Įkraunama...
Įkraunama...

BKT matavimas

user posted image
BŪDAI PARODYTI SAVO GRAFIKĄ FORUME:
1. Grafiko įkėlimas į forumą
1. Išsaugok grafiką kaip paveiksliuką savo kompiuteryje (užeik ant grafiko su pele, paspausk dešinį pelės klavišą, atsiradusioje lentelėje paspausk ant "įrašyti paveikslą kaip..." ir pasirink vietą savo kompiuteryje, kur nori, kad paveikslėlis būtų išsaugotas, pvz. "mano paveikslėliai").
2. Įkelk paveiksliuką iš savo kompiuterio į failų talpyklę, pvz. radical.cc (su pele spausk "Browse...", atsidariusioje lentelėje susirask reikiamą paveikslėlį ir spausk "загрузить"), part.lt ar kt.
3. Nukopijuok failų talpyklės sugeneruotą adresą (dažniausiai tinka pirmasis ir pateiktųjų).
4. Rašydama žinutę forume paspausk mygtuką "IMG" (viršuje) ir atsidariusiame laukelyje įkopijuok adresą.
5. Įsitikink, kad Tavo grafikas įkeltas sėkmingai, paspaudusi mygtuką "Peržiūrėti žinutę (apačioje).
2. FertilityFriend liniuotė
1) FF Chart lange spausk "Tickers" ir susikurk liniuotę Ruller/Slide, pažingsniui pasirinkdama liniuotę (Ruller), slankiklį (Slider), spausk "Next", kol pamatysi kelis laukelius su kodais.
3) Nukopijuok "BBCode" į "Notepad" ar kitą teksto redagavimo programą, padaryk, kad viskas būtų vienoje eilutėje.
4) Iš "Notepad" nukopijuok viską į SM parašą ("Mano nustatymai" -> "Redaguoti parašą"),
5) Norėdama, kad Tavo liniuotė matytųsi žinutėje, prieš šią skelbdama nepamiršk uždėti varnelės prie "Įjungti parašą?" (apačioje).
3. Grafiko nuoroda
1)Fertilityfriend: virš kalendoriaus spausk "Home Page Setup" ir nukopijuok ten rodomą nuorodą. Pirmą kartą paspaudus reikia spausti "Save", kad nuoroda susikurtų.
2)Bablyplan: pase pasirink "otkryt dlia vseh" ir nukopijuok virš lentelės rusvą nuorodą.

ŽODYNĖLIS: BKT (BT) - bazinė kūno temperatūra (bazinė temperatūra), CD - ciklo diena, ND - lytiniai santykiai ("namų darbai"), NT - nėštumo testas, mmm/mm - mėnesinės, DPO - dienos po ovuliacijos, MB/TB - mano/tavo brangiausiasis, O - ovuliacija, OT - ovuliacijos testas.

DĖMESIO, ši tema sukurta ankstesnę ilgametę temą apie BKT iškėlus į pašnekesių skyrelį. Labai kviečiu šioje temoje diskutuoti kiek įmanoma konstruktyviau - taip visiems bus patogu rasti dominančią informaciją, o tema išliks ten, kur jai ir dera būti. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, po kiek laiko po ovuliacojos pradeda kilt bt? Ir ar iprasta, kad pirmoje fazeje pries ovuliacija temperatura sokineja?

Papildyta:
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 22, 13:13)
Sveikos, po kiek laiko po ovuliacojos pradeda kilt bt? Ir ar iprasta, kad pirmoje fazeje pries ovuliacija temperatura sokineja?

Pridedu savo bt grafikeli
http://tevu-darzelis...376@1312020dc47
Atsakyti
As jau BT senai nematavau, tai jau gerai nepamenu visu taisykliu, bet per OV pas daug kurias pakrenta BT, tai itariu, kad pas jus 18CD buvo OV. Siaip rekia stengtis dar ir savo intuicija vadovautis, kuno isiklausyt, po keliu ciklu BT stebejimo jau imi nujausti, kada OV vyksta.

Pries OV tai ir pas mane sokcioja grafikas.

