Gal kam teko keisti viena buta i kita.
Mane domina visas su tuo susijes popierizmas.
Galimi du variantai: su priemoka ir be jos.
Kaip tai vyksta.
Isivaizduoju, jog is savo puses turiu surinkti pazymas del isiskolinimu (vandentiekis, siluma, elektra ir pan.), del deklaruotu jame gyvenanciu zmoniu skaiciaus. O toliau....
Buciau labai dekinga.
Mane irgi labai domina šis klausimas. Kaip matau, dar nėra atsakymų. Gal čia rašiusiai jau pavyko pasikeisti? Būtų labai įdomu sužinoti, kaip sekėsi.
Mūsų ši procedūa irgi laukia artimiausiu metu... Nagi, gal kas neseniai jau keitėte? Kokių popierių reikia ir kiek maždaug tie dokumentai kainuoja?
O ne paprasčiau pasiteirauti pas notarą, ko vis dėlto reikia? Bent jau mes kai pirkom butą, ir kai dapirkinėjom kelis kvadratus, tai pirmiausia nuėjom pas notarą, kad sužinoti, ko reikia. Dar galima teirautis savo rajono architekto konsultacijos, jis irgi turi patarti. Arba registrų centre klausti patarimo.
Si temele matau apmirus, tai bandysiu atgaivinti
Nejaugi niekas nedare keitimo?

Nejaugi niekas nedare keitimo?

nerandu temelės- gal nuorodą įmestumėte, nes labai aktualu dokumentų tvarkymas keičiant butą

Norėtume pakeisti butą Kaune į butą Vilniuje. Kaip tai įmanoma padaryti?
QUOTE(labai mylinti mama @ 2011 03 31, 16:06)
Norėtume pakeisti butą Kaune į butą Vilniuje. Kaip tai įmanoma padaryti?
Tai ar nebutu paprasciau parduot ir pirkt? Kokius jus matot keitimo privalumus?
Sveikos forumietės.
Gal kas buvot iš savo patirtie susidūrusios su tokiu keitimu? Čia ne iš gero gyvenimo toks sprendimas
Mano mama nori atsiskirt nuo alkoholiko brolio
Galvoju kreiptis į firmą. Bet kokią? Juk jų tiek daug.... Gal rekomenduotumėt
Veiksmas Vilniuje. O butas yra Karoliniškėse geroje vietoje....
Gal kas buvot iš savo patirtie susidūrusios su tokiu keitimu? Čia ne iš gero gyvenimo toks sprendimas

QUOTE(janone @ 2011 06 17, 23:08)
Sveikos forumietės.
Mano mama nori atsiskirt nuo alkoholiko brolio
Galvoju kreiptis į firmą. Bet kokią? Juk jų tiek daug.... Gal rekomenduotumėt
Veiksmas Vilniuje. O butas yra Karoliniškėse geroje vietoje....

o kodel patys to neatliekate???
Gal skelbimą reikėtų įdėti patiems, o jau vėliau kreiptis į agenturas, jei patys nesugebėsite surasti tinkamo varianto keitimui