Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Man juodas PMS, prisirijau alyvuogių ir rūkytų lašinukų dar nakčiai, po to dar kokoso sviesto sulaižiau doh.gif ir dar SDP aliejuje (tikrai ne alyvyigų cool.gif ) kelias riekutes. Čia kol du Aguoninius iškepiau ir dvi porcijas burokinių keksiukų cool.gif

QUOTE(Solve @ 2013 12 19, 22:50)
Toms kurios labai mėgstat kiaušinius  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
user posted image


Aš labai mėgstu kiaušinius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2013 12 20, 02:30)
Čia kol du Aguoninius iškepiau ir dvi porcijas burokinių keksiukų  cool.gif

O aguoninius jau Kalėdoms kepate? Nesusens?
Kokius sūdytus lašinius perkate? Su trupučiu raumenuko ar visai tokus baltus? Kaip valgosi? Man tie balti (be raumens) tai labiau pakepinimui su kiaušiniu eina, nes taip valgant burnoj veliasi, o dar kai be duonos schmoll.gif Aišku, su daržovėm, dažniausiai su raugintais kopūstais.
Buvau užtikus sūdytų Norfoje su turpučiu raumenuko, skanūs. Bet jau nebėra Norfoj, matyt, ne man vienai skanūs buvo. Maximoje dabar tai tokie balti. Bandysiu po švenčių pati pasisūdyti.
Labas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 20, 09:28)
O aguoninius jau Kalėdoms kepate? Nesusens?
Kokius sūdytus lašinius perkate? Su trupučiu raumenuko ar visai tokus baltus? Kaip valgosi?  Man tie balti (be raumens) tai labiau pakepinimui su kiaušiniu eina, nes taip valgant burnoj veliasi, o dar kai be duonos  schmoll.gif Aišku, su daržovėm, dažniausiai su raugintais kopūstais.
Buvau užtikus sūdytų Norfoje su turpučiu raumenuko, skanūs. Bet jau nebėra Norfoj, matyt, ne man vienai skanūs buvo. Maximoje dabar tai tokie balti. Bandysiu po švenčių pati pasisūdyti.
Labas visoms  4u.gif


Labas rytas visoms! smile.gif
Aš perku sūdytus lašinius iš "Naminio dūmo" parduotuvių, ten labai skanūs, valgau vienus arba su daržovėm, pvz, morka, agurku, salota. Bet galvoju, kad sveikiau būtų pačiai sūdyti, niekad nesu bandžius, bet būtinai reikės po švenčių! smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 10:17)
kad sveikiau būtų pačiai sūdyti, niekad nesu bandžius, bet būtinai reikės po švenčių!  smile.gif  rolleyes.gif

tikrai nesudėtinga, paimi lašinio ar šoninės gabalą ir įtrini druska su patinkamais prieskoniais. po kelių dienų jau galima valgyt, tačiau ilgiau pastovėję skanesni.
Sudėtinga tikrą lašinį rasti biggrin.gif , nes visos kiaulės dabar išveistos mėsinės, ir lašinys jų vos 1 cm.
Atsakyti
Mergaites, ar sis straipsnis apie candida vienintelis homosanituse ?

http://www.homosanit...zes_nugalejimas
Atsakyti
dar čia

http://www.homosanit...s/mityba/Mieles

http://www.homosanit...a/Acetaldehidai
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 19, 21:47)
gali būti ir nuo pirktinių salotų. Taigi ten tieek chemijos privaryta...  unsure.gif Jau praėjo?



jo, ikaliau vaistu ir prajo. bandau po biski valgyt
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2013 12 20, 08:28)
Kokius sūdytus lašinius perkate? Su trupučiu raumenuko ar visai tokus baltus? Kaip valgosi?  Man tie balti (be raumens) tai labiau pakepinimui su kiaušiniu eina, nes taip valgant burnoj veliasi, o dar kai be duonos  schmoll.gif Aišku, su daržovėm, dažniausiai su raugintais kopūstais.
Buvau užtikus sūdytų Norfoje su turpučiu raumenuko, skanūs. Bet jau nebėra Norfoj, matyt, ne man vienai skanūs buvo. Maximoje dabar tai tokie balti. Bandysiu po švenčių pati pasisūdyti.
Labas visoms  4u.gif



laba smile.gif

as valgau baltus, zalius, nekeptus, su kiausiniais rytais smile.gif bet jau gal savaites pertruaka nuo ju... negaliu ziuret i juos
Papildyta:
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 09:17)
Labas rytas visoms!  smile.gif 
Aš perku sūdytus lašinius iš "Naminio dūmo" parduotuvių, ten labai skanūs, valgau vienus arba su daržovėm, pvz, morka, agurku, salota. Bet galvoju, kad sveikiau būtų pačiai sūdyti, niekad nesu bandžius, bet būtinai reikės po švenčių!  smile.gif  rolleyes.gif



man tetis sude- tai privare labai daug druskos, ir ne toks minkstas lasinys gaunasi kaip pirktinis. o perku sveiku produktu krautuvelei savo RIMI. man patinka
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 10:47)
tikrai nesudėtinga, paimi lašinio ar šoninės gabalą ir įtrini druska su patinkamais prieskoniais.  po kelių dienų jau galima valgyt, tačiau ilgiau pastovėję skanesni.
Sudėtinga tikrą lašinį rasti  biggrin.gif , nes visos kiaulės dabar išveistos mėsinės, ir lašinys jų vos 1 cm.


