Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(Smulkmena @ 2017 05 18, 18:12)
Mūsų bus iki 30 žmonių, kiek atsimenu, jei prie stalų, tai susodina 40, berods.  O jei furšetinis ir jų terasoj po pušimis, tai išvis daug (tada nesodina, svečiai patys pasiima nuo stalų užkandžius).
Jūs parašykit jiems žinutę Facebooke, žinokit, man pasiūlė atvažiuot pirma apsižiūrėti ar vieta patinka, parodo ką jie turi (jų terasa su pušimis tai nereali, ten serviruoja stalus, jei tik oras leidžia). Paskui jau pagal mūsų biudžetą kartu sudėliojom viską. Kažkaip viskas labai gerai gavosi.

kaip praėjo šventė? Kokia kaina 1 asm. gavosi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2017 06 19, 02:39)
kaip praėjo šventė? Kokia kaina 1 asm. gavosi? smile.gif


Viskas super. Labai faina vieta pušyne, o ir miestas visai šalia. Kai derinom meniu, žiūrėjom įvairius variantus - vienus su jūros gėrybėm, kitus labiau įprastus, tai kaina nuo to irgi skyrėsi - nuo 35-40 eur/žm iki 50 eur/žm. Bet čia priklauso ką patys norėsit valgyti. Vieta labai faina, mašinų aikštelė čia pat nemokama, aptarnavimas geras, maistas tikrai skanus. Faina vakaroti lauke, terasoje. Jie čia daugiau įdeda nuotraukų, galit pasižiūrėti. Labai smagu, kad šitam restorane visaip galima dekoruotis šventės vietą - yra daug erdvės fantazijai biggrin.gif
Atsakyti
Laba, gal yra naujesniu atsiliepimu apie vandens maluna? O kaip belmone maistas? Pasikeite kas nors?
Atsakyti

Galbūt kažkas šventėte Margio krante? kokios kainos? kaip su gėrimais ir saldžiu stalu viskas jų? Ir ar salę jie patys papuošia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cebnete: 17 rugpjūčio 2017 - 16:01
..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaicy: 09 balandžio 2018 - 13:47
QUOTE(Ernesta23 @ 2016 09 29, 11:16)
labas rytas  4u.gif

mano kolege buvo vestuvese Villa Eva (Vilnius-Minskas 15 km) pries keleta savaiciu, labai labai patiko jai, gyre viska ir aplinka ir maista.Ten negalima su mazais vaikais nes arti tvenkinys, jei bus vaikai turi but  atsakingas asmuo.

Nuotakos, patarkit sale 70-80 zmoniu Vilniuje? help  ax.gif


Gal kam pravers, man Vila Eva nelabai patiko, buvom sveciai. Nepatogi vieta miske, nera jokiu erdviu pasisedejimui isskyrus lauka, kaip sake tie, kurie kviete, uz viska eina papildomi mokesciai (muzikantu aparatura, padaveju paslaugos itt.). Jie turi kelis maisto tiekejus, bet tie, kurie mums pasitaike, baisia nevyke, seniai nesu valgius tokio neskanaus maisto, vieno kasnio sumustiniai kaip mediniai, misraines, beskones, nuo karsto patiekalo buvo negera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 11 spalio 2019 - 12:47