Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriame virtuvę 7

QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 13:59)
O dar geriau pagalvojus, kam tada toj vietoj aukštas langas, jei pro jį nieko gero nesimato g.gif . Jei namas dar nepastatytas, darykit ten žemą langą, kaip pas mane mirksiukas.gif . Ir svečius suskaičiuosit, ir šviesos darbui dieną užteks, pakabinamų spintelių visą eilę galėsit pasidaryt.. Nu žodžiu, analogas mano virtuvei wink.gif. Man tai labai viskas patinka, aišku, dėl skonio ir poreikių nesiginčiju  4u.gif


Nini, namas jau stovi, elektrą vedžiosim dabar smile.gif Nu kažkaip salos visiškai nenoriu, nors tikrai yra nemažai kas sako, kad daryt. Bet šitoj vietoj kažkaip galvoju, kad pasikliausiu savo širdim ir darysim ne su sala. Spintelių man nereikai daugiau, nes ir taip jų daug, plius sandėliukas nemažas ir dar prie valgomojo stalo po laiptais bus didelė indauja smile.gif Tai pasidėjimui vietos per akis manau. o valgyt prie tokio didelio lango labai faina, pas uošvius mano taip pat yra. Nu tikrai labai smagu.
Atsakyti
Kvaksyte, aišku pasikliaukit savo širdim drinks_cheers.gif . Nenorit, tai nenorit smile.gif . Kai prieš tai rašėt, kad svarstėt vaiantą, bet atmetėt dėl vietos stokos, tai ir įsivažiavau čia įrodinėdama, kad yra tos vietos smile.gif.
Prie kokio didelio lango valgyt faina - ar ten kur mažesnis stalas, ar kur didesnis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 sausio 2014 - 13:39
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 14:31)
Prie kokio didelio lango valgyt faina - ar ten kur mažesnis stalas, ar kur didesnis?


Pas mus ir ties virtuviniu stalu ir ties valgomojo stalu langai dideli iki žemes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 06, 14:38)
Pas mus ir ties virtuviniu stalu ir ties valgomojo stalu langai dideli iki žemes smile.gif

drinks_cheers.gif Pas mus visi langai iki žemės - labai patinka, ne tik valgyt prie jo bet ir ilsėtis smile.gif

Išties, nesupratau, kam du stalus planuojate unsure.gif ... Nors, jei užsitversite virtuvinį, tai aišku kam... bet man tie užtvėrimai tik papildoma kliūtis... bat čia tik man taip biggrin.gif. Sakysit nuo svečių akių paslėpt virtuvę? Aišku, įpročiai daro savo. Mes šventėm Naujus metus su visiais svečiais praktiškai mūsų virtuviniam - prie salos lotuliukas.gif , nors stalas didelis šalia stovi smile.gif . Ale gal mes kokie nekultūringi žmonės doh.gif ... blush2.gif . Bet labai jauku buvo smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 06 sausio 2014 - 13:41
QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 14:40)
drinks_cheers.gif  Pas mus visi langai iki žemės - labai patinka, ne tik valgyt prie jo bet ir ilsėtis smile.gif

Išties, nesupratau, kam du stalus planuojate  unsure.gif ... Nors, jei užsitversite virtuvinį, tai aišku kam... bet man tie užtvėrimai tik papildoma kliūtis... bat čia tik man taip  biggrin.gif. Sakysit nuo svečių akių paslėpt virtuvę? Aišku, įpročiai daro savo. Mes šventėm Naujus metus su visiais svečiais praktiškai mūsų virtuviniam - prie salos lotuliukas.gif , nors stalas didelis šalia stovi  smile.gif . Ale gal mes kokie nekultūringi žmonės doh.gif ... blush2.gif . Bet labai jauku buvo  smile.gif .


Oj ne mums netinka variantas su vienu stalu biggrin.gif Nes mūsų draugų kompanija didelė labai ir didelis stalas būtinas. Valgomo stala planuoju tikrai nemažiau 12 vietu. Šiaip viskas priklauso tikrai nuo būdo. Puikiai žinau kaip dažnai vyksta pas mus susitikimai ir kokio pobūdžio jie būna, tai man didelis valgomo stalas būūūūtinas. O virtuvinis stalas irgi būtinas, nes kasdien prie valgomo stalo nevalgysi, vaiukai gražias kėdes nuterlios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2014 01 06, 14:45)


Žinoma žinoma drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2014 01 06, 13:11)
Šioje temoje stengiuosi niekada nekritikuoti kitų baldininkų darbų, na bet šį karta neiškenčiau. Smila, nenoriu Jūsų nuliūdinti, bet čia tas atvėjis, kai žmonės nežino, kaip turėtų ar galėtų būti pagaminti baldai ir džiaugiasi, kad gerai. Gartraukio priekis turi būti uždengtas detale iš plokštės, dabar atrodo kaip nebaigtas darbas ir tikrai negražu. Stebiuosi baldžiaus požiūriu į kokybę.

Oi, tikrai nezinojau, kaip teisingai turi buti, galvojau, čia taip ir turi būt g.gif Mes dar su baldininkais susitiksim, tai prašysiu, kad sutvarkytu iki galo ax.gif Ačiū už pastabą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2014 01 06, 13:59)
Oi, tikrai nezinojau, kaip teisingai turi buti, galvojau, čia taip ir turi būt g.gif Mes dar su baldininkais susitiksim, tai prašysiu, kad sutvarkytu iki galo  ax.gif Ačiū už pastabą  mirksiukas.gif

Štai tokia detalė turi dengti gartraukį. smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agorėa @ 2014 01 06, 08:09)
Žiūriu žiūriu aš jūsų pasirenkamus virtuvės baldus (patiems teks rinktis pertvarkant butą) ir pastebėjau, kad visi virtuviniai neryškūs, ta prasme visur balta, pilka, smėlinė spalva. Na gražu, bet tokios spalvos ko ne kiekvienam, bute/name, nesinori kažko išskirtinio? Ryškesnio, gyvesnio?
pas mus dabar zalia su juoda. Zona atskira. Nevargina, bet va i naujus namus norisi universalaus baldo, kad prie jo lengviau butu pritaikyti kitus. Virtuve bus kartu su svetaine. Zadu rinktis idomesne laisvalaikio vieta, na gal foteliukai bus ryskesni (atsibodus juos pakeisti lengviau). Patiko ir ideja su citrusiniu stiklu tarp spinteliu  ax.gif  o ir spinteliu spalva pas mane zada buti tokia kaip foto juoda+medis  smile.gif



QUOTE(Juodai @ 2014 01 06, 10:26)
Tai dėl to, kad dešinėj gylis tik 40cm, gal ir nesudaro kelbumų naudotis plautuve. Bet jei ten būtų 60cm, plautuvė tikrai netinkamoj vietoj. Geriau tada jau daryti kampinę spintutę su 45 laipsnių durelėmis ir joje montuoti plautuvę smile.gif .

padarius toj pusej stalvirsi irgi 60 cm prarandama is viso darbo zona tarp virykles ir plautuves. ir tokioj mazoj virtuvej kaip mano si, daryti antra stalvirsi 60cm butu absurdas... be to prie jo yra iejimas i virtuve, kur kairiau jo turejo buti stalas, tai platesnes spinteles automatiskai uzstotu patogu iejima i virtuve. aisku kol stalo nera, tai ten platu, nes tik kampe stovi saldytuvas.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti