QUOTE(nefifi @ 2013 11 11, 12:53)
ačiū. O grietinėlė taigi pieno produktas, vartoji? Aš ką tik iš pietų, vištienos kukuliai su viduj.... varške

buvo parašyta įdaryti, bet maniau, bus tradiciškai - daržovės, kiaušis.... o padažas pieninis tirštas kažkoks. Skanu buvo, bet kad daugiau nėr iš ko rinktis. Šiaip po 2 kukulių su garnyru - daržovėm- persisotinus tikrai nesijaučiu. Užvalgius
jo labai labai retai naudoju.
is pieno produktu vartoju d ar varske ir grietine(sia tai beveik kasdien)
Papildyta:
QUOTE(Elata @ 2013 11 11, 13:14)
padažas matyt tradicinis - sviestas + miltai. Jau geriau kukuliai su varške nei kukuliai su duona ar džiūvėsiais (ką paprastai naudoja kukuliams sutvirtinti). Aš jei jau einu kažkur pietauti, tai visada išklausiu, kas kaip ir su kuo. Ir prašau man jokių padažų nepilti ir bulvių nekrauti
as irgi. bet buna kad pamirsta

ir atnesa su padazu .....
Papildyta:
QUOTE(Egja @ 2013 11 11, 13:00)
sveikos,
Dariausi Ghi sviestą, pirmą kartą. Pavyko (manau) puikiai.

Bet jis turi saldų skonį. Kaip desertas, sakyčiau.
Ar tinka Ghi mėsą apkepti? Troškinti turbūt tinkamas labiau?
as tik ant ghee ir kepu