
O kaip su actu ir garstyčiomis. Pastarąsias vartoti galima, bet geriau ruošti jas pačiai ar pirkti paruoštas? Gal vertingiau grūdeliais? Ir kaip iš jų "pastą" padaryti? I majonezą gal galima sumaltas pilti?

LumiLumi, sėkmingai tau
norala, sveika prisijungusi
Merginos ar geriat vitaminą D
Ar gali nuo jo trūkumo nagai sluoksniuotis?? Džiuagiausi, kad jie sutvirtėjo, bet kas iš to jei nusisluoksniuoja per pusę nago

norala, sveika prisijungusi

Merginos ar geriat vitaminą D


QUOTE(rytorasa @ 2013 11 07, 10:03)
Virškinimas palaipsniui susitvarkys, gali būti, kad pas jus per mažas druskos kiekis skrandyje.
Ne druskos, o druskos rūgšties


QUOTE(pumpica @ 2013 11 07, 10:38)
Sveikos
Maximoje:

Maximoje:
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant? Aš kai nusiperku alyvuogių aliejų, tai kišu šaldytuvan ir žiūriu, ar stingsta. Kažkoks ispaniškas iš norfos nestingo, Boromeo iš iki pastingo, kaži, kaip šitas?

QUOTE(SOWELU @ 2013 11 07, 10:43)
LumiLumi, sėkmingai tau
norala, sveika prisijungusi
Merginos ar geriat vitaminą D
Ar gali nuo jo trūkumo nagai sluoksniuotis?? Džiuagiausi, kad jie sutvirtėjo, bet kas iš to jei nusisluoksniuoja per pusę nago 

norala, sveika prisijungusi

Merginos ar geriat vitaminą D


geriu kai prisimenu

QUOTE(nomore @ 2013 11 07, 10:46)
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant? Aš kai nusiperku alyvuogių aliejų, tai kišu šaldytuvan ir žiūriu, ar stingsta. Kažkoks ispaniškas iš norfos nestingo, Boromeo iš iki pastingo, kaži, kaip šitas? 

ant etiketes raso, kad 12C temperaturoje gali susidrumsti, atsilus pasidaro skaidrus.
pirkau extra light
QUOTE(nomore @ 2013 11 07, 12:46)
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant?
Taip, iš įpročio sukišdavau aliejų i šaldytuvą visuomet, tai šitas tikrai stingdavo. Pirkdavau tiek, kad kitame prekybos tinkle, bet nemanau, kad tai turėtų reikšmės.
QUOTE(nomore @ 2013 11 07, 11:46)
Ar kuri nors jį tikrinot, ar kietėja šaldant? Aš kai nusiperku alyvuogių aliejų, tai kišu šaldytuvan ir žiūriu, ar stingsta. Kažkoks ispaniškas iš norfos nestingo, Boromeo iš iki pastingo, kaži, kaip šitas? 

Mano šaldytuvas per mažas, kad buteliukas tilptų


SOWELU, aš ir geriu, kai prisimenu



QUOTE(vassara @ 2013 11 07, 11:52)
ant etiketes raso, kad 12C temperaturoje gali susidrumsti, atsilus pasidaro skaidrus.
pirkau extra light
pirkau extra light

QUOTE(rutkele:) @ 2013 11 07, 11:55)
Taip, iš įpročio sukišdavau aliejų i šaldytuvą visuomet, tai šitas tikrai stingdavo. Pirkdavau tiek, kad kitame prekybos tinkle, bet nemanau, kad tai turėtų reikšmės.
ačiū
QUOTE(Elata @ 2013 11 07, 11:56)
Mano šaldytuvas per mažas, kad buteliukas tilptų

Aš nelaikau ten aliejaus, tik patikrinimui sukišu

QUOTE(Fever Ray @ 2013 11 07, 12:09)
o man guldyt reiktų... ai, neturėčiau ką veikti

reiks gal tada to borgeso nusipirkt
Kas nors sukiškit šaldytuvan tą iš Sveikų produktų, irgi įdomu

Kas nors sukiškit šaldytuvan tą iš Sveikų produktų, irgi įdomu

QUOTE(pumpica @ 2013 11 07, 11:38)
QUOTE(SOWELU @ 2013 11 07, 11:43)
Merginos ar geriat vitaminą D


As geriu po 10000IU kasdien, nes pas mane vos kabo ant zemiausios ribos. Butu gerai, kad tyrima pasidarytum, nes be tyrimu tai net neaisku kokiomis dozemis reikia pagerti.
Mergai,1. as del majonezo. Apziurejau visu receptukus. Paziurejau filmuka, kur sluotele suplaka majoneza. Ten deda tik kiauso tryni.
Kaip darote jus? Visa kiausa musate ar tik tryni?
2. Kiek laiko virti kiales ausis, kad nebutu pervirusios, bet butu ikandamos?
Dar kartelį klustelsiu, kaip dėl acto? Ir dar - ar vartotina pomidorų pasta?