Tęsiam diskusijas apie sveiką mitybą

Šiandien vakarienei Lašišos fritata su špinatais
Tik varškė pas mane riebi ir lašiša sūdyta. Lyg ir visi produktai tinkami
na bent jau svorio atžvilgiu, tai labai gerai veikia neužkandžiavimas. Valgau 3 kartus. Atsisakius cukraus ir bulkuciu, bulviu ir kt. grudu per 3 d. -2kg.

na bent jau svorio atžvilgiu, tai labai gerai veikia neužkandžiavimas. Valgau 3 kartus. Atsisakius cukraus ir bulkuciu, bulviu ir kt. grudu per 3 d. -2kg.

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 16:59)

o tau yra ką mesti?

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 16:59)

Aš jau daugiau nei 4 kg nebeturiu, bet čia beveik po mėnesio

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 15:59)

man nuo tokios fritatos buvo nekas...

QUOTE(" voresta " @ 2013 10 17, 16:02)
nera

QUOTE(taša @ 2013 10 17, 17:22)
kuria prasme nekas?

QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 19:45)
nera
Bet visad norisi idealaus svorio, o tie +2 kg mane visad erzina
nes jei tik uzkandziauju, jei tik saldainiai ir iskart jie uzlipa
Ir va tada i dzinsus ir nebetelpu
kuria prasme nekas?

kuria prasme nekas?

pute pilva, dujos kaupesi, matyt nuo varskes
Dalinkitės merginos idėjomis ką valgote.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 23:17)
Vakar ir šiandien valgiau širdučių troškinį su daržovėm. Rytoj virsiu moliūgo sriubą.
QUOTE(~Serpentine~ @ 2013 10 17, 23:17)
Vyrui kepiau sonone orkaiteje, kepimo maise, kad savo sultyse keptu, vaikams - troskinta vistos krutinele su brokoliais, man - kotletukai tusinti is kiaulienos kumpio, itarkavus I farsa morku. Darzoves virtos (brokoliai, sparagines, kalafioras), kitiems - namie rauginti kopusteliai palieti alyvuogiu aliejumi.
Vyras dukra man apskunde, kad ji I arbata buvo siek tiek cukraus ryte isidejusi, spijonai

Sveikutės
vakar - daug įvairių daržovių su grietine, troškintos širdelės su cikinija, plius riebaliukas.
Šiandien karaliaus visą dieną šaltiena, pradžioj su žaliom, po to su troškintoms daržovėm, labai mėgstu.

vakar - daug įvairių daržovių su grietine, troškintos širdelės su cikinija, plius riebaliukas.
Šiandien karaliaus visą dieną šaltiena, pradžioj su žaliom, po to su troškintoms daržovėm, labai mėgstu.

ko aš valgiau šią savaitę
šiandien pusryčiams: virtas kiaušinis, žirneliai, grietinė;
pietums visą savaitę nešuosi kepenų paštetą su kokiom nors daržovėm: pomidoras, paprika arba žirneliai (praeitą savaitgalį pirkom ėriuką, prisidariau pašteto, tai naikinu...);
vakar vakarienei buvo "makaronai" (vaikams tikri, mums cukinijų) su padažu iš: ghi, svogūno, špinatų, avokado, kiaulienos, pom. padažo, grietinės, ferm. sūrio (
)
dar buvo burokėlių sriuba (burokai, morkos, pastarnokai, šoninė, grietinė);
dar buvo plovas
na bet gi šviežia ėriena namie
dar buvo varškė su žirniukais.

šiandien pusryčiams: virtas kiaušinis, žirneliai, grietinė;
pietums visą savaitę nešuosi kepenų paštetą su kokiom nors daržovėm: pomidoras, paprika arba žirneliai (praeitą savaitgalį pirkom ėriuką, prisidariau pašteto, tai naikinu...);
vakar vakarienei buvo "makaronai" (vaikams tikri, mums cukinijų) su padažu iš: ghi, svogūno, špinatų, avokado, kiaulienos, pom. padažo, grietinės, ferm. sūrio (

dar buvo burokėlių sriuba (burokai, morkos, pastarnokai, šoninė, grietinė);
dar buvo plovas

dar buvo varškė su žirniukais.