Įkraunama...
Įkraunama...

Drėgnos servetėlės makiažo valymui

Turbūt daugelis karts nuo karto naudojat toki makiažo valymo būda. Aš pati dažnai įsimetu į rankinę specialiai veidui skirtas drėgnas servetėles einant į soliariuma ar jei žinau kad nakvosiu ne namie smile.gif Kokias esate bandžiuios pačios, ir kurios jums pasirodė geriausios ir kartotinis ? Labiausiai domina ar esate atradusios tokias servetėles, kurios gerai nuvalytų vandeniui atsparų tušą? Visos mano išbandytos gerai tenuvalo įprasta makiaža ir paprastą tuša, o vandeniui atsparų tenka gerai pagrandyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(izabelita @ 2013 11 15, 15:51)
Turbūt daugelis karts nuo karto naudojat toki makiažo valymo būda. Aš pati dažnai įsimetu į rankinę specialiai veidui skirtas drėgnas servetėles einant į soliariuma ar jei žinau kad nakvosiu ne namie smile.gif  Kokias esate bandžiuios pačios, ir kurios jums pasirodė geriausios  ir kartotinis ? Labiausiai domina ar esate atradusios tokias servetėles, kurios gerai nuvalytų vandeniui atsparų tušą? Visos mano išbandytos gerai tenuvalo įprasta makiaža ir paprastą tuša, o vandeniui atsparų tenka gerai pagrandyti  schmoll.gif


geriausios man Margaritos serveteles smile.gif
Atsakyti
Derma ECO servetėles.

user posted image

Gerai valo makiažą. Dariau bandymą - visad valau veidą su 2 vnt., na ir po to perbraukiau su vatos diskeliu+makiažo valikliu. Diskelis liko švarus.
Šiek tiek erzina odą, todėl jautriai odai nerekomenduočiau.
Bekvapės, be parabenų, dažiklių.
Atsakyti
Na, subaigiaus dar vieną Derma eco pakuotę, pasilieku prie tos pačios nuomonės. Geros, bet jautriai odai nerekomenduočiau, šiek tiek kartais, bet tik kartais, dirgina mastau.gif
Kartotinos, bet pas mus nėra, naudojau, nes gavau dovanų.
Atsakyti
Niekad niekad nenaudoju dregnu serveteliu veidui, man labai labai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Isbandzius nuo pigiausiu iki brangiausiu, bet pacios geriausios Pampers arba Huggies lotuliukas.gif
Atsakyti
Kazkda kelioje ispanijoj nusipirkau Comodynes serveteliu vaistinėj, su didziausiau kaifu kelionej sunaudojau, o paskui taip norejau, kokias bandziau, netiko. As isbandziau visokias, svarbu, kad butu su miceliniu vandeniu, tada su viena serveteles nusivalo makiazas, na ir kad neuniversalios butu, o pagal odos tipą. Ir aišku, naturalus pluostas, be mineraliniu alieju jokiu, kad poru nekimstu. Buna kad servetele, kaip grindu skuduras - brauki ir skauda veida.
O neseniai pamaciau dabar Douglas atsirado tu mano pamegtu, nusipirkau pakeli, apziurejau, kad pardavineja ir internetu yra visokiom odom, net labai sausai, jautriai ir pan.

paieskojau suradau nuoroda, jei kam patiks

http://www.tiesioggr...valymo-servetes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekolte: 06 liepos 2015 - 23:25
Aš išbandžius įvairias drėgnas servetėles ir manau, kad tai nepamainomas dalykas pirmiausia kelionėse arba grįžus vėlai namo po vakarėlio, kai noris greitai gult į lovytę. Tuomet tereikia tik išsitraukus iš pakelio nusivalyti veidą ir viskas puikiai - švari ir pamaitinta oda. Comodynes servetėles išbandžiau taip pat. Ypač man patiko rausvas įpakavimas ( sensitive) jautriai odai. Super servetėlės - labai malonus kvapas, didelio formato, o kas svarbiausia labai drėgnos, kaip sakė Douglas konsultantė - drėgniausios servetėlės Vilniuje. biggrin.gif Rekomenduoju thumbup.gif
Atsakyti
Tos vaikiskos svariai makiazo nenuvalo schmoll.gif Neseniai pirkau kelionei is Drogos kazkokias, spec. makiazui, tai irgi niekalas pasirode - per sausos, nenuvalo tinkamai.
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2015 07 21, 10:05)
Tos vaikiskos svariai makiazo nenuvalo  schmoll.gif  Neseniai pirkau kelionei is Drogos kazkokias, spec. makiazui, tai irgi niekalas pasirode - per sausos, nenuvalo tinkamai.



Tai yo, jei servetėlių audinys sintetinis, šiurkstus, o jo dar sausos, be micelinio vandens, tai vaikams užpakalius jomis galima valyt, ir tai nerekomenduotina:) Mano vyro sūnus paauglys naudoja spuoguotai odai servetėles, kaip Varinė sakė, iš tų COMODYNES, tai be makiažo jis , bet normaliai nusiprausia su viena.
Reiks man rožines nusipirkt kai jam kita pakelį pirksiu, nors mano oda nėr jautri. Jei viena servetėlės puse nusivalai makiažą, o kita dar kartą švariai perbrauki ir viskas čiki, tada tai geras daiktas.
Atsakyti
user posted image
Puikios. Makiažą puikiai nuvalo. Yra tikrai drėgnos. Tik nemačiau LT pirkti, siunčiausi iš užsienio.

Dabar tokias nusipirkau išvykoms i gamtą (pirkau skubos tvarka ilgai nesirinkdama RIMI, nes baigėsi Bioderma servetėlės netikėtai verysad.gif ):
user posted image
Kol kas irgi patenkinta - makiažą nuvalo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sultry: 29 rugpjūčio 2015 - 22:05
man servetėlės makiažui valyti - nelabaaai... iš bėdos naudoju Pampers, visai veikia, bet jei yra galimybė - makiažo valiklis ir vatos diskelis.
Atsakyti