
Saltibarsciai
netikras keptas zuikis ir bulviu kose

QUOTE(Hedra:) @ 2014 02 07, 22:14)
Puse tarkuoto kopusto, kiaušinis, prieskoniai, 3 saukstai miltu, virta vištienos kulšele...vištiena supjaustyti ir viska sumaisyti, formuoti blynus ir kepti aliejuje is abieju pusiu, po kelias minutes, o tada ipilu puse stiklines vandens ir dar patroskinu apie 15 min...man labai skanu

dekui



Saslykai kepti orkaireje su ryziais ir darzovemis, savaitgalio pyragas - sikart varskes pyragas

Liežuvis su majonezu ir žirneliais. Daržovių sriuba.
QUOTE(Hedra:) @ 2014 02 07, 23:14)
Puse tarkuoto kopusto, kiaušinis, prieskoniai, 3 saukstai miltu, virta vištienos kulšele...vištiena supjaustyti ir viska sumaisyti, formuoti blynus ir kepti aliejuje is abieju pusiu, po kelias minutes, o tada ipilu puse stiklines vandens ir dar patroskinu apie 15 min...man labai skanu
O siandien tuno salotos, makaronai su suriu ir rukytom desrelem

O siandien tuno salotos, makaronai su suriu ir rukytom desrelem
o tarkuoji per burokinę tarką kopūstą?
Kijevo kotletai

Rugštynių sriuba, lietiniai su įdarais (vieni su varške, džiovintom slyvom, kiti su sūriu), vakarienė mieste

QUOTE(Lu @ 2014 02 08, 12:54)
o tarkuoji per burokinę tarką kopūstą?
Taip per burokine

Vistienos sultinys su vermiseliais.
Naminiai koldūnai, vištienos sultinys su makaronais.
Vištienos kulseles, bulves, salotos, tuno salotos
Papildau: varskes pyragas su pudingu.