Įkraunama...
Įkraunama...

Kirpimas karštomis žirklėmis

Sena tema: http://www.supermama...

Kaip suprantu, naujos temos niekas tiap ir neužvedė šiai surinkus 50psl. Taigi toliau diskutuokim. 4u.gif

Labai labai ieškau geros kirpėjos kuri kirptų karštom žirklėm VILNIUJE. Jei tikrai nieko nėr Vilniuj, galima ir Kaune (Vilniuje situacija: išvažiavo Jūratė iš LT (EVI salonas, Architektų g.) - nuostabiai kirpdavo; Sarma Style - nerekomenduočiau niekam eiti, nukirpo per minutę ir paleido. 100lt sumokėjau už masažinę kėdę. biggrin.gif
Gal išlepau, bet po Jūratės labai nesmagu grįžt prie įprasto kirpimo paprastom žirklėm. Ir nesinori kas du mėn kirptis, kažkaip tikrai neužsiauginsi kasų jei kas tiek laiko kirpsies. Jau geriau sumokėsiu iki 100lt, kirpsiuos kas 4mėn kaip pas Jūratę, ir vaikščiosiu labai gražiais plaukais. Tai va, gal suvažinėt teks ir į Kauną. Patarkit gerą kirpėją, kuri per visus plaukus pereitų, na, susuktų sruogom ir apeitų, kur išsišakoję, na, krupščiai kad apkirptų. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos!
Man reikia patarimo iš jūsų merginos, kurios kirpotės karštomis žirklėmis. Ar jums padėjo? Kiek laiko galiukai išliko sveiki ir nenušiurę? Ir kiek laiko praėjo iki sekančio kirpimo? Kokia jūsų nuomonė apie tokį kirpimą? Ir ką naudojate galiukams ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 11 22, 20:25)
Sveikos!
Man reikia patarimo iš jūsų merginos, kurios kirpotės karštomis žirklėmis. Ar jums padėjo? Kiek laiko galiukai išliko sveiki ir nenušiurę? Ir kiek laiko praėjo iki sekančio kirpimo?  Kokia jūsų nuomonė apie tokį kirpimą? Ir ką naudojate galiukams ? g.gif

Išbandžiau karštas žirkles daugiau nei prieš metus 4u.gif ir nuo to karto paprastomis nebekirpau, norėjau pasižiūrėti ar iš tikro bus rezultatas blush2.gif o rezultatas tikrai matosi, kerpuosi kartą per keturis mėnesiukus, o plaukų galiukai nustojo šakotis ir aš juos pagaliau atsiauginau. Aišku su įvairių kaukių, aliejų pagalba, net ne viena kirpėja pagyrė (kas kart kerpuosi vis pas kitą-koks skirtumas juk tik galiukus karštomis žirklėmis kerpa) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2013 11 22, 20:11)
Išbandžiau karštas žirkles daugiau nei prieš metus 4u.gif ir nuo to karto paprastomis nebekirpau, norėjau pasižiūrėti ar iš tikro bus rezultatas blush2.gif o rezultatas tikrai matosi, kerpuosi kartą per keturis mėnesiukus, o plaukų galiukai nustojo šakotis ir aš juos pagaliau atsiauginau. Aišku su įvairių kaukių, aliejų pagalba, net ne viena  kirpėja pagyrė (kas kart kerpuosi vis pas kitą-koks skirtumas juk tik galiukus karštomis žirklėmis kerpa) thumbup.gif

Supratau 4u.gif reiškias reikia pabandyti ir man, nuo to blogiau nebus tikrai smile.gif nors girdėjau kad dažytiems plaukams nevisada padeda, (mano pakolkas naturalūs plaukai, bet žadu dažyti ombre) tad nežinau kiek čia tiesos g.gif gali taip būti? O beto, kur jūs kerpatės ir ar reikia užsirašyti iš anksto ar galima tiesiog nueiti ir apkirps?smile.gif
Atsakyti
Man taip pat pasiteisino plauku kirpimas karstomis zirklemis 4u.gif Jokiu pasisakojimu neturiu schmoll.gif O kerpuosi kas 4-5 menesius, bet, anot kirpejos, ne is butinybes, o neturejimo ka veikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavannha @ 2013 11 23, 14:30)
Supratau 4u.gif reiškias reikia pabandyti ir man, nuo to blogiau nebus tikrai smile.gif nors girdėjau kad dažytiems plaukams nevisada padeda, (mano pakolkas naturalūs plaukai, bet žadu dažyti ombre) tad nežinau kiek čia tiesos g.gif gali taip būti?  O beto, kur jūs kerpatės ir ar reikia užsirašyti iš anksto ar galima tiesiog nueiti ir apkirps?smile.gif

Mano plaukai dažyti ir poveikis tikrai jaučiasi, taip kad netikiu kalbomis, kad dažytiems plaukams nepadeda mirksiukas.gif Kadangi kerpuosi retai, tai visada gaudau akcijas kirpimui karštomis žirklėmis-nusiperku kuponą ir viskas-tada susitariu su kirpykla . Negaliu čia reklamos skleisti-pagooglink-kirpimas karštomis žirklėmis akcija mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek mokat uz toki kirpima?
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 25, 17:14)
o kiek mokat uz toki kirpima?

90 lt uz galiukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetis_ir_mama: 29 lapkričio 2013 - 21:44
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 11 29, 22:44)
90 lt uz galiukus mirksiukas.gif

Vilniuje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 30, 13:03)

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tetis_ir_mama: 01 gruodžio 2013 - 10:01
QUOTE(Tetis_ir_mama @ 2013 12 01, 09:56)

O kur kepatės? Anksčiau kirpdavaus Architektų g. bet nebeliko. Ar ten, kur kerpatės, apkarpo visus galus gražiai apeina ar tiesiog nurėžia?
Atsakyti
Isbandziau ir as, dar gerio nesupratau, kirpeja sake pamatysiu tik po kokio 3 kirpimo,pakirpinet sake,kas 4 men,tai po metu pasidalinsiu patirtim ax.gif jeigu kam klaipedoj reikia galiu duoti kontaktus mirksiukas.gif
Atsakyti