Įkraunama...
Įkraunama...

Ka vyrai daro,jei negauna pakankamai sekso?

QUOTE(Vicious Vici @ 2013 12 20, 14:14)
Yra visokių žmonių. Vienam pačiam reikia to minimumo iš jausmų srities, svarbu, kad ne vienas, gali su kuo pasikalbėti, kai užsinori, su kuo pasitarti, su kuo sugulti, kai užsinori, yra kas valgyti padaro ir šiaip toks normalus tada jaučiasi, kaip visi, nu turi žmoną ar draugę.
Gal ir myli tiek, kiek sugeba, nesakau, kad būtinai nemyli, bet tik tiek teišreiškia ir nesupranta ko čia kitam maža?

Bet taip pat gali būti toks variantas, kad suėjo netinkami žmonės ir nesusiklijuoja niekaip, bet ir skirtis gaila. Bet jei išdrystų, galbūt su naujais partneriais abu pražystų. Negi nežinote per gyvenimą atvejų, kai koks vyras tamposi, tamposi su kokia moterimi, atrodo normaliai viskas, bet nėra nei vaikų, nei kažkokių dovanų moteriai iš jo pusės ar didelių pastangų. Pagaliau išsiskiria ir taip greitai jis sutinka kitą, netgi kardinaliai skirtingą ūgiu, svoriu, plaukų spalva moterį, staigiai ją veda, staigiai vaikai ir gyvena sau laimingi.
Gyvenimas keistas smile.gif
Papildyta:

Manau daug tiesos drinks_cheers.gif

tiesa sakote...gyvenimas keistas...
is jo buvusiu partneriu supratau, kad turbut jis tiesiog toks zmogus....nesistenge jis ir ankstesniuose santykiuose, nei sekso jam daugiau reikejo. Taciau naiviai galvojau, kad kai myli zmogu, stengsiesi del jo. Juk tiek nedaug tereikia, bent kazkokio zingsnio, pradzios, kad iziebt vilti, kad viskas dar gali gautis. Nesuvokiu, kad imanoma yvent, kai matai, kad salia esantis yra labai nelaimingas butent del taves.
Atrodo ejome link normalios seimos modelio....susizadejome, nusipirkome namus, pradejome planuot vaikus....elementaraus demesio visada truko, visada kazkas buvo netaip, bet kazkaip vis kazkas laik..elementarios budo savybes, del kuriu jis tinkamas but vyru, vaiku tevu. Bet turbut to negana.
Visa buvimo kartu laika vis bandziau graziai issireikalauti daugiau demesio. Dazniausiai veltui, arba tas demesys toks minimalus, kad net nesijaucia. Maciau kaip gyvena kiti, drauges, kitos seimos...nesakau, kad pas kitus viskas rozem klota, bet tikrai geriau nei pas mus....
SUprasciau ji, jeigu niekada nebuciau nieko prasius ir staiga imciau reikalauti daugiau demesio. Jis nemoketu, nezinotu kaip, nesuvoktu, kodel man staiga to prireike, jei anksciau nereikejo, taciau visada bent puse lupos jam uzsimindavau, kad jauciuosi pamirsta, bandziau ji pamokyt...viskas veltui.
Galvoju, kaip kita moteris elgtusi ir reaguotu i toki vyra. Galbut kitai jis butu aukselis. Stengiasi uzdirbti pinigu, i kaire desine nelaksto, naktim neuliavoja, buityje netingi ir dirba, namuose taip pat, pokalbiu temu yra, linksmas, prisiziurintis, vaikus dievina ir apie juos svajoja, sekso kad ir kiek bebutu, bet yra...meiliu seiliu nera, bet galbut daug maz viskas gerai..gal tai as kazko TOKIO noriu...
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 20, 14:46)
Laimingas zmogus,jei patiria tokia meile,arba bent tiki,nes tada ji dar aplankys smile.gif Nes be meiles niekas nesuteikia tikro pasitenkinimo, tai buna tik jusliu tenkinimas,o ne dvasiu susiliejimas smile.gif
Dar klausimas,tai jei moteris ir vyras myli vienas kita,bet atsitinka kazkas del ko vienas ar kitas nebegali myletis,nu nors ir laikinai pvz komplikuotas nestumas-uzdrausta visifiti miti?ka jau meile dingtu per metus?reiktu kitu?
Klausiau kas butu su tavim,kas darytusi tau? O jei jau atsakei ,ka darytum,tai jei ismestum ta dali : bandyciau aiskintis ir veiksma ,kad moteris atstumtu?Galu gale issiaiskintum,kas yra,tau butu aiskiai pasakyta,ka darti kitaip,bet nedarytum? Tai ar tai tikrai reikstu,kad to sekso truksta?
Papildyta:

