Įkraunama...
Įkraunama...

sexualinis pasitenkinimas vaiku?

QUOTE(suvi @ 2013 12 16, 10:25)
Aš tai galvoju, kad negerai yra taip viešumoje aptarinėti tokius dalykus - suprantat  - čia ir jūsų vaiko gyvenimas, ir jūsų tėvas, jūsų šeima. Labai daug žmonių paliečiate ir aptarinėjate. O mes gi nei matom, nei iš tikrųjų žinom kaip ten pas jus viskas vyksta. Ir kas ten iš tikrųjų vyksta. Ir ar jūs teisi, ar neteisi? Čia tik su profesionalais bendrauti reikia - visgi delikatus reikalas.

Is tiesu delikatus reikalas, bet as su Jumis sutinku tik is dalies. Mano supratimu forumas ir yra tam kad rupescius pasidalintume ar patarima gautume. Darbe ar su pazistamais nevisada gali apie viska pasisneketi- pirstais uzbadys unsure.gif na o internete mes vieni kitu nepazistame lyg ir sioks toks privatumas lieka.

Martusik aciu tau uz pasidalinta beda 4u.gif tikiu jog nelengva sneketis tokia tema ypac kai tai liecia artimuosius. As bandyciau nueiti i vaiku teises su specialistais pasneketi, jei nepades tai nors nukreips reikiama linkme g.gif
Stiprybes ir sekmes Jums 4u.gif
Atsakyti
Martusik
o kokie buvo Jusu santykiai su tevu vaikysteje? kaip tevas bendravo su Jusu vaikystes draugais? ar su kitais vaikais yra buve panasiu situaciju?
manau, kad tie itarimai nera is pirsto lauzti. kaip Jus sakete; "bet tada mama ji isvare, jis isejo" , "pabreziu, kad jam butu geda" , ir tevas nieko nesakes iseina is kambario? jei su juo "viskas gerai" tai supyktu uz tokius itarimus.
pasikapstykite savo vaikystes prisiminimuose, tikrai rasite atsakymus.
ir rimtai su juo pasikalbekite ta tema.
Atsakyti
Čia nevieta saviveiklai - be specialistų konsultacijų siūlyčiau neužsiimti jokiais bandymais pasikalbėti ar kitaip paveikti, nes nežinia kaip čia iš tikrųjų yra viskas.
Atsakyti
nemanau, kad negalima kalbeti, jei kyla itarimu. Kokie tie specialistai ir ka jie padarys? Autores tevas ne nesigina. Geriau jau apsirikti, nei kad kas vaika isnaudos.
Atsakyti
Aš manau, kad dėl rankos tai jau labai rimta blink.gif
tikrai bėgčiau, specialistai čia nepadės, nes juk jis pas psichologus neeis??

Sukraupčiau visas pajamas, eičiau nuomotis bent kambarį kažkur, bet ne šalia tokio gyventi. Nes pagaliau gali blogai baigtis, juk ne visada busi namuose šalia savo vaiko sad.gif
Atsakyti
Taigi cia aiskiai pedofilas. Koks vyras kistu savo ranka, pabresiu specialiai, po berniuko uzpakaliu? Kokiu tikslu, jei ne del moralinio pasitenkinimo? Ir dar tas dalykas, kad sukompromituotas nieko neneigia, o lyg niekur nieko iseina is kambario, tarsi ''jus visi zinote koks as esu, kam man dar cia kazka veltui neigti''.... Jei nera galimybiu issikraustyti, spyna i duris istatyciau, arba tevas, ne tevas, bet tiesiai svieciais rezciau, kad elgias kaip seksualinis iskrypelis, priekabiautojas ir ttt
Atsakyti
QUOTE(ingaguten @ 2013 12 20, 17:49)
Mano supratimu forumas ir yra tam kad rupescius pasidalintume ar patarima gautume.


Forumas yra tam, kad iš žmonių pasidalinimų, diskusijų ir kitokio bendravimo (kuris niekad negarantuoja kvalifikuoto ir realaus problemos sprendimo) kiltų lankomumo reitingai, o reklamos užsakovai norėtų forume skelbti savo reklamą, iš ko šio forumo savininkams eina pelnas. Dalintis rūpesčiais ir kvalifikuotų patarimų reikia ieškoti realiam gyvenime, o ne komercinėje erdvėje ax.gif
Atsakyti
Saugokit vaika, nes cia tikrai nera gerai. Nera dumu, be ugnies...
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2013 11 27, 11:15)
Zinokite nelabai, jis labiau myli sapo proseneli, nes tas su juo zaidzia, skaito jam knygeles, jis ji labai myli. Pasitaikius progai mano vaikas bega ne pas seneli savo, o pas proseneli, tai manau vis tiek mato, ka das su juo nelabai bendrauju ir vengiu jo, tai ir vaikas tas. Juk jie viska jaucia.


Martusik, kaip sekasi? ar pavyko kazka kazkaip isspresti??
suprantu Jusu nerima, tikiuosi situacija pagerejusi 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, jūs itin rami. Arba meluojate.
Aš tokį dėdę po pirmo įtarimo taip pamokyčiau, kad vengtų per kilometrą tų namų.
Atsakyti
O as galvoju kad vaiku ten tu vietu liesti is vis nereikia nes gali ne tokia tam vaikui nuomone susiformuoti -ir tuo labiau seneliu mociuciu ir t.t
Geriau tegu uzauges pats save pazysta su antra puse nei koks perdeto sexualumo kuris eis per moteris ar per vyrus kaip per parduotuves .
Atsakyti