Įkraunama...
Įkraunama...

skirybos uzsienyje

iskart atsiprasau, jog rasau ne lietuviskomis raidemis, bet ju tiesiog nera mano kompiuteryje sad.gif


suprantu, jog kiekvienam sava situacija atrodo blogiausia.. bet taip noreciau isgirst nesalisku zmoniu patarimu.. ka gi daryti??
NEBEGALIU! nusibodo kiekviena miela diena tvarkytis be niekeno pagalbos, ruosti maista, skalbti drabuzius, sveisti tuoletus, pirkti maista, registruoti pas daktarus, daryti jo apmokymu testus, dekoruoti namus, pirkti jam drabuzius (nuo apatiniu iki kojiniu), pirkti higienos prekes, moketi mokescius, pasirupinti dovanomis ne tik savo, bet ir jo artimiesiems, tampyti siuksliu konteineri kiekviena ketvirtadieni (nes vis mat 'pamirsta').. gal galeciau su tuo susitaikyti, jei jausciausi ivertinta. o dabar.. kaip motina turiu aplink jy sokinet, nes jis be manes nieko negali.. ir jam dar atrodo kad as mat nieko neveikiu.. dirbau labai nebloga darba, dievagojosi kad ko tu cia dar dirbi, nedirbk, man nepatinka, kad tu dirbi. nebedirbu. dabar problema kad as bedarbe ir NIEKO NEVEIKIU. gerai. lyg jau kita savaite jau tureciau vel iseiti i darba (tik jau aisku i visai kita). vel jis nelaimingas. tai ka tu ten.. nepadirbsi, silpna esi, tau bus per sunku, menesi laiko istversi, o ir as nenoriu kad tu sunkiai dirbtum. tai joptvaju... sedejau office, jam blogai, nedirbu, dar blogiau, iseinu juodo darbo dirbt, isvis tragedija.. pavydas pas zmogu beribis.. dingo visi draugai vyriskos lyties, pasalinti net ir is socialiniu tinklu, negana to kad nuteike pries 2 drauges, tai dabar bando dar sukirsint ir su paskutiniaja... fb, skype reguleriai tikrinami jei tik pamirstu atsijungti. seksas.. niekada jo negaudavau tiek kiek noredavau, bet paskutiniu metu apie tai net nebesvajoju, nes jam mat neiseina, jis pavarges ar dar kokios tai priezastys atsiranda. labai sunku nupasakoti viska neissipletus, bet esme ta, kad per jy praradau VISKA! esu kazkur toli svetimoj saly (tarpkitko, mylimasis - lietuvis), ir neturiu kur dingti, o gyvent kartu tiesiog nebegaliu.. pinigai visi kaip ir issileido. tai ant maisto, tai jo gimtadienio dovana... nusipirkau bilieta i lietuva, bet bijau jam pasakyti, nes prades meilikauti, apipils sirdelem, gelytem ir as vel gyvensiu kaip gyvenusi.. gyvenam dar tik kiek daugiau nei metai kartu, pasipirso pusantro menesio atgal (su pirslybom atskira istorija.. pasipirso, nes jau variau is namu) ir kur ta romantika, aistra?? mama kalbina neskubeti, ir dar gerai viska pasverti (nes labai jy myli), drauge lekt neatsigreziant, kol neturim vaiku..
is kitos puses, zinau, kad jis tikrai mane myli, bet tiesiog nemoka parodyti. jis geriau duos man savo banko kortele kad nusipirkciau sau ka nors (gink dieve ne kam kitam, tik sau!), nei tiesiog gryzes parnestu geliu, atsikeles pasiklotu lova arba nemaldaujamas nupjautu kieme zole.. sako komplimentus, jeigu ta koja is lovos ispilo. kai susergu, rupinasi tikriausiai labiau nei betkuri mama..o ir as jy labai myliu..


niekaip negaliu apsispresti, ka daryti.. likti ir tiesiog priprasti prie jo nekalbadieniu ir priekaistu?? issikraustyti gyventi atskirai, bet likti uzsienyje, ar tiesiog susikrovus svarbiausius daiktus i masina gryzt i tevyne? (tarp kitko, daiktu daug, nuo sakuciu iki lovos ir televizoriu mano pirkta. sirdis plystu viska iki paskutinio sauksto susirinkt, ir palikt jy basa, bet is kitos puses ir palikt nesinori. ne tam visa jaunyste dirbau, kad kazkam viska tiesiog palikciau..) SOS bilietas nupriktas jau i viena puse, liko tik savaite priimt sprendima..


P.S. ziuriu cia prirasiau tik koks jis blogas ir kaip manes nevertina, nesupraskit klaidingai, tikrai gyvenau su juo ir sutikau teketi is meiles, bet tiesiog jo gerosios savybes neatperka bloguju. ar man tiesiog galvoj kazkas negerai??
Atsakyti
O tokie nesikeicia... jei pamatys, kad uodega svyla, greit sureaguos tam kartui, o paskui vel viskas bus po senovei. Taigi cia jau gyvenimo stiliukas toks. Kiek sprantu egzempliorius nepijokaujantis, dirbantis, rankomis nesisvaido. Vienoms to pakanka, o i tai,kas auksciau suvardinta, numoja ranka, ir gyvena sau. Kitoms nepakanka, tuomet, aukstai iskelusios kartele, jos pasipusto padus. Zinoma, kai atsiranda vaiku, tai padaryti daug sudetingiau. Jei sugebesite prisitaikyti ir nepielinti jo (nes tik sugadinsite sau nervus ir gausite daugiau priekaistu mainais), likit. Jei ne, gyventi barniuose ne iseitis. Is vienos puses, issidraskyti visada spesi, is kitos - gyveni tik karta, o jaunyste ne amzina wink.gif
Atsakyti
Moters pareiga visu pirma, ne tuoletus iskuopt o sukurti artimus santykius su vyru. Na vyrams tai sunku, ypac lietuviams.

