Įkraunama...
Įkraunama...

Vienu metu - dvi specialybės

Sveikos, norėčiau pasiteiraut, gal kam nors teko vienu metu studijuoti dviejuose univeruose? Arba bent jau viename, bet dvi spec? Dabar studijuoju dieniniame VU ir ketinu stot į neakivaizdinį MRU (arba VU, dar svarstau). Jei kas nors taip studijuojat atsiliepkit ir pasidalinkit patirtim mirksiukas.gif
Ir šiaip įdomi žmonių nuomonė ar ne per daug utopinė idėja?g.gif Ir ar vienu šūviu šaunant į du zuikius, abu neišsilakstys į skirtingas puseles...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 12 birželio 2006 - 20:26
mano viena grupioke taip bande. ji VU neakivaizdziai ir VDU dieniniam. Tai antram kurse VDU mete, nes nebepaveze.
As manau kad cia priklauso nuo zmogaus ir nuo to kaip pavyks paskaitas susidelioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Oho, VDU juk Kaune, tai čia iš vis, matyt, reik pastangų sugebėt per du miestus g.gif aš dvejoju ar suspėčiau per du skirtingus univerus...
Atsakyti
nu matai ji motyvavo tuo kad vdu buna ilgos atostogos (ziema gi apie pusantro men), o vu neakivaizdziai
Atsakyti
Aš tame pačiame universitete mokiausi vienu metu dvi magistratūros specialybes. Tik į antrą magistratūrą stojau po metų. Tai jokio sunkumo nebuvo. Vienais metais apsiginiau vieną, o kitais kitą smile.gif
Atsakyti
mano draugė studijavo kartu su manim MRU magistrantūroj Teisė ir valdymas (neakivaizdžiai, Klaipėdos grupė) ,o po to bėgdavo į paskaitas Klaipėdos univere ,nes tuo pačiu studijavo ir Viešąjį administravimą (magistrantūra).
Abu dalykai ,sakyčiau pakankamai ,rimti, bet jai puikiai sekėsi, abiejuose universitetuose egzaminus laikė puikiausiais balais doh.gif tiesa pasakius, gabi mergica, aš tai taip nesugebėčiau blush2.gif
Atsakyti
Tikrai įmanoma 4u.gif mano buvęs klasiokas studijuoja KU ir LCC vienu metu jau 3 metus ir, esu tikra, sėkmingai pabaigs abi specialybes smile.gif
Atsakyti
As studijavau dvejose kolegijose.viena specialybe -dieniniame skyriuje, kita -neakivaizdiniame.dienini baigiau ir pasiemiau atostogas neakivaizdiniame. Gana sunku, lakstyti kaip pamisusiai reikia jei sesijos sutampa schmoll.gif
Atsakyti
Aš irgi vienu metu pusantrų metų studijavau dvi specialybes. Įmanoma, bet sunkoka, ypač jeigu dar prisideda darbas ir šeima. Nes vieną turi aukoti dėl kito. Bet iš kitos pusės tai gal lengviau jei viename universitete ar kolegijoje studijuoji dvi specialybes, tai vis tiek esi su dėstymo tvarka, reikalavimas ir dėstytojais susipažinusi. O šiaip tai jeigu dalykai kartojasi tai kitame universitete juos įskaito,jeigu esi išlaikęs, tai kai kurių dalykų nereikia mokytis iš naujo. 4u.gif
Atsakyti
studijuoju MRU (teisė ir valdymas) vakariniame, dabar baiginėju 3 kursą, taip pat jau baigiau 2 kursą - vpu anglų filologiją, dieninį tongue.gif
Atsakyti
na viskas, užtikrinta- bandysiu stot rolleyes.gif juk jei nepatempsiu- visada yra galimybė mesti. O kas nerizikuoja- negeria šampano biggrin.gif
Scarlett, gal galėtum truputį pasidalint patirtim ax.gif Kodėl pasirinkai būtent teisę ir valdymą, o ne teisę? Kokia tavo nuomonė apie šias dvi specialybes, ar patinka studijuot?
Atsakyti
Aš studijuoju tame pačiame universitete dvejose specialybese (vakarinis sk ir neakivaizdinis). Susiderini, buna ispuola viena diena du egzai, bet visur viska laiku speju susitvarkyti atsiskaityti. Dar esu dirbanti ir turiu seima. Sunkiausia tai dėl darbo (nenoriau anksčiau išleidžia, nes dar ir važinėju iš kito miesto beveik kiekviena dieną). ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramberis: 12 liepos 2006 - 13:33