QUOTE(zenalij @ 2014 01 13, 21:22)
Kuri kaitlente butu praktiskesne nerudijancio plieno ar grudinto stiklo?Jeigu stiklo tai tada kokia kaitlente parekomenduotumet grudinto stiklo su ketaus grotelem iki 1000lt?
Papildyta:
o ar starkke vertos demesio?
Manau kad praktiskesne bus grudinto stiklo
Ziurekite stai si varijanta
Electrolux EGT6342YOK
Na starkke visai neblogas varijantas,nes jus asortimente gana grazios kaitlentes uz prieinama kaina.
Papildyta:
QUOTE(rutukas26 @ 2014 01 13, 20:25)
Labas vakaras

būčiau labai dėkinga, jei padėtumėt išsirinkti indukcinę kaitlentę

gavom neblogus pasiūlymus šioms AEG HK654200XB Electrolux EHH46540FK. Kurią rekomenduotumėt? gal galit dar kokią alternatyvą pasiūlyti? kaina būtų max iki 1700 LT
Tai labai panasios kaitlentes tik AEG HK654200XB bus su nerudyjancio plieno remeliu
http://www.aeg.lt/Pr...
Electrolux EHH46540FK su slifuotais krastais
http://www.youtube.c...h?v=sOP4pS_WcTs
QUOTE(yuppy @ 2014 01 13, 20:28)
Padekite issirinkti imontuojama elektrine orkaite. Svarbi talpa - norisi kuo didesnes standartiniame dydyje, teleskopiniai begeliai butu irgi gerai.
Jei teisingai suprantu ziedinis kaitinimo elementas reiskia ta vadinamaja "konvekcine" orkaite, jo irgi noretusi.
Del visu kitu funkciju - net nezinau - noretusi kad butu su ispaudziamais mygtukais, o ne su elektroniniu valdymu. Pirolize - nezinau ar praktiskai tai pasiteisina ir ar tai verta savo kainos?
O kuo garu funkcija skiriasi nuo konvekcinio kepimo?
Ka manot apie Electrolux EOC3430COX ?
Sveiki,
Konvekcinės kepimui naudoja karštą orą. Šios technologijos dėka karštis paskirstomas tolygiai ir orkaitėje nelieka karštesnių ar šaltesnių zonų. Dėl to maistas kepa apie du kartus greičiau nei standartinėje. Konvektorius neleidžia riebalams nusėsti ant orkaitės sienelių.
Laikoma kad garais kepančiose orkaitėse pagamintas maistas yra sveikesnis. Garai orkaitę įkaitina iki 96 laipsnių ir manoma kad taip keptas maistas praranda mažiau maistingųjų medžiagų. Tad jei stengiatės palaikyti sveiką gyvenimo būdą verta pagalvoti ir apie garais kepančią orkaitę. Garai ypač tinka žuviai patiekalams iš daržovių bei ryžių.
Keleta varijantu
Electrolux EOB6850AOX (Gaminimas su karštu garu (140 °C)
Electrolux EOB8751AOX (Su garu generatoriumi)
Orkaitėje su papildomu žiediniu kaitinimo elementu vienu metu galima gaminti kelis skirtingus patiekalus. Kaitinimo elementas puikiai tinka ir patiekalų pašildymui ar šaldytų produktų atšildymui.
Del orkaites valymo pasakysiu taip orkaitė gali išsivalyti pati jei joje yra PIROLIZĖS funkcija. Savaime išsivalančios pirolizės funkcijos metu orkaitė įkaista iki 500C oro temperatūros sudegindama nešvarumus į dulkes. Po to jums teliks drėgna šluoste nuvalyti dulkes.
Keletas varijantu
Zanussi ZOP37902XK
Electrolux EOC3430COX
AEG BP5013021M
Valymo sistema
EcoClean yra geriausia valymo sistema po pirolizės. Orkaitės viršutinė šoninės ir apatinė sienelės yra padengtos nauja ir labai veiksminga medžiaga su akytomis mikroskopiškai mažomis keramikos dalelėmis. Ši labai veiksminga keraminė danga pašalina riebalų dėmes panaudodama deguonį ir šilumą.
Keletas varijantu
SIEMENS HB23GB540
SIEMENS HB43GS540
BOSCH HBG42R450E
Katalitinės orkaitės dengtos specialia mikroporine savaime apsivalančia danga kuri sugeria gaminimo metu ištiškusius riebalus ir neleidžia riebalams prilipti prie vidinių orkaitės sienelių todėl orkaitei valyti nereikia jokių specialių cheminių valiklių. Kadangi katalitinis paviršius apsivalo pats rekomenduojame retkarčiais įkaitinti orkaitę iki 250 laipsnių temperatūros ir šioje temperatūroje kaitinti valandą kad aktyviau vyktų savaiminio valymo procesas. Kaitinimo metu patariama iš orkaitės išimti priedus.
Keletas varijantu
Electrolux EOA3450AOX
Whirlpool AKZM784/NB
Whirlpool AKZM784/S