"niekaip negaliu apsispresti, ka daryti.. likti ir tiesiog priprasti prie jo nekalbadieniu ir priekaistu??"
Ne. Reikia susitvarkyti santykius. Nebutina kankintis. Gyvenimas vienas, savaime niekas nepasidaro, jis tiesiog nesupranta
Jis teisingai daro, kad nepasitiki. Jau skirybas ruosi o piktiniesi, kad zmogus nepasitiki. Dar viena yda pas ji - nera daunas, jaucia.

Nepatinka, kad jis nebendrauja? Reikia tai keisti. Savaime tai nesupras, nes tai labai sudetinga suprasti vyrams. Reikes aiskinti dalykus kurie vienai pusei savaime aiskus ir vos ne aiskus sprendimai, o kitai net neaisku kur problema. Reikes pasiaukojimo, kad pasiekti ko nori.
Tiesa sakant uzuojauta labiau i jo puse


Atsakyti
Suprantat, kartais įlipus į mėšlą, batai nenusiplauna biggrin.gif Juos tik mest lauk reikia. Man šita situacija būtent taip kvepia.
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2013 11 29, 21:33)
Suprantat, kartais įlipus į mėšlą, batai nenusiplauna biggrin.gif  Juos tik mest lauk reikia. Man šita situacija būtent taip kvepia.

labai gerai pasakyta drinks_cheers.gif

Iš vis jeigu jau nusipirkai bilietą namo, vadinasi daėdė.
Atsakyti
Pas mus irgi siuksles veza ketvirtadieniais ir vyras kartais "pamirsta" i gatve isstumti...bet santykiai nuo to nenukencia.Valgyt galima negaminti,namu - nedekoruoti kasdien ,tualeta tik po save pasvarinti,dirbti ar neiti idarba,giminaiciai isivers ir be dovanu,gyvenat labai trumpai kartu,ir dar tik pasipirso...esme:seksas netinkamas arba jus norit,kad mama atstotu buityje,bet kuriuo atveju-vaziuokit,gal su laiku praeis
Atsakyti
Is savo skaudzios patirties. Taipat esu uzsienije ir pries 3 savaites paliko mergina, kai jinai mane paliko supratau visas savo klaidas supratau daugiau neigu kadanors buciau suprates be tokios pamokos. supratau koke ji man brangi ir viska - arba beveik viska kas buvo netaip. Labai noreciau viska istaisyti bet ji man nebesuteike galimybes. Patarimas tau pastatyk savo vyra i vieta, jai tu jam brangi jis supras savo klaidas ir nores jas istaisyti. O jai po kiek laiko matysi kad tai kartojasi tuomet priimk apgalvotus ir rimtus sprendimus.
Atsakyti
QUOTE(Kaktusas2 @ 2013 12 28, 00:46)
Taipat esu uzsienije ir pries 3 savaites paliko mergina, kai jinai mane paliko supratau visas savo klaidas supratau daugiau neigu kadanors buciau suprates be tokios pamokos.

A tai ir Jumim mergina tualetą šveisdavo? biggrin.gif
Viskas bus gerai. Tik jau su kita mergina. Šitai sudiev pasakykit.
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2013 12 28, 22:47)
A tai ir Jumim mergina tualetą šveisdavo? biggrin.gif
Viskas bus gerai. Tik jau su kita mergina. Šitai sudiev pasakykit.


Tualeto nesveizdavo smile.gif kitokiu problemu buvo, kadangi jauni tai gyvenant kartu su dienos rutina ir jos uzgosta aistra problemu buvo. Ir dar ligos, kaip nemiga ir kazkas panasaus i depresija kai man jaunam ir aktyviam zmogui kelis menesius nieko nebesinorejo daryti tik darbas-namai
Atsakyti
QUOTE(Kaktusas2 @ 2013 12 28, 02:46)
Is savo skaudzios patirties. Taipat esu uzsienije ir pries 3 savaites paliko mergina, kai jinai mane paliko supratau visas savo klaidas supratau daugiau neigu kadanors buciau suprates be tokios pamokos. supratau koke ji man brangi ir viska - arba beveik viska kas buvo netaip. Labai noreciau viska istaisyti bet ji man nebesuteike galimybes. Patarimas tau pastatyk savo vyra i vieta, jai tu jam brangi jis supras savo klaidas ir nores jas istaisyti. O jai po kiek laiko matysi kad tai kartojasi tuomet priimk apgalvotus ir rimtus sprendimus.


As savo klaidas supratau irgi kai mane paliko. Ir ka - dabar turiu vyra (kitas zmogus) su kuriuo tokiu klaidu nebedarau. Taip ir ateina gyvenime patirtis - per klaidas, per nusivylimus, skausma. Gi kol nenudegi, nesuzinai ka tai reiskia karsta.
Atsakyti