QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 12:21)
nu nu papasakok- kur pakabini vytinimui, ar skani gaunasi?
Bet juk tai ŽALIA mėsa -baubas
o dėl maisto gaminimo- kuo mažiau tai trunka, tuo vertingesnis mūsų maistas. Na, o daržoves, ypač šakniavaisius, galima ir pakaitinti. Geriau pasisavins.
Vytinu kiaulienos arba jautienos išpjovas, palaikau kelias dienas su prieskoniais šaldytuve, po to dedu i kojinę ir kabinu kambary šalia balkono, kur geriau vėdinasi, išdžiūva per savaitę, skonis vis gerėja (pirmus kartus įdėjau per mažai druskos ir nedėjau česnakų), šiaip dedu druską, pipirus, raudonėlį, čiobrelį ir pan., ką randu namuose

Labai skaniai gaunasi, skaniau kol dar visiškai nesukietėja. O kaip jūs laikote šaldytuve, kad nesudžiūtų visiškai? Aš dedu į popierinius maišelius, bet mėsa kietėja, jei ilgiau palaikau.
Dar labai patinka jautienos karpačio - vieną kartą paragavau restorane, nuo tada gaminu namuose: pašaldau kelias val., pipiriukai, druskytė, keli lašai citrinos sulčių ir šlakelis alyvuogių aliejaus, super!
Šiuo metu valgau labai daug morkų, ir žalių, ir virtų, nieko tokio? Nebus per daug? Ar geriau daugiau likti prie cukinijų, moliūgų? Pastarnokų dar nebandžiau...