Kodel susilaikyt? nes po susilaikymo superinis pasimylejimas,todel,kad kasdiena valgomi desertai atsibosta smile.gif Nesakau susilaikyti metams,bet pvz menesiui ,super paskui buna vien zvelgiant vienas kitam i akis galima orgazma patirt smile.gif Siaip man idomu ir tantrinis seksas,tik va vyras ant to nepasiraso kol kas, sakau turim kiekvienas savo tabu,bet tai nera nekintami dalykai,kai kam tereikia priaugti,subresti,ar suprasti kaip tai gera gali buti...

Na jop tvaj *at, kur as rasau, kad tos meiles nereikia, ar as pats jos nejauciu? Tik musu meiles skirtingos. Jei man patinka seksas, tai vadinasi as jau nebemoku mylet, jei mane gali kamuot sekso stygius, tai viskas, tik anuo galu galvoju doh.gif Cia kaip ir yra megeju pareikst, kad va, mane turi mylet uz tobula mano vidu, o isore dzn. Kodel negali but viskas suderinta? Kodel negali but daug meiles ir daug sekso? Kodel gali but tik meile, arba tik seksas? Zodziu, jei kam patinka gyvent toki pusgyvenima, issizadet del kito, tai ka jis labai mego visa gyvenima, tai prasau, lai gyvena, arba jei pvz tu verti vyra jaust sekso trukuma (nekalbant apie priezastis), jautiesi laiminga, suteikdama jam diskomforta, tai ar cia meile?
Na zinai, tai jei tu megaujiesi desertu karta i menesi, tai dar nereiskia, kad TB ragaudamas ji kas savaite jaus mazesni malonuma.
Jei man MB pasakytu visas priezastis, kodel ji taip netiketai man atsalo, as tikrai isiklausyciau i jos zodzius ir bandyciau isanalizuot situacija, kalbetis ir ieskot sprendimu. Nes as pats puikiai suvokiu, jog tik mes abu galim issprest mums iskilusias problemas.
QUOTE(given444 @ 2013 12 20, 14:51)
gi pats patvirtinai, kad po pykciu taikaisi lovoje.(juk pats "palaikinai" ta virgos fraze.) tai klausiu, kaip realybe gaunasi? kokie tie jusu pykciai: sakai, saulele, as labai pykstu ant taves.?.. g.gif . manau normaliai apiskoliojat o po to labai smagu sexuotis? galbut...

Na sorry, ne visi susipypyke paleidzia i darba visus "graziausius" zinomus epitetus. Pyktis, tai nera lygu izeidinet.
Atsakyti
Pries pora menesiu pasitemiau spranda. Labai skaudejo, buvo sunku judinti rankas. MB mate visa tai, zinojo, prasydavau jo padaryti masaza, itrinti tepalu. Taciau visada paprasydavau nelaiku- tai jis valgo, tai zaidzia, tai filma ziuri. Paprasydavau jau lovoje pries uzmiegant- tai jis perdaug pavarges, tai po filmo. Filmo daznai neisziuredavo, uzmigdavo, o jei ir isziuredavo ir as vel paprasydavau, tai vis suusipykdavom, nes pokalbis issirutuliuodavo i visokias kitas nuoskaudas. Kas ryta mato, kaip sunku man keltis is lovos, taciau negana to, kad net pats nepasisiulo, bet dar ir kai paprasau negali padaryt. Negi ir kitiem sunku padaryt kazka del kito zmogaus???
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2013 12 20, 14:27)
tiesa sakote...gyvenimas keistas...
is jo buvusiu partneriu supratau, kad turbut jis tiesiog toks zmogus....nesistenge jis ir ankstesniuose santykiuose, nei sekso jam daugiau reikejo. Taciau naiviai galvojau, kad kai myli zmogu, stengsiesi del jo. Juk tiek nedaug tereikia, bent kazkokio zingsnio, pradzios, kad iziebt vilti, kad viskas dar gali gautis. Nesuvokiu, kad imanoma gyvent, kai matai, kad salia esantis yra labai nelaimingas butent del taves.


