QUOTE(Elata @ 2013 11 06, 20:54)
O migdolų pieno nenorite pasidaryti?

Man kažkodėl migdolų pienas kavoje labiau patinka nei kokoso.
O drožles aš irgi supermarketuose perku. Esu pirkusi ir ekologiškų, bet jos dešimt kartų brangiau kainuoja ir man tiek piniginė neleidžia, juolab skonis nesiskiria
Kol kas nebandžiau kavos nei su kokosų, nei migdolų pienu, tai reikės išsibandyti su abiejais

Būčiau dėkinga už receptą
Papildyta:
QUOTE(Vailet2 @ 2013 11 06, 20:56)
Kokoso drožles pirkau ekologiškas ir paprastas parduotuvėj ir kažkaip skirtumo nepastebėjau

Tik nepamirškit, kad jose daug ląstelienos, kietina vidurius, paskui dėl blogos savijautos Paleo nekaltinkite

Visų pradedančių bėda ta pati "KĄ ČIA SKANAUS PASIGAMINTI"
Dėkui, turėsiu omeny

Drožlių šiaip nenaudoju, tiesiog iš jų daryčiau kokosų pieną, kaip alternatyvą karvės pienui į kavą.
Šiaip pati stebiuosi, kad labai retai teaplanko mintys "ką čia skanaus pasidaryti", nors prieš pradedant paleo kasdien valgydavau saldainių/sūrelių/sausainių.
Beje, dėl vidurių. Pastebėjau, kad perėjus prie paleo "rimtas reikalas" tapo iš tiesų labai rimtu.. Ir jeigu jaučiu, kad viduriai kietėja, tai neperšaunama kava viską sutvarko