QUOTE(manosaule @ 2014 03 02, 13:01)
Sveikos mergaitės,
Labai reikia Jūsų patarimo: kovo 8 dienai planuoju pagaliau pasigaminti tortą (mūsų šeimos moterims). Prisiskaičiau čia visko daug, tad dabar galvoju kaip geriau susiplanuoti, kad tortas būtų ir šviežias, ir jau truputį "įsigėrę" kremai ir skoniai...

Dabar ramiai gaminu papuošimus iš masės.
Kepsiu snikers tortą, pastilažas pagal Cipciuką. Biskvitus kepti ketvirtadienį (AR ANKSČIAU? ), penktadienį pertepti, o šeštadienį, kovo 8 puošti? kada geriau tą sviestinį kremą tepti?-iš anksto, ar dengimo dieną...
Būčiau labai dėkinga
Jums tai savaime suprantamos smulkmenos, o aš kaip prieš egzaminą
biskvitas trečiadienį, torto surinkimas ketvirtadienį, puošimas penktadienį, suvalgymas šeštadienį
penktadienį ryte apsitepat sviestiniu, po pietų dar gražiai apsilyginat, galit plonai sviestinio teptelt ir dengiat mase, puošiat...