Galvoju, kaip kita moteris elgtusi ir reaguotu i toki vyra. Galbut kitai jis butu aukselis. Stengiasi uzdirbti pinigu, i kaire desine nelaksto, naktim neuliavoja, buityje netingi ir dirba, namuose taip pat, pokalbiu temu yra, linksmas, prisiziurintis, vaikus dievina ir apie juos svajoja, sekso kad ir kiek bebutu, bet yra...meiliu seiliu nera, bet galbut daug maz viskas gerai..gal tai as kazko TOKIO noriu...

Nepaguosiu, galima... Ir kalbu ne iš knygų, žinau tokių atvejų, kai taip nugyvena visą gyvenimą. Todėl jūs ir turite nuspręsti ar norite taip gyventi, ar esate pajėgi. Nes tuomet akivaizdu, kad jis nesiskeis, jei ir su anom partnerėm taip buvo.

Visokių moterų yra, ypač tarp mūsų tėvų amžiaus. Būna joms gerai, jei negeria ir nesimuša ir sako, kad auksinis vyras. Gal jis irgi biškį užstrigęs praeityje, kai praktiškai be didelės meilės dažnas tuokdavosi.
Galiausiai tai ne taip ir blogai surašėte. Atrodo, kad tik toks labiau be didelių meilės išraiškų žmogus. Spręskite pati pagal tai kiek laiko jūs kartu, kiek jums metų ar sugebėsite rasti labai karštą ir jus dievinantį, bet taip pat ir padedantį buityje, prie vaikų, uždirbantį ir pan. Visgi geri irgi nesimėto ant kiekvieno kampo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 20, 15:10)
Man idomiau,kas su jais darosi, o ne ka jie daro. smile.gif

Turiu tokia teorija,kad mylintis vyras nebus neistikimas smile.gif Kol kas teorija pasitvirtina smile.gif
Nes aistra,kaip dykuma, jos niekad nepasotinsi, tada vis reikia vis daugiau,astriau,reikia nauju kunu, eina i trasa zasiliukai,grupiniai ir t.t. Ir vis tiek nera ten to pasitenkinimo,nes ne toj vietoj reikia ieskot  smile.gif

Na as nezinau kas kitiems darosi, as tampu irzlus, pradeda viskas nervinti, dazniau bunu prastos nuotaikos, ko pasekoje galiu tapti kandziu, kas tikrai santykiuose nieko gero neduos.
Si teorija galios, kol zmogus nenumos ranka i ta meile ir nepasotins savo alkio. Kitas variantas sugadinsi zmogui gyvenima, uz ka jis senatvej tikrai aciu nepasakys, anksciau ar veliau sprogs ir pasipils kaltinimai. Nors realiai jis pats kaltas bus, nes per daug pasaku prisiklauses, apie vienitele meile ir neiseme jokiu veiksmu, kaip kad skaudus santykiu nutraukimas ir pagaliau radimas zmogaus, su kuriuo budamas ir jis pats, ir jo antra puse bus laimingi, bei patenkinti. Cia galima ne tik seksui priskirt, bet ir nesusikalbejimui, nepagarbai, isnaudojimui ir t.t. Abu partneriai turi jaustis budami karto komfortabiliai, o ne aklai aukotis.
Na jau tikrai, dar zaisliukus prie totalaus blogio priskirk doh.gif lotuliukas.gif Ok, pasakyk tu man durnam, kur tada ieskot seksualinio pasitenkinimo, jei ne paciame sekse? Susilaikyme? Savo energijos nukreipime i kitus dalykus?
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2013 12 20, 14:41)
Pries pora menesiu pasitemiau spranda. Labai skaudejo, buvo sunku judinti rankas. MB mate visa tai, zinojo, prasydavau jo padaryti masaza, itrinti tepalu. Taciau visada paprasydavau nelaiku- tai jis valgo, tai zaidzia, tai filma ziuri. Paprasydavau jau lovoje pries uzmiegant- tai jis perdaug pavarges, tai po filmo. Filmo daznai neisziuredavo, uzmigdavo, o jei ir isziuredavo ir as vel paprasydavau, tai vis suusipykdavom, nes pokalbis issirutuliuodavo i visokias kitas nuoskaudas. Kas ryta mato, kaip sunku man keltis is lovos, taciau negana to, kad net pats nepasisiulo, bet dar ir kai paprasau negali padaryt. Negi ir kitiem sunku padaryt kazka del kito zmogaus???

