Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikos ir laimingos

Tęsiam diskusijas apie sveiką mitybą 4u.gif
Atsakyti
Šiandien vakarienei Lašišos fritata su špinatais essen.gif
Tik varškė pas mane riebi ir lašiša sūdyta. Lyg ir visi produktai tinkami g.gif

na bent jau svorio atžvilgiu, tai labai gerai veikia neužkandžiavimas. Valgau 3 kartus. Atsisakius cukraus ir bulkuciu, bulviu ir kt. grudu per 3 d. -2kg. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 16:59)

na bent jau svorio atžvilgiu, tai labai gerai veikia neužkandžiavimas.  Valgau 3 kartus. Atsisakius cukraus ir bulkuciu, bulviu ir kt. grudu per 3 d. -2kg.  thumbup.gif

o tau yra ką mesti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 16:59)
Šiandien vakarienei Lašišos fritata su špinatais  essen.gif

na bent jau svorio atžvilgiu, tai labai gerai veikia neužkandžiavimas.  Valgau 3 kartus. Atsisakius cukraus ir bulkuciu, bulviu ir kt. grudu per 3 d. -2kg.  thumbup.gif

Aš jau daugiau nei 4 kg nebeturiu, bet čia beveik po mėnesio ax.gif . Būdama 164 jau svėriau 77 doh.gif , taip kad dar tebenešioju papildomo balasto ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 15:59)
Šiandien vakarienei Lašišos fritata su špinatais  essen.gif

man nuo tokios fritatos buvo nekas... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 10 17, 16:02)
o tau yra ką mesti? biggrin.gif

nera biggrin.gif Bet visad norisi idealaus svorio, o tie +2 kg mane visad erzina doh.gif nes jei tik uzkandziauju, jei tik saldainiai ir iskart jie uzlipa doh.gif Ir va tada i dzinsus ir nebetelpu lotuliukas.gif
QUOTE(taša @ 2013 10 17, 17:22)
man nuo tokios fritatos buvo nekas... unsure.gif

kuria prasme nekas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 19:45)
nera biggrin.gif Bet visad norisi idealaus svorio, o tie +2 kg mane visad erzina doh.gif nes jei tik uzkandziauju, jei tik saldainiai ir iskart jie uzlipa doh.gif Ir va tada i dzinsus ir nebetelpu lotuliukas.gif

kuria prasme nekas? g.gif

pute pilva, dujos kaupesi, matyt nuo varskes
Atsakyti
Dalinkitės merginos idėjomis ką valgote.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 23:17)

Vakar ir šiandien valgiau širdučių troškinį su daržovėm. Rytoj virsiu moliūgo sriubą.
Atsakyti
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 23:17)

Vyrui kepiau sonone orkaiteje, kepimo maise, kad savo sultyse keptu, vaikams - troskinta vistos krutinele su brokoliais, man - kotletukai tusinti is kiaulienos kumpio, itarkavus I farsa morku. Darzoves virtos (brokoliai, sparagines, kalafioras), kitiems - namie rauginti kopusteliai palieti alyvuogiu aliejumi.
Vyras dukra man apskunde, kad ji I arbata buvo siek tiek cukraus ryte isidejusi, spijonai lotuliukas.gif Niekada nebuciau patikejusi, kad mano vyras (avinas) pasiduos mano itakai maitinimo srityje, kuomet jis toooooks sladajieska, be pyragu, uogienes medaus ir 6 sauksteliu cukraus puode arbatos, nei dienos negalejo gyventi. O kiausiniene be namines duonos - neisivaizduojamas dalykas buvo visiems namiskiams. Tik uzknisa paskui visus lakstyti su kokosu bonke, nes pamirsta. Jau sakau vyrui, eini ryte I masina, tai nusiskink obuoli ir suvalgyk, juk nevalgai pusryciu ir candida nezinia ar turi, ko cia varvini seiles I tas obelis. Ne, negalima, sako smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 17 spalio 2013 - 22:56
Sveikutės mirksiukas.gif

vakar - daug įvairių daržovių su grietine, troškintos širdelės su cikinija, plius riebaliukas.

Šiandien karaliaus visą dieną šaltiena, pradžioj su žaliom, po to su troškintoms daržovėm, labai mėgstu. bigsmile.gif
Atsakyti
ko aš valgiau šią savaitę g.gif

šiandien pusryčiams: virtas kiaušinis, žirneliai, grietinė;
pietums visą savaitę nešuosi kepenų paštetą su kokiom nors daržovėm: pomidoras, paprika arba žirneliai (praeitą savaitgalį pirkom ėriuką, prisidariau pašteto, tai naikinu...);
vakar vakarienei buvo "makaronai" (vaikams tikri, mums cukinijų) su padažu iš: ghi, svogūno, špinatų, avokado, kiaulienos, pom. padažo, grietinės, ferm. sūrio ( blush2.gif )
dar buvo burokėlių sriuba (burokai, morkos, pastarnokai, šoninė, grietinė);
dar buvo plovas blush2.gif blush2.gif na bet gi šviežia ėriena namie ax.gif
dar buvo varškė su žirniukais.
Atsakyti