Tik db pamaciau, kad OT darete, tai tikrai greiciausiai 18 ciklo diena buvo OV
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 22 gruodžio 2013 - 19:42
Aciu uz atsakymus, as iki nestumo nestebejau saves, nebuvo nei bt, nei ot smile.gif zinojau tik, kad ciklas 27dienos ir galvodavau, kad ovuliacija vyksta mazdaug per viduri 14-15cd. Bet dabar po abrazijos pradejau stebet vien vien tam, kad pamatyciau ar ciklas atsistate i vieta. Pirmas ciklas truko 32 dienas ir pagal bt gan aiskiai maciau kada ovuliacija ivyko ie grafikas taio stipriai pirmoje fazeje nesokinejo, o dabar antras stebejimo ciklas, pradejau naodot ir testukus ovuliacijai nustatyt, tai su jais siek tiek aiskiau. Nuo kito ciklo bandysim pastoti, tad norisi kuo geriau pazinti save
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskutne: 22 gruodžio 2013 - 23:24
Šaunuuu, gaivinam termoterinių temą!!! clap.gif su pirmu lb šauniai matavom ir bendravom.... blush2.gif Na čia bent jau tik matavimui ir aptarimui jaučiu liks namučiai.. blush2.gif

Tai gi, jungiamės visos matuojančios iš visų pakampių.. thumbup.gif


Atsakyti
Laba diena 4u.gif galima į Jūsų gretas??? 4u.gif aš ateinu pasirodyti su savo keistu grafikėliu g.gif kažkokius pokštus jis čia krečia doh.gif http://tevu-darzelis...131@131211ddb03 g.gif šiaip mano ciklas trumpas 25 d, ir ov būdavo kažkur 11-12c.d. bet šiandien dilgčioja kairį šoną (šį ciklą iš kairiosios kiaušidės ir turėtų būt ov) tai gal ov nusikels? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 12 23, 12:51)
Laba diena 4u.gif galima į Jūsų gretas??? 4u.gif  aš ateinu pasirodyti su savo keistu grafikėliu g.gif kažkokius pokštus jis čia krečia doh.gif http://tevu-darzelis...131@131211ddb03  g.gif šiaip mano ciklas trumpas 25 d, ir ov būdavo kažkur 11-12c.d. bet šiandien dilgčioja kairį šoną (šį ciklą iš kairiosios kiaušidės ir turėtų būt ov) tai gal ov nusikels? g.gif

Va kaip nemėgstu to TD iškart zigzagus meta ir ta O ne taip tiksliai kaip FF ar BP nustatinėja.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Home_Made @ 2013 12 23, 14:03)
Va kaip nemėgstu to TD iškart zigzagus meta ir ta O ne taip tiksliai kaip FF ar BP nustatinėja....  schmoll.gif


Va turiu ir FF susivedus grafikėlį 4u.gif bet ar tas šokinėjimas ką nors gero atneš man įdomu g.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Meskutne @ 2013 12 22, 13:16)
Ir ar iprasta, kad pirmoje fazeje pries ovuliacija temperatura sokineja?
Pridedu savo bt grafikeli
http://tevu-darzelis...376@1312020dc47

QUOTE(Dangaus_zydryne @ 2013 12 23, 14:15)
bet ar tas šokinėjimas ką nors gero atneš man įdomu g.gif

Abiem atvejais nieko nenormalaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Home_Made @ 2013 12 23, 12:35)
Šaunuuu, gaivinam termoterinių temą!!! clap.gif su pirmu lb šauniai matavom ir bendravom....

Nea, ginkdie negaivinam schmoll.gif Gaivintina tema niekur nedingo - ji tik atrado sau prideramą vietą, t.y. pašnekesių skiltyje. Mielosios, supraskime, kad skirtingų žmonių poreikiai yra skirtingi - vienoms forumietėms labai svarbu jaustis draugių būrelyje, išsipasakoti apie viską, kas susiję (arba net ne) su išsvajoto kūdikėlio planavimu, kitos tenori pasikonsultuoti ar vien tik paskaityti apie konkretų rūpimą dalyką (šiuo atveju - BT). Galų gale nedraudžiama biggrin.gif juk dalyvauti ir abiejose temose, jei tik yra noro. Tačiau ši tema turėtų išlikti informacinio pobūdžio - kaip alternatyva buvusiai temai "Visa informacija apie BT matavimą" (ar kažkaip panašiai - turbūt prisimenate?), tik dabar jau su galimybe joje ir diskutuoti. Priešingu atveju ji taip pat anksčiau ar vėliau iškeliaus į pašnekesių skyrelį verysad.gif
Atsakyti
http://tevu-darzelis...376@140129561b3

Kazi kaip uzbaigsiu si cikla wub.gif
Atsakyti
O...kaip atrodo nepastojusios grafikelis? Tik idomu, palyginimui, kiek labai tiketis pokyciu wink.gif
Atsakyti