Įkraunama...
Įkraunama...

FM group 3

fm group lietuva jau FB :
https://www.facebook...254?pnref=story
Atsakyti
OOO kaip cia tylu.

Papasakokit man du dalykus gal kas bandet orchideju linijos sampuna? Kaip ji reikia naudoti, kad neriabaluotu galvos? Ir kaip naudojat kietikli nagams su deimantais?
Atsakyti
laba, pirmiausiai tai man pasakyk kokia tu doze pili? sio sampuno reikia labai mazai, ji masazuoji kol nesusidaro lengvos putos, o tada skalauji. jei reikia : pakartoji plovima. patartina si sampuna naudoti su plaukams skirta kauke . Kiek laiko jau naudoji si sampuna?

nagu kietiklis : si kietikli gali naudoti kaip pagrinda nagu lakui: taip apsaugosi naga ir lakas ilgiau isliks ant nagu.
jei ji naufoji grynai tik nagu stiprinimui: tepk si laka kas 2-3 dienas per mazdaug 3 menesius. nepamirsk, ka dnagai turetu buti nuriebinti, svarus ir sausi.
Atsakyti
gal kas atsakytu i kokius kvepalus butu panasus sie FM kvepalu numeriai:
171
175
184

aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aphrodite_ @ 2015 03 06, 22:48)
gal kas atsakytu i kokius kvepalus butu panasus sie FM kvepalu numeriai:
171
175
184

aciu uz atsakyma  4u.gif



171 - Calvin Klein Euphoria
175 - Elizabeth Arden 5th Avenue
184 - Thierry Mugler Innocent Illusion

Bet nei vieno iš jų nebėra prekyboje.
Atsakyti
QUOTE(aphrodite_ @ 2015 03 06, 21:48)
gal kas atsakytu i kokius kvepalus butu panasus sie FM kvepalu numeriai:
171
175
184

aciu uz atsakyma  4u.gif


siuo met u prekyboje esancius kvepalus rasi fm group kataloge:

http://www.fmgroup.l...logas_21-LT.pdf

paskutiniame puslapyje rasi visus numeriukus vienoje lentele : moteriskus ir vyriskus .

gaila, bet kvapu kuriu ieskai jau nebera prekyboje.....jei reikia daugiau info : rasyk smile.gif

Atsakyti
ar jau isbandete naujus produktus? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2015 11 23, 20:14)
ar jau isbandete naujus produktus? kokie atsiliepimai?

Išbandžiau, naujosios pudros nerealios, labai gerai dengia, net maskavimo piestuko ne visada prireikia, tikrai išlieka ilgai ir neblizga veidas. Nagų lakų spalvos labai gražios užsitepiau ant nagų per renginį, bet tik tiek. Rytoj atvažiuos kaip tik užsakymas su vienu laku užsakytu žiūrėsiu kaip laikosi. Lūpdažiai tai labiausia lauktas produktas. Dengiant yra ką paveikti, bet spalvos gražios laiko gerai ( man puikiai išlaikė 5 valandas, gal būtų ir ilgiau jei nebūčiau valgiusi obuolio, nes nuo jo apsivalė šiek tiek ir nusivaliau jau) Nesausina lūpų.
Iš parfumerijos katalogo bandžiau tik dušo gelį. Įdomiausia vonios pudra, bet kai nemėgstu vonios tai dar ir neįsigijau. Kvepalai 414 berods patiko tik.
Tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilku motinėlė @ 2015 12 07, 20:50)
Išbandžiau,    naujosios pudros nerealios,  labai gerai dengia, net maskavimo piestuko ne visada prireikia,  tikrai išlieka ilgai ir neblizga veidas. Nagų lakų spalvos labai gražios užsitepiau ant nagų per renginį,  bet tik tiek.  Rytoj atvažiuos kaip tik užsakymas su vienu laku užsakytu žiūrėsiu kaip laikosi. Lūpdažiai tai  labiausia lauktas produktas. Dengiant yra ką paveikti,  bet spalvos gražios laiko gerai ( man  puikiai išlaikė 5 valandas,  gal būtų ir ilgiau jei nebūčiau valgiusi obuolio,  nes nuo jo apsivalė šiek tiek ir nusivaliau jau)  Nesausina lūpų.
Iš parfumerijos katalogo bandžiau tik dušo gelį. Įdomiausia vonios pudra,  bet kai nemėgstu vonios tai dar ir neįsigijau. Kvepalai 414 berods patiko tik.
Tai tiek smile.gif


vakar ir pas mane atkeliavo naujoji pudra!!! mano odai turputi sausa, tai pirmiausiai patepiau kremu, o paskui pudra. nuostabi! galejau papudrinti su fiksuojamaja ir makiazas butu baigtas.
o pati paciausia, mano manymu, cukraus sveitiklis su aliejais ir medaus kremas : abu is hello honey kolecijos. su sveitikliu baigiu susitvarkyti savo veida, ji siaubingai gerai islyginio, drekina, net kremo nereikia. bet kad butu didesnis efektas: tepu ir medaus krema : laaaaaaaabai patinka!
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 29 gruodžio 2015 - 14:18
user posted image
Atsakyti