SENA TEMA

) Bet cia smulkmena visiska
 . Nežinau kodėl, bet jis man labiau nepatiko nei patiko. Nepatiko siužetas-skerdynės dėl skerdynių, daug žiaurumo, išvien jaučiau neigiamą įtampą. Tik patys aktoriai ten buvo vienas malonumas, ypač Christoph Waltz, jo žaisminga maniera, kaip ir "Negarbinguose šunsnukiuose" visą mano dėmesį surijo
 . Nežinau kodėl, bet jis man labiau nepatiko nei patiko. Nepatiko siužetas-skerdynės dėl skerdynių, daug žiaurumo, išvien jaučiau neigiamą įtampą. Tik patys aktoriai ten buvo vienas malonumas, ypač Christoph Waltz, jo žaisminga maniera, kaip ir "Negarbinguose šunsnukiuose" visą mano dėmesį surijo   

Prisijuokiau, aišku, bet, kad nieko neprarasi nepažiūrėjęs, tai faktas. Nors vien dėl gražuoliuko Bradley Cooper galima žiūrėt
 Prisijuokiau, aišku, bet, kad nieko neprarasi nepažiūrėjęs, tai faktas. Nors vien dėl gražuoliuko Bradley Cooper galima žiūrėt  Vyriška komedija, vyras rankom plojo, kaip patiko
 Vyriška komedija, vyras rankom plojo, kaip patiko  

.
 . 

Taip pat galima nustatyti ar norite, jog tam tikras sąrašas būtų viešas ar privatus.
 Taip pat galima nustatyti ar norite, jog tam tikras sąrašas būtų viešas ar privatus. 

kaip tik 2014 metams
  kaip tik 2014 metams   
  . Nežinau kodėl, bet jis man labiau nepatiko nei patiko. Nepatiko siužetas-skerdynės dėl skerdynių, daug žiaurumo, išvien jaučiau neigiamą įtampą. T
 . Nežinau kodėl, bet jis man labiau nepatiko nei patiko. Nepatiko siužetas-skerdynės dėl skerdynių, daug žiaurumo, išvien jaučiau neigiamą įtampą. T man jis tikrai 8.6 balo nevertas
 man jis tikrai 8.6 balo nevertas   

ar būtina visokius tel.  numerius pildyt?
 ar būtina visokius tel.  numerius pildyt?