Baseinas gerai tik tuo atveju, kai moki taisyklingai plaukti. Jei nemoki laikyti tiesaus kūno po vandeniu, tai tas išsirietimas gali labiau pakenkti nei suteikti naudos. Aišku gali plaukti ant nugaros rankas laikant virš galvos ir dirbant tik kojomis, bet ir tą reikia mokėti

kas dėl sporto su stuburo problemomis, aš daug ką išbandžiusi. Jau nebesiplėsiu kas per stuburas pas mane, užsiiminėjau fitnesu ir nekantrauju kada vėl galėsiu. Bet tokiu būdu sustiprinau per daug raumenyną ko pasekoje nebegaliu treniruoti kai kurių raumenų grupių, nes gavosi disbalansas. Turint problemų geriausia ne forume ieškoti atsakymų, o pas gydytojus, kineziterapeutus. Griežtai jokių pritūpimų su štangomis, mirties traukų, labas rytas pratimų, ir kitokių panašių apkraunančius stuburą. Vieni pritūpimus rekomenduoja pakeisti leg pressu, kiti ir to neleidžia. Dėl to reikėtų, kad profesionalai įvertintų tavo sveikatos būklę, o ne forumietės, tada ir sporto šaką bus lengviau pasirinkti

na man kad ir uždraudė normaliai sportuoti aš kitaip negaliu. Toliau einu ir veikiu kažką, rankas treniruoju, štangą paspaudau nuo krūtinės, koordinaciją šiuo metu lavinu ir lankstumą, o daugiau tai tik specialūs pratimai.

bėgimas apskritai dažniausiais atvejais draudžiamas žmonėm su stuburo problemomis.