Pažįstu tokį žmogų. Jo moteris labai veikli, savimi pasitinkinti, šaunuolė, daug atidavė energijos ir vilčių dėl to vyro, o jis toks, kad irgi negeria, nesimuša, uždirba, vaikus myli, bet vat dėl savo moters nepadarys nieko tokio, kad jai būtų miela. Bet jei ji mirtų, sako, kad ir pats nusižudys, negyvens, nors ją ir ėda savo elgesiu.
Na žodžiu... čia ir psichinių ar psichologinių problemų gali kažkiek būti... Iš šeimos gal tokie modeliai atsinešti ar iš kur. Ar jam labai gėda viduje, nors jis ir norėtų... Net nežinau, gal čia kokia hipnozė padėtų, bet jaučiu niekaip nepriverstum ,akd nueitų...
Atsakyti
QUOTE(kriste227 @ 2013 12 20, 15:27)
Galvoju, kaip kita moteris elgtusi ir reaguotu i toki vyra. Galbut kitai jis butu aukselis. Stengiasi uzdirbti pinigu, i kaire desine nelaksto, naktim neuliavoja, buityje netingi ir dirba, namuose taip pat, pokalbiu temu yra, linksmas, prisiziurintis, vaikus dievina ir apie juos svajoja, sekso kad ir kiek bebutu, bet yra...meiliu seiliu nera, bet galbut daug maz viskas gerai..gal tai as kazko TOKIO noriu...


Spėju, kad nebūtų sekso biggrin.gif mastau.gif Nes, kaip kažkas rašė, kartais seksas prasideda galvoje biggrin.gif
Atsakyti
Given ar tikrai nezinai,kas yra Tanrta (tada pasigooglink) ar nori mano poziurio,kaip as tai suprantu?
Jei trumpai,man tai pirmiausia zmogaus tobulejimo kelias,pazystant ir mokinantis valdyti/naudoti savo seksualines energijas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 20, 14:51)
Na as nezinau kas kitiems darosi, as tampu irzlus, pradeda viskas nervinti, dazniau bunu prastos nuotaikos, ko pasekoje galiu tapti kandziu, kas tikrai santykiuose nieko gero neduos.
Si teorija galios, kol zmogus nenumos ranka i ta meile ir nepasotins savo alkio. Kitas variantas sugadinsi zmogui gyvenima, uz ka jis senatvej tikrai aciu nepasakys, anksciau ar veliau sprogs ir pasipils kaltinimai. Nors realiai jis pats kaltas bus, nes per daug pasaku prisiklauses, apie vienitele meile ir neiseme jokiu veiksmu, kaip kad skaudus santykiu nutraukimas ir pagaliau radimas zmogaus, su kuriuo budamas ir jis pats, ir jo antra puse bus laimingi, bei patenkinti. Cia galima ne tik seksui priskirt, bet ir nesusikalbejimui, nepagarbai, isnaudojimui ir t.t. Abu partneriai turi jaustis budami karto komfortabiliai, o ne aklai aukotis.
Na jau tikrai, dar zaisliukus prie totalaus blogio priskirk  doh.gif  lotuliukas.gif Ok, pasakyk tu man durnam, kur tada ieskot seksualinio pasitenkinimo, jei ne paciame sekse? Susilaikyme? Savo energijos nukreipime i kitus dalykus?

