Įkraunama...
Įkraunama...

Teisės vairuoti atėmimas

Sveiki, neskaiciau visu temu, nezinau ar buvo tokia ar nebuvo, jei buvo atsiprasau is karto, taciau reikia atsakymo greitai. Taigi man yra iskilusi tokia situacija: 3menesiams atimta teise vairuoti automobili uz greicio virsyjima(nuo rugsejo 23), iskilo toks klausimas kada galesiu atsiimti vairuotojo pazymejima? ar 3menesiai baigsis gruodzio 23d? galbut kas nors buvo susidures su identiska situacija ir gali papasakoti placiau, kaip ten yra su atsiemimu ir kada baigiasi terminas?

g.gif
Atsakyti
O ne paprasciau butu pasiskambinti i keliu policija? Suteiktu tikslia informacija ir is karto... smile.gif
Atsakyti
Pries pora savaiciu vienas draugas atsieme teises ( taip pat buvo atimtos 3 men) tai turejo susimoketi pinigus, isklausyti kursus, praktika eikstelej, tikrino reakcija ir pan, o tada su kursu lapeliu keliavo i policija ir atsieme VP 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 12 22, 13:48)
Pries pora savaiciu vienas draugas atsieme teises ( taip pat buvo atimtos 3 men) tai turejo susimoketi pinigus, isklausyti kursus, praktika eikstelej, tikrino reakcija ir pan, o tada su kursu lapeliu keliavo i policija ir atsieme VP  4u.gif

As visus dokumentus turiu smile.gif o kada jis atsieme? ta pacia diena kai suejo 3 menesiai ar veliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(s0oni @ 2013 12 22, 16:58)
As visus dokumentus turiu  smile.gif o kada jis atsieme? ta pacia diena kai suejo 3 menesiai ar veliau?  g.gif

ta pacia diena kai suejo 3 men ejo i tuos kursus, o teises atgavo ta arba kita diena g.gif
Atsakyti
QUOTE(spin2liux @ 2013 12 22, 18:49)
ta pacia diena kai suejo 3 men ejo i tuos kursus,  o teises atgavo ta arba kita diena  g.gif

aisku:) na meginsim ryt eiti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(s0oni @ 2013 12 22, 22:06)
aisku:) na meginsim ryt eiti  ax.gif

hm...o paprasciau kazkip negalima?
Atsakyti
Norint atgauti specialiąją teisę vairuoti transporto priemones ir policijos sulaikytą vairuotojo pažymėjimą, reikia įvykdyti teisės aktuose numatytus reikalavimus:

1. Asmenys, iš kurių vairuotojo pažymėjimai buvo atimti, siekdami susigrąžinti atimtus ir policijos įstaigoje saugomus vairuotojo pažymėjimus, pasibaigus teisės vairuoti atėmimo terminui, jį sutrumpinus vadovaujantis Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimo kodekso 329 straipsniu ar kai asmens sveikatos būklė atitinka nustatytus reikalavimus, asmeniškai pateikia policijos įstaigai, kurioje saugomas vairuotojo pažymėjimas, prašymą grąžinti vairuotojo pažymėjimą ir šiuos dokumentus:
2. Galiojantį asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą;
3. Papildomo vairuotojų mokymo baigimo pažymėjimą, išduotą pagal Motorinių transporto priemonių vairuotojų, nuolat pažeidžiančių Kelių eismo taisyklių reikalavimus ir už tai nubaustų administracine tvarka, įskaitant vairavimo teisės atėmimą, papildomo mokymo laikinąjį tvarkos aprašą.
4. Vairuotojo sveikatos patikrinimo medicininę pažymą;
5. Sveikatos žinių atestavimo pažymėjimą, išduotą pagal Privalomojo mokymo apie alkoholio ir narkotikų žalą žmogaus sveikatai mokymo programą;
6. Asmenims, iš kurių vairuotojo pažymėjimai buvo atimti atėmus teisę vairuoti dėl teisės pažeidimo padarymo vieneriems metams ar ilgesniam laikui, turi būti išlaikę teorinių žinių ir praktinių motorinės transporto priemonės valdymo įgūdžių ir gebėjimų patikrinimą.

Daugiau info http://www.autoledi....atgavimo-tvarka

Atsakyti