Įkraunama...
Įkraunama...

Psichologo šeimai Kaune reikia

Sveikos(i),
Mūsų šeimoje šiuo metu krizė. Viskas juda link skyrybų. Nors su žmona bendraujam gana normaliai, bet vilčių likti kartu nedaug. Noriu (tiksliau norim) pabandyti psichologo pagalbą. Kažkaip įsivaizdavau, kad kad ištikus krizei šeimos gali kreiptis į visokius šeimų pagalbos centrus ir pan ir gauti nemokamą pagalbą. Bet pasidomėjus, paaiškėja, kad ir "šeimos" santykių institute" pagalba mokama. Aišku, gal ir ne problema sumokėti už vieną/dvi konsultacijas, bet nemanau kad kažką gali lemti 2-3 vizitai. O pinigai šiuo metu ir taip yra nemaža problema.
Taigi paliko idomu, ar Kaune yra teikiamos kažkokios nemokamos konsultacijos šeimoms?
Nesinori lengvai pasiduodti ir atsisakyti to ką kūrėme 10 metų....
Atsakyti
QUOTE(pvm @ 2014 01 02, 13:02)
Sveikos(i),
Mūsų šeimoje šiuo metu krizė. Viskas juda link skyrybų. Nors su žmona bendraujam gana normaliai, bet vilčių likti kartu nedaug. Noriu (tiksliau norim) pabandyti psichologo pagalbą. Kažkaip įsivaizdavau, kad kad ištikus krizei šeimos gali kreiptis į visokius šeimų pagalbos centrus ir pan ir gauti nemokamą pagalbą. Bet pasidomėjus, paaiškėja, kad ir "šeimos" santykių institute" pagalba mokama. Aišku, gal ir ne problema sumokėti už vieną/dvi konsultacijas, bet  nemanau kad kažką gali lemti 2-3 vizitai.  O pinigai šiuo metu ir taip yra nemaža problema.
Taigi paliko idomu, ar Kaune yra teikiamos kažkokios nemokamos konsultacijos šeimoms?
Nesinori lengvai pasiduodti ir atsisakyti to ką kūrėme 10 metų....


Neaišku koks miestas

Kaune
http://www.dainavosp...tras-centrai-39
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vigai: 08 balandžio 2014 - 09:04
Ne nemokamai ir ne individualus psichologinis konsultavimas, bet dalyvavę liudija, kad naudinga:

Per juokus į geresnę santuoką (suprantama ir be didelio tikėjimo biggrin.gif). Knygynuose yra ir knyga tuo pačiu pavadinimu.


Čia taip pat, tiems ko negąsdina, kad bažnytinė iniciatyva
Savaitgalis "Sutuoktinių susitikimai"

Nežinau dėl užmokesčio, bet Šeimos centras taip pat teikia individualaus konsultavimo paslaugą (rektų skambinti ir tikslintis)
http://www.kaunoarki...kasc/programos/

Knyga Santuokinės meilės terapija.

Svarbu abiems turėti noro spręsti, jam esant atsirast ir tinkamiausios priemonės. O šeimų be rūpesčių nebūna, esmė ar yra nuostata per juos pereiti kartu ir sustiprėti kaip porai ar dėl jų išsiskirstyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi (:: 08 balandžio 2014 - 17:24