Nu va i pabaiga pradesim susisneket smile.gif Su daug kuom sutinku. Tik tiek,kad komfortabiliai nebutinai jaustis visada,kartais reikia is tos savo komfoto zonos iseiti,kad kazka nauja ismokti smile.gif
esme ir yra,kad nereikia seksualinio pasitenkinimo iskelt,kaip tikslo,tai juk tik priemone ,VIENAS IS BUDU isreikst meilei.
Atsakyti
QUOTE(*Sani* @ 2013 12 20, 16:17)
Nu va i pabaiga pradesim susisneket smile.gif Su daug kuom sutinku. Tik tiek,kad komfortabiliai nebutinai jaustis visada,kartais reikia is tos savo komfoto zonos iseiti,kad kazka nauja ismokti smile.gif
esme ir yra,kad nereikia seksualinio pasitenkinimo iskelt,kaip tikslo,tai juk tik priemone ,VIENAS IS BUDU isreikst meilei.

Tarkim taip, kad tai vienas is budu, bet ganetinai svarbus ir aktualus. Cia tas pats, kaip sulyginus santuoka be sekso ir barscius be burokeliu, kaip ir sriuba, bet na nepilnai pagaminta.
Atsakyti
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 20, 14:38)
Na jop tvaj *at, kur as rasau, kad tos meiles nereikia, ar as pats jos nejauciu? Tik musu meiles skirtingos. Jei man patinka seksas, tai vadinasi as jau nebemoku mylet, jei mane gali kamuot sekso stygius, tai viskas, tik anuo galu galvoju doh.gif  Cia kaip ir yra megeju pareikst, kad va, mane turi mylet uz tobula mano vidu, o isore dzn. Kodel negali but viskas suderinta? Kodel negali but daug meiles ir daug sekso? Kodel gali but tik meile, arba tik seksas? Zodziu, jei kam patinka gyvent toki pusgyvenima, issizadet del kito, tai ka jis labai mego visa gyvenima, tai prasau, lai gyvena, arba jei pvz tu verti vyra jaust sekso trukuma (nekalbant apie priezastis), jautiesi laiminga, suteikdama jam diskomforta, tai ar cia meile?
Na zinai, tai jei tu megaujiesi desertu karta i menesi, tai dar nereiskia, kad TB ragaudamas ji kas savaite jaus mazesni malonuma.
Jei man MB pasakytu visas priezastis, kodel ji taip netiketai man atsalo, as tikrai isiklausyciau i jos zodzius ir bandyciau isanalizuot situacija, kalbetis ir ieskot sprendimu. Nes as pats puikiai suvokiu, jog tik mes abu galim issprest mums iskilusias problemas.

Na sorry, ne visi susipypyke paleidzia i darba visus "graziausius" zinomus epitetus. Pyktis, tai nera lygu izeidinet.

Nu ir vel visiskai sutinku smile.gif
Vietoj deserto paimsiu ta posaki su kiausiniu::nori?luptas? Ne. Nenoriu...
Jei zmogus alkanas bus,nusilups ta kiausini ir jo nekaltins,kas su lukstu,ar ne?
As ir tik uz tai,kad ABU DERINTUSI,SNEKETUSI,SPRESTU PROBLEMAS,o ne tik vienas kita kaltintu...

...
Papildyta:
QUOTE(aspYrinas @ 2013 12 20, 15:25)
Tarkim taip, kad tai vienas is budu, bet ganetinai svarbus ir aktualus. Cia tas pats, kaip sulyginus santuoka be sekso ir barscius be burokeliu, kaip ir sriuba, bet na nepilnai pagaminta.

Taip, Santuoka be lytinio akto is vis ne santuoka(arba kitaip kiekvienas aktas ir yra tarsi is naujo sudaroma Santuoka ), bet va daznis nereglamentuotas smile.gif jau cia abipusio susitarimo reikalas,svarbu abiems butu gerai smile.gif
Bet Santuoka nesudaroma,kad legalizuot tuos santykius,bet is meiles,noro but su tuo zmogum,kurt seima,gimdyt vaikus ir t.t. smile.gif
As bent suprantu tikslas meile,tobulejimas,o priemone seksas,smile.gif
Atsakyti
Aspirino visi pasisakymai sioje temoje man tobuli. Pasirasau po kiekvienu jo zodžiu.
Atsakyti
QUOTE(Margarett @ 2013 12 20, 19:20)
Aspirino visi pasisakymai sioje temoje man tobuli. Pasirasau po kiekvienu jo zodžiu.

Tu moteris? Anyway, duok penkis wink.gif
Atsakyti