Įkraunama...
Įkraunama...

sexualinis pasitenkinimas vaiku?

Sveiki, pabandysiu papasakoti trumpai. Gal kas ka nors patars, gal kas buvo susidures su tokia situacija. Gyvenu su tevais. Man 27m. Turiu sunu, jam 3 metai. Auginu ji viena, bet sekasi man gerai. Vaikas mano geras, ramus, draugiskas, visai nepyktas, neagresyvus, vienu zodziu neproblemiskas.
Problema ta, kad man nepatinka mano tevo prisilietimai prie mano vaiko. Jis visa laika bando paliesti ji. Tai nera sexualinis prisilietimas, bet jei liecia ji, tai tik kelniu srity, jis nebando pataisyt kepurytes, ar striukes ar ka pan, bet tik kelnes. Jei ateina prie vaiko iskart sugrebia ji ir pasodina sau ant keliu, bet taip, kad vaiko uzpakaliukas butu salia jo lytiniu organu. Man tai labai nepatinka, nei vienas vyras, nei jo senelis, nei vaiko dede ar dar kas - ne kas taip nedaro. Net jei senelis mano ateina pas savo proanuka, pasodina ant keliu, tai pasakoja jam pasakas, bet tas pasodinimas ne ant lytiniu organu o ant kelio.
Dar yra dalykas tas, kad mano tevo draugas yra keistos orentacijos ir karta budamas isgeres "lindo" prie mano tevo (zinau tai is mamos pasakojimo, jai tai tevas papasakojo). Manau bet koks save vertantis vyras su tokiu "draugu" nebendrautu, o mano tevui jis geriausias draugas.
Man tokie vaiko grobsciojimai nepatinka, kad pradejau durys uzdarinet ir neleist jiems kontoktuot, jau nekalbu aie tai kad nekada nepalieku vaiko namie be prieziuros.
Ar as veltui panikuoju? Kalbejau su psihcologais, bet man nedaug padejo, nes sako, kad atskirt kur ta riba sexualinio priekabiavimo labai sunku. Bet ir tie prisilitimai gali berniuko psichika pazeist, taip kad gyvenime likusiam sau to neatleisiu.
Atsakyti
Cia ne duris uzdarinet, o begt kuo toliau reikia blink.gif
Atsakyti
Jus taip manote? kad nelabai turiu kur begt dabar.. be to bijau, kad gal as cia perlenkiu lazda, gal tik prisigalvojau taip, nes sunku suprast labai ar cia blogai ar "nieko baisaus".. g.gif man man tai nepatinka labai ir bandau to isvengt.
BET ACIU UZ PATARIMA butinai juo pasinaudosiu, pati to labai noriu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2013 11 05, 13:25)
Jus taip manote? kad nelabai turiu kur begt dabar.. be to bijau, kad gal as cia perlenkiu lazda, gal tik prisigalvojau taip, nes sunku suprast labai ar cia blogai ar "nieko baisaus".. g.gif  man man tai nepatinka labai ir bandau to isvengt.
BET ACIU UZ PATARIMA butinai juo pasinaudosiu, pati to labai noriu verysad.gif

Jau geriau prisigalvot negu prazioplint, kai pries jusu vaika panados seksualine prievarta. Cia menki juokai. Ir negalit but garantuota, kas gali ivykt, kai jus nematysit.

