Turiu rope, apziurineju ja is visu pusiu ir nenusprendziu, ka is jos galima pagaminti Jau buvau informuota,kad ja galim sutarkuoti ir valgyti su grietine/majonezu. Bet gal dar kokiu receptu kas zino? Negi tik salotos is jos daromos?
Ech,o rope tai nemaza, reikia kazkaip suvartoti
o rope uzderejo mamytes sode? as tai niekados neimu nei patisonu nei agurociu, nei ropiu - paprasciausiai as ne kokia kulinare, nemoku su jomis elgtis
Uzderejo,uzderejo.. Dabar apsiziurejau,kad net dvi turiu As ir neimciau, bet va atveze..
Zmones mielieji, ka man su tom ropem daryyyt?
Zmones mielieji, ka man su tom ropem daryyyt?
Radau idarytu ropiu receptuka:
6 ropes, 1 shaukshtas sviesto, 0,5 stiklines grietines, 3 shaukshtai tarkuoto surio, druskos.
Idarui: 200 g virtos mesos, 2 svogunai, 0,5 shaukshto sviesto, pipiru, druskos, grietines cukraus, sultinio, miltu.
Nuplautas ropes ishvirti pasudytame vandenyje, viduri shaukshtu ishgramdyti, kad ropes butu puoduko pavidalo. Ishimtus ropiu vidurius sukapoti, prideti virtos kapotos mesos, svogunu, druskos, pipiru, pabarstyti miltais ir pakepinti. Paskui ideti grietines, truputi cukraus, viska ishmaishyti ir shiuo idaru prikimshti ropes. Virshu pabarstyti tarkuotu suriu, uzdeti po sviesto gabaleli ir, sudejus viena eile i skarda ar puoda, kepti orkaiteje, Kai pavirshius apkeps, ipilti sultinio ir palaistyti grietine.
Priesh patiekiant, ishkeptas ropes sudeti i pusdubeni. Sultis, kuriose buvo kepamos ropes, sutirshtinti svieste pakeptais miltais ir jomis uzpilti ropes.
Na o jei ropes laaabai dideles, manau galima jas ne gremzti, o tiesiog supjaustyti griezineliais ir ta idara sudeti ant virshaus.
6 ropes, 1 shaukshtas sviesto, 0,5 stiklines grietines, 3 shaukshtai tarkuoto surio, druskos.
Idarui: 200 g virtos mesos, 2 svogunai, 0,5 shaukshto sviesto, pipiru, druskos, grietines cukraus, sultinio, miltu.
Nuplautas ropes ishvirti pasudytame vandenyje, viduri shaukshtu ishgramdyti, kad ropes butu puoduko pavidalo. Ishimtus ropiu vidurius sukapoti, prideti virtos kapotos mesos, svogunu, druskos, pipiru, pabarstyti miltais ir pakepinti. Paskui ideti grietines, truputi cukraus, viska ishmaishyti ir shiuo idaru prikimshti ropes. Virshu pabarstyti tarkuotu suriu, uzdeti po sviesto gabaleli ir, sudejus viena eile i skarda ar puoda, kepti orkaiteje, Kai pavirshius apkeps, ipilti sultinio ir palaistyti grietine.
Priesh patiekiant, ishkeptas ropes sudeti i pusdubeni. Sultis, kuriose buvo kepamos ropes, sutirshtinti svieste pakeptais miltais ir jomis uzpilti ropes.
Na o jei ropes laaabai dideles, manau galima jas ne gremzti, o tiesiog supjaustyti griezineliais ir ta idara sudeti ant virshaus.
as turiu dvi ropes reiks pabandyti
Aš irgi iš kaimo ropių parsivežiau. Be to, dar ir kažkokių didelių ridikų - griežčių. Ką iš jų skanaus daryti? Gal kokią sriubą žinote?
Sveikos supermamos
Ką gaminate iš ropių? Vyrui pardavėjas įsiūlė, pasakė kad labai skanus dalykas o kaip ruošt ir nežinau
Tad prašau pasidalinti savo patirtimi
Ką gaminate iš ropių? Vyrui pardavėjas įsiūlė, pasakė kad labai skanus dalykas o kaip ruošt ir nežinau
Tad prašau pasidalinti savo patirtimi