Įkraunama...
Įkraunama...

Lipoma

Sveikutės,
apčiuopiau ir aš pas save ant šlaunies tokį pakilimą, laukiau kokius tris mėn. nepraėjo, nuėjau pas chirurgą, sako lipoma, nieko daryti nereikia, bet davė siuntimą echoskopijai po mėnesio.
Na bet aš jaučiu diskomfortą, turbūt prašysiu operuoti. Kaip manote, ar geriau anksčiau, ar laukti, kol paaugs? O gal jei neaugs geriau išvis neoperuoti. Bet kažkaip atrodo, pasiryžai, išsioperavai ir pamiršai, o čia gyventi kasdien žinant, kad kažką nereikalingo turi kojoje unsure.gif verysad.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,man siandien nustate lipoma krutyje bet mazas,tad sake dar nerablogai,tad bus matyt kaip veliau bus
Atsakyti
Merginos, man nustate lipoma ant rankos zasto. bet ji nera matoma.ji vidine.o ja palietus skauda. ji nedidele-zirnio didumo. BET AS ABEJOJU AR CIA LIPOMA. nes neskaudetu...ka jus manot?
Atsakyti
Norėjau pasiteirauti tų kurioms darė lipomos operaciją ant sprando -nugaros. Praeitą penktadienį išsioperavau lipomą toje vietoje maždaug kur mentė. Sėdžiu dar su siūlais, bet jaučiu tempimą, ypač sėdint. Tad norėjau paklausti kada gryžote į darbą? Savijauta tokia, kad dar negalėčiau normaliai dirbti ir kitą savaitę, o jau biuletenyje esu maždaug savaitę.
Atsakyti

Norėjau pasiteirauti kokius tyrimus reikia atlikti diagnozuojant lipomą? Ar tiesiog apžiūros metu gydytojas nustato? 

Atsakyti