O kaip tevas su jumis pacia vaikystej elgesi? Nebuvo nieko nepadoraus?
Atsakyti
na jis aplamai nenorejo nekada vaiku.
As turiu dar veresne sese, tai ja visada zemino, rekdavo. Su mumis nezaisdavo, atsimenu ji tik kaip zeminanti mus teva. Jis nekada negerbdavo nei mano mama, nei sese, nei mane. Jam gerai, kai kitam yra blogai.
Jis jokio demesio mums neskyre. Mama sako, kad jis ne is tu vyru, jis nera sexo istroskes vyras, todel ir stebiamas dabar toks jo demesis.
As vaika auginu viena, del issiskyrimo su jo tevu, teko persikleti gyvent pas tevus. Mama man labai padeda, o tevas visus nervus gadina. Labai noreciau persikleti, bet kol kas del finansiniu sunkumo, to negaliu padaryt. As dirbu, bet asmenianiam butui pinigu neuzteks. Tad tenka suktis kaip galim. Stengiuos, kad mano vaikas augtu ramioje ir saugioje aplinkoje.
Kalbejau su psichologais, bet sake, kad sunku atskirti kur sexualinis priekabiavimas kur ne, Bet suprantu kad nors viena sekunde, vienas netinkamas zingsnis ir gali vaikui gyvenima sugadint. doh.gif
Atsakyti
Jei jums neramu, tai elgiatės teisingai, kad niekad nepaliekate jų vienų.

O kaip pat vaikas - mėgsta senelį?
Atsakyti
QUOTE(suvi @ 2013 11 14, 13:38)
Jei jums neramu, tai elgiatės teisingai, kad niekad nepaliekate jų vienų.

O kaip pat vaikas - mėgsta senelį?


Zinokite nelabai, jis labiau myli sapo proseneli, nes tas su juo zaidzia, skaito jam knygeles, jis ji labai myli. Pasitaikius progai mano vaikas bega ne pas seneli savo, o pas proseneli, tai manau vis tiek mato, ka das su juo nelabai bendrauju ir vengiu jo, tai ir vaikas tas. Juk jie viska jaucia.
Atsakyti
Labas, Martusik,
o tu negalvoji pasikalbėt su tėvu pasakyt, kad taip nesielgtu??? Nesakyk, kad kažkuo įtarinėji, pamėgink juoko formoj...
Jei žmogus be jokių blogų minčių mažylį glosto tai tikrai atkreips dėmesį į mamos pastabą, o jei neduok D kokių negerų ketinimų turi, tai supras, kad yra matomas. Na tikrai netylėčiau tavo vietoje unsure.gif
Atsakyti
As bandau tai pabrezt, vakar vel uzejo i kambari, ejo pro sali ir is karto prie uzpakaliuko vaiko prisiliecia. As netylejau, pasakiau jam, bet jis is kart isejo, net nedaklauses manes, bet sakiua garzsiai, kad girdetu. Labai stebiu ji, kaip tik uzeina, ka nors pabreziu, kad jam butu geda... ax.gif
Atsakyti
vakar uzejo i kambari, paprase mane jam ten padet as isejau jis iskart uzejo pas vaika i kambari. doh.gif ir gavosi tokia situacija, kad vaikas sedejo ant lovos o 'sitas' jam po uzpakaliuku ranka ikiso, na gavosi taip tarsi vaikas sedi jam ant rankos. verysad.gif
Tai pasakykite ar vyrai taip daro? bet tada mama ji isvare, jis isejo.
Atsakyti
Aš tai galvoju, kad negerai yra taip viešumoje aptarinėti tokius dalykus - suprantat - čia ir jūsų vaiko gyvenimas, ir jūsų tėvas, jūsų šeima. Labai daug žmonių paliečiate ir aptarinėjate. O mes gi nei matom, nei iš tikrųjų žinom kaip ten pas jus viskas vyksta. Ir kas ten iš tikrųjų vyksta. Ir ar jūs teisi, ar neteisi? Čia tik su profesionalais bendrauti reikia - visgi delikatus reikalas.
Atsakyti
Kraujas verda man beskaitant, aiskiai pasakyciau, kad nesiartintu prie vaiko, o jei ka padarys, i kaliuze sukisiu. gun_bandana.gif Kiek imanoma vengciau bendravimo. Pasitelkit mama i savo puse. Ir, aisku pagalbos profesionalu reik ieskot. Stiprybes 4u.gif
Atsakyti