mokėti kurį laiką delsė ir po gal 10 nesėkmingų skambučių paaiškėjo "Oi, žinokit kiti taip nesiterlioja, atvežė man avansą grynais ir ramu dabar tai datai, o ir žymiai didesnės bus vestuvės, tad jūs man tiesiog neapsimokat" biggrin.gif Taip, terliotis su "einamomis datomis" tikrai negalima, bet katutėm ploju, jog ten ir nebus mūsų nosių 4u.gif

Viso to kulminacija - Vila Nora. Labai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(i.t.s. @ 2016 02 17, 10:39)
Sveikinu pasirinkusias Margio krantą  4u.gif Esu tikra, jog nenusivilsite.

Savo ruožtu ilgą laiką ruošiaus ir pagaliau prisiruošiau palikti atsiliepimą apie Elniakampį. Mano pagrindinis kriterijus, kuris "atitolina" nuo paslaugų teikėjo - požiūris į klientą ir baimė pasirašyti paslaugos teikimo sutartį. Taip, deja, vis dar daug sodybų to bijo, bet po tuo slypi (gali slypėti) žinutė, "o aš jums to nežadėjau, ko tikėjotės". Taigi, ilgai derinant visas subtilybes pradžioj Elniakampio šeimininkas bandė atgrasyti nuo minčių apie sutartį neva "PVM" reikalingas tokiu atveju - what a surprise!  bigsmile.gif Ir sutikus jį mokėti kurį laiką delsė ir po gal 10 nesėkmingų skambučių paaiškėjo "Oi, žinokit kiti taip nesiterlioja, atvežė man avansą grynais ir ramu dabar tai datai, o ir žymiai didesnės bus vestuvės, tad jūs man tiesiog neapsimokat"  biggrin.gif Taip, terliotis su "einamomis datomis" tikrai negalima, bet katutėm ploju, jog ten ir nebus mūsų nosių  4u.gif

Viso to kulminacija - Vila Nora. Labai rekomenduoju  4u.gif

Elniakampio seimininkas ir mane labai nustebino. Nzn ar jums viska aprode tas pats pagyvenes diedukas bet jis mus tampe pirmyn atgal apie dvi valandas kai mes tik uzejus supratome, jog tai ne musu vieta..
Dziaugiuos jog issirinkote kita vieta, as gal busiu senamadiska, bet niekas nenutinka be reikalo smile.gif
Girdejau puikiu atsiliepimu apie Villa Nora, tad esu tikra liksite be galo patenkinti smile.gif
Sveikinimai!
Atsakyti
Viloje Nora esam buvę per jubiliejų. Tame mažesniame pastate 4u.gif tai kas patiko - maistas thumbup.gif tikrai buvo labai skanu ir jo daug thumbup.gif bet ką rekomenduoju - ypač jei šventė vasarą - mes ten buvome gegužės gale.. bet naktį buvo sunku išbūti.. nes buvo laaabai daug uodų.. doh.gif ten kudros juk aplink..tad uodų milijonai doh.gif ir į kambarius priskrido doh.gif labai rekomenduoju pasirūpinti purškalais, kad svečiai atsimintų ne tik uodus iš Jūsų vestuvių 4u.gif
Atsakyti
Su didžiausiu malonumu norėčiau parekomenduoti sodybą kiek juokingu pavadinimu - Saulėtas bebras smile.gif Labai džiaugiuosi, kad pasirinkome ten švęsti savo vestuves - nors tai "kaimo turizmo" sodyba, tačiau "kaimo" toje sodyboje nėra - jokių bereikalingų aplinką apsunkinančių lietuvių liaudies motyvų, tik lengvas provanso stilius (tai, ko labiausiai ir norėjosi). Švaru, gražu, jauku, viskas dar šviežia. Pas mus žmonių buvo 40 - visi be problemų tilpome. O ir ežeras čia pat drąsesnėms pamergėms smile.gif smile.gif Labai, labai patiko!
Atsakyti
Laba diena smile.gif Gla kas sventete ar dalyvavote vestuvese VAIDILOS TEATRE?
Atsakyti
Laba diena,su žmona atradom nuostabią vietą savo vestuvėm,atšventėm jas pries gerų puse metų,tikrai nenusivylėm,šeimininkė labai maloni, o ir aplinka buvo išskirtinė,kažkas wow,maistas nuostabus! Aišku teko pasisamdyt stilista,kad padarytu gražią aplinka,bet tikrai vertėjo!
Čia kalbama apie Vietą vilniaus centre,kavinės pavadinimas Pozemio sale yra ir internetinis puslapis
Www.pozemiosale.lt
Rekomenduoju !
Atsakyti