Ačiū, Voresta, mėsą vytinti jau išmokau, išmoksiu ir lašinius sūdyti thumbup.gif Anksčiau nemačiau reikalo leisti laiką virtuvėje, pirkdavau viską greit paruošiamą, daugiausia jogurtai, vaisiai, salotėlės, mėsos nelabai mėgau, juk stengiausi sveikai maitintis biggrin.gif ir visad hemoglobinas buvo per žemas. O kai atradau paleo, supratau, kad mėsa mums naudinga, ir maisto gaminimas pradėjo patikti thumbup.gif Bus įdomu pasidaryti kraujo tyrimus, tikiuosi, bus pasikeitę, nes jaučiuosi žymiai geriau, nebebūnu silpna ir mieguista kaip anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 11:48)


Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 12:14)
Ačiū, Voresta, mėsą vytinti jau išmokau,

nu nu papasakok- kur pakabini vytinimui, ar skani gaunasi?
Bet juk tai ŽALIA mėsa -baubas biggrin.gif
o dėl maisto gaminimo- kuo mažiau tai trunka, tuo vertingesnis mūsų maistas. Na, o daržoves, ypač šakniavaisius, galima ir pakaitinti. Geriau pasisavins.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 20, 12:21)
nu nu papasakok- kur pakabini vytinimui, ar skani gaunasi?
Bet juk tai ŽALIA mėsa  -baubas  biggrin.gif
o dėl maisto gaminimo- kuo mažiau tai trunka, tuo vertingesnis mūsų maistas. Na, o daržoves, ypač šakniavaisius, galima ir pakaitinti. Geriau pasisavins.


Vytinu kiaulienos arba jautienos išpjovas, palaikau kelias dienas su prieskoniais šaldytuve, po to dedu i kojinę ir kabinu kambary šalia balkono, kur geriau vėdinasi, išdžiūva per savaitę, skonis vis gerėja (pirmus kartus įdėjau per mažai druskos ir nedėjau česnakų), šiaip dedu druską, pipirus, raudonėlį, čiobrelį ir pan., ką randu namuose smile.gif Labai skaniai gaunasi, skaniau kol dar visiškai nesukietėja. O kaip jūs laikote šaldytuve, kad nesudžiūtų visiškai? Aš dedu į popierinius maišelius, bet mėsa kietėja, jei ilgiau palaikau.
Dar labai patinka jautienos karpačio - vieną kartą paragavau restorane, nuo tada gaminu namuose: pašaldau kelias val., pipiriukai, druskytė, keli lašai citrinos sulčių ir šlakelis alyvuogių aliejaus, super! thumbup.gif
Šiuo metu valgau labai daug morkų, ir žalių, ir virtų, nieko tokio? Nebus per daug? Ar geriau daugiau likti prie cukinijų, moliūgų? Pastarnokų dar nebandžiau...
Atsakyti
QUOTE(Kalipsė @ 2013 12 20, 12:56)
O kaip jūs laikote šaldytuve, kad nesudžiūtų visiškai? Aš dedu į popierinius maišelius, bet mėsa kietėja, jei ilgiau palaikau.

aš visai sudžiovinu, man patinka pagraužt, kaip ciuckiui. Tačiau ir visiškai sudžiovintą laikau maišelyje šaldiklyje. Ne visai sudžiūvusi sunkiau transportuojama- čia vaikams išsivežti. Vakar užsūdžiau vytinimui 13 kg raumens (žvėrienos nugarinė ir kumpiai), bliamba, man šitiek ant karto netelpa inkubatoriun g.gif kaip reiks išsisukt?

QUOTE
Dar labai patinka jautienos karpačio - vieną kartą paragavau restorane, nuo tada gaminu namuose: pašaldau kelias val., pipiriukai, druskytė, keli lašai citrinos sulčių ir šlakelis alyvuogių aliejaus, super!  thumbup.gif 
ir visai trumpai tetrunka-didelis privalumas ir didelė vertė- nes žalioje mėsoje yra daugiausia vitaminų.
QUOTE
Šiuo metu valgau labai daug morkų, ir žalių, ir virtų, nieko tokio? Nebus per daug? Ar geriau daugiau likti prie cukinijų, moliūgų? Pastarnokų dar nebandžiau...

šitiek daug karotino nėra gerai, pasiskaitinėk ta tema. Naudok tas daržoves, kur jo mažiau. Pastarnokas geriau.
Atsakyti