
Siandien namine pica. Vaikams gal lietiniu prakepsiu su varske.keksu iskepsiu

Vištienos file vyniotinis su džiovintais pomidoraus ir graikiškais riešutais, glazuruotas medumi su česnaku. Garnyras ryžiai

QUOTE(vasara04. @ 2013 12 20, 14:33)
Vištienos file vyniotinis su džiovintais pomidoraus ir graikiškais riešutais, glazuruotas medumi su česnaku. Garnyras ryžiai 

Kaip skaniai skaitosi

Recepta gal parasytumet?
QUOTE(Lu @ 2013 12 20, 14:59)
Parašysiu kaip dariau, nes konkretaus recepto neturiu. Pati susigalvojau

Vistienos file ipjauti taip, kad butu didelis blynas,Siap gauasi du dideli ir kelis ir keli mazesni. Ismusti kaip karbonadui. Pabarstome cesnako milteliais, pipirais ir druska pagal skoni. Supjustome dzovintus pomidorus juostelemis, graikiskus riesutus uzplikome vandeniu ir nulupame luobele (nes ji karti).
Ant maistines plieveles ar maiselio dedame didziausia file gabaliuka sudeliojame pomidorus, graikiskus riesutus. Galime deti kelis sluoknius taip paciai. Na ir ka vyniojame vyniotini. Viska sutvirtiname dantų krapštukais ir kepame orkaiteje, laikas priklauso nuo vyniotinio storio. Bet pries dedant į orkaite vyniotini uzdengti folija. Kaip iškepk ir truputi apskrus patemti medumi. O ruosti taip:
2 v.s. alyvuogių aliejaus, 2 v.s. medaus, isspausti cesnako ir truputis druskos. Viska gerai ismaisyti ir aptepti vyniotini. Kai aptepsite dar idekite i orkaite keletai minučiu, kad glazuruotusi ir viskas. SKANAUS.


Kotletai su virtomis bulvemis, morku salotos su cesnaku, cili sriuba.
QUOTE(suntea7 @ 2013 12 19, 21:20)
O kitos: burokėliai, pupelės, rauginti kopūstai, aliejus.
Į abi mišraines bėriau pipirų, druskos ir šviežių krapų
Į abi mišraines bėriau pipirų, druskos ir šviežių krapų

Aciu!

Daug girdejau, kad daro burokelius su raugintais kopustais, as vis kol kas nesiryztu, bet reikes pabandyti, gal ir mums patiks.

Pas mus siandien: mieliniai blyneliai su grietine ir braskiu uogiene; zuvies maltinukai su padazu ir bulviu kose.
Vakar karsti sumustiniai, zemaiciu blynai, siandiena šiupinys, lietiniai su kumpiu ir sūriu.
QUOTE(Renata123 @ 2013 12 20, 19:01)
Aciu!
Daug girdejau, kad daro burokelius su raugintais kopustais, as vis kol kas nesiryztu, bet reikes pabandyti, gal ir mums patiks.

Daug girdejau, kad daro burokelius su raugintais kopustais, as vis kol kas nesiryztu, bet reikes pabandyti, gal ir mums patiks.

Man asmeniškai tai labai skanu, nors pradžioj atrodė kiek keistas derinys..Tie kopūstai priduoda tokio gaivumo, gal pikantiškumo

Mes šiandien valgėm grikius, silkę su pomidorais, svogūnais ir acto užpilu, dukrytė-koldūnus.
Blyneliai su obuoliais, tuno salotos, cukinijos uzkepele
Guliasas, bulviu kose, gaivios salotos (pekino kopustas, morkos, agurkas, krapai, z.svogunas; druska ir alyvuogiu aliejus; viska smulkiai sukapota - sutarkuota).
Lasisos kepsniai kepti orkaiteje su kartu keptomis darzovemis, obuoliu pyragas