
500g . cukraus pudros
1 kiausinio baltimas( neplaktas schmoll.gif )
2 did. saukstai gero ( be skonio ) aliejaus
1 did. saukstas zelatinos ( butu gerai , kad turetumete tos baltosios , stiprios ).
I dubeni supili persijota !!!!! pudra , imusi baltima ( is trynio pasidarai gogolio mogoloi lotuliukas.gif nestuke.gif ir skaniai suvalgai ) ,ipili alieju ir istirpinta zelatina . Viska labai gerai isminkai , bet as beminkydama dar kazkiek pudros dadejau , kad gautusi kociojama mase , kas dare gelytes , tos zinos kietuma ( ciut kietesne kaip koldunam ).
Mase iskocioji ant stolo pabarstyto pudra , suvynioji ant kocelo , ir taip pat vel atvynioji ant tortuko , gerai islygini pavirsiu , paskui sonus , kad nebutu staltiese ir nupjauni nereikalinga apacia , na , o paskui jau cia jusu fantazija ka toliau daryti smile.gif
Tiesa , sita mase reikia kloti ant kremu patepto torto virsaus ir sonu , o ne ant sauso schmoll.gif nes ji neprilips ir styros atsokusi .
Taip pat , ji gaji saldytuve stoveti suvyniota i plevele , kad ir pora savaiciu ( o gal ir dar ilgiau , nebandziau rolleyes.gif )
kas dare sia mase? kiek ml vandens istirpinti zelatina? ar ji patogi tortu dengimui? ar is jos galima tp daryt gelytes? noreciau leliuka padaryt is formos ar tiktu si mase? ar geriau is pastiliazo daryt? aciu labai!

Aciu!