Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip panaikinti samagono kvapą ?

Mama naudoja citrina ir cukru, tada nupila ir kvapo neleika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tasha: 14 gruodžio 2007 - 23:41
Geriausias budas i pati samagona det zoleliu, azuolo zieves ir t.t. bei palaikyti kol igaus kita kvapa bei skoni
Atsakyti
Mano mamos receptukas. As siaip nemegstu tokiu stipriu gerimu,bet kas ragavo tai sake kaip tikras BRENDIS gaunasi:
1stikline sviezio pieno
1saukstas cukraus
1sauksta kavos be nuosedu
po 6karcius ir kvepiancius pipiriukus
0.5saukstelio vanilinio cukraus
Pirma viska sudeti i 3litru stiklaini,po to uzpilti degtine iki pilnumo(nu samagonciko biggrin.gif ). Laikyti 3-4savaites uzvakuotame stiklainyje. Paskui perkosti(nors viskas nuseda ant dugno)ir vartoti!!!
Atsakyti
Naudojau aktyvuotą anglį, gal ką dariau ne taip, nežinau, bet po tos procedūros, samagonėlis nusidažė tokia pilkšva spalva. ką daryti? Bandžiau košti per kelis sluoksnius merliaus, siek tiek pašviesėjo, bet vis tiek neskaidrus brudas smile.gif Ka daryt? wink.gif
Atsakyti
mano senelis dedavo azuolo zieves ir graikiniu riesutu (su kevalais). kiek ko dabar nepamenu. gaudavosi toks brendziukas. kvapas normalus, ir geriasi skaniai. tik senelis toki macnesni darydavo, vis pasiulydavo man kokia taurele "nuo kirminu" rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif geras klausymas
Atsakyti
AS ZINAU KELETA BUDU KAIP FILTRUOTA PER ANGLI "MISKO GERIMA" PAVERSTI SKANIU GERIMU KURI VARTOJA NETGI TIE KURIE SAKO AS SAMAGONO NIEKADA NEGERIU. SVARBU NESAKYT KAD TAI SAMAGONAS IR LEIST PARAGAUT.
1. ANT 4LTR UZKRATYTI PAKIUKA TIRPIOS ARBATOS (300 G. DAZNIAUSIAI,LABIAUSIAI PATINKA MAN ECOLAND) DAR SUPJAUSTAU 1CITRINA. KAI JAU RUOSIAMASI VARTOTI ANT PUSES LTR GERIMO IPILTI 50G VIRINTO SALTO VANDENS-GAUNASI SVELNIAU.
2. 3LTR GERIMO, 300G KEDRO RIESUTU SU KEVALU SUSMULKINTI,IR KAVA GALIMA PAPRASTA IS JAKOBS,GALIMA PUPELES PASMULKINTI PAKEPINTI IKI PASKRUDIMO KEPTUVEJE,IR VISKA SUMAISYTI,GALIMA VARTOTI KITA DIENA,BET KUO ILGIAU LAIKOMA TUO SKANIAU. VEL GI ANT PUSES LTR GERIMO PRIES GERIANT IPILT 50ML.VIRINTO VANDENS.
SKANAUS. drinks_cheers.gif
Atsakyti

 i 
PROFILAKTINIS FORUMO TAISYKLIŲ PRIMINIMAS:

1. Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž). Nerašykite didžiosiomis raidėmis!

2. Prieš paskelbdami naują temą, visada pasinaudokite "Paieška" ir įsitikinkite, ar anksčiau forume nebuvo rašyta Jus dominančia tema.

3. Draudžiamos temos, kuriose klesti šlamtlaiškiai ir reklama, komerciniai pasiūlymai (pvz. gaminu-parduodu, "turiu-parduodu", "aš neplatinu, platina kiti", "kur nusipirkti?", "kas galit parduoti?", "atsakiau į AŽ" ir pan.). Radus tokio pobūdžio temas /  žinutes, jos ištrinamos be išankstinio perspėjimo.

4. Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

5. Norėdami pacituoti žinutę (-es) , necituokite pačių nuotraukų (cituojamoje žinutėje (-ėse) tiesiog ištrinkite nuotraukos nuorodą su kodu [ img ] [ /img ] ) , taip forumas bus neapkrautas.

6. Jei keliate patiekalų nuotraukas, tai ne didesnes nei 500- 600 pikselių. Didesnio formato nuotraukos papildomai apkrauna Forumą ir iškraipo Forumo langą.

7. Draudžiami bet kokie komercinio/platinimo/reklaminio pobūdžio skelbimai (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/avatare/pavadinime ir paraše). Komerciniai skelbimai bus ištrinti, o dalyviui skirtas asmeninis įspėjimas, draudimas rašyti komentarus arba visiškai uždraustas prisijungimas Forume.

Komercinio pobūdžio reklamos pasiūlymus rašykite adresu: info@supermama.lt, reklama@supermama.lt  
Atsakyti
i 3 litrus namines det 3 apelsinus,viena citrina ir stikline cukraus. palaikyt savaite ir daugiau. kvapo neliks,ir skonis pasakiskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Clivia* @ 2011 02 07, 13:12)
i 3 litrus namines det 3 apelsinus,viena citrina ir stikline cukraus. palaikyt savaite ir daugiau. kvapo neliks,ir skonis pasakiskas  rolleyes.gif

Gal galima būtų konkrečiau? Ar stambiai ar smulkiai vaisius supjaustyti, ar lupti juos ar nereikia?
Atsakyti