QUOTE(dominica @ 2013 11 18, 11:18)
sveikos, nuostabus tortukai

, pajutau ikvepima ismokti pati tokius kepti

savaitgaliui meginsiu kepti drauges gimtadieniui torta, tikiuosi pavyks.
keli 'techniniai' klausimukai is mano puses daug kepancioms:
1. skaiciau, kad cukraus pudra galima pasigaminti kavamale malant cukru. ar kuri taip darot? kokia buna iseiga?
2. matau labai daug mase/pastilazu puostu tortu- kaip darot su spalvotom masem ir ju laikymu: ar pasidarot is karto daugiau skirtingu spalvu mases ir laikot saldytuve, ar laikot 'nespalvota' mase ir spalvinat pries puosima? ar tiesiog kiekvienam tortui atskirai ruosiates ir spalvinates mase?
1. nemalu, laiko gaila o iseiga viska paskaiciavus tikrai ne daug i nauda. be to pastilazui man patikimiau ta pati pudra, pirkta, nes ir taip daznai su juo siurprizu pasitaiko

2. pirma PASTILAZO NEREIK LAIKYTI SALDYTUVE, dazniausiai pasidarau tiek kiek reik, aisku kazkiek lieka bet ne daug-ji naudoju figurelem, gelytem... visad geriausiai kai lieka baltas nes juk nezinai kokios spalvos kada reiks.