Įkraunama...
Įkraunama...

Graco vežimėliai

Sveikos mamytės, senoji tema jau pilna, tad pradedu naują. Čia kalbame apie Graco firmos vežimėlius. Kas kokius turite, kokia patirtis, atsiliepimai?

Nuoroda į senąją temą: http://www.supermama...howtopic=107328
Atsakyti
QUOTE(Kuo2kas @ 2014 01 09, 12:45)
Sveikos mamytės, senoji tema jau pilna, tad pradedu naują. Čia kalbame apie Graco firmos vežimėlius. Kas kokius turite, kokia patirtis, atsiliepimai?

Nuoroda į senąją temą: http://www.supermama...howtopic=107328



Kadangi tema nelabai juda, o informacija man labai aktuali, tai pasidalinsiu savo patirtimi. Turėjome Symbio 3in1. Senojoje temoje buvo parašyti keli minusai dėl braškėjimo ir stabdžių, tačiau aš su šiomis problemomis nesusidūriau. Tikriausiai tai buvo pavieniai atvejai g.gif Mano nuomone, šio vežimėlio pliusai būtų tokie: labai patogu pritvirtinti autokėdutę ar lopšį (teko bandyti montuoti kitos firmos vežimėlį, tai dedant autokėdutę ant rėmo, visus pirštus nusispaudžiau). Kėdutei buvome nupirkę bazę į automobilį, tai ir ten tvirtinimas labai paprastas. Dar labai geras lopšys. Turėjome Go lopšį, tai jame reguliuojasi nugarėlė. Kai nebenaudojom, jį suskleidėm ir jis tapo labai mažas thumbup.gif O didžiausias pliusas- perverčiama rankena. Labai gerai, kai toli eini ir keičiasi vėjo kryptys, tai tik permetu rankeną ir judam toliau smile.gif
Deja šį vežimėlį pardavėme nepagalvoję, kad po kurio laiko bus dar vienas vaikelis. Dabar ieškome naujo vežimuko. Tokio pat nesinori pirkti, reiktų kažką naujo išbandyti. Vėl dairausi į Graco firmą. Jau praėjo keli metai, atsirado nauji modeliai, gal kas galėtumėte papasakot apie juos? wub.gif
Atsakyti
Na as realios patirties dar neturiu, bet bandysiu papasakot tai, ka maciau. Buvau uzsukusi pas Graco importuotojus Kaune (Savanoriuose), Apziurejau mane dominancius vezimelius: symbio ir Evo. Na galiu pasakyt, kad kokybe nustebino. Vezimeliai tikrai pasirode tvirti, aisku nezinia, kaip bus ilgiau pavazinejus mirksiukas.gif Kelis vezimelius esu apziurejusi Kauno urmo bazej, tai tragedija ten doh.gif . Supratau, kad geriau sumoket siek tiek daugiau ir nusipirkt gera kokybiska daikta su garantija, nei kazkoki iskart barskanti vezimeli. Kolkas apsistojau ties graco evo. Didziausi minusai, kad nera perverciamos rankenos ir ratai nepripuciami, taciau labai gera kaina, galima keisti sedimosios dalies krypti ir labai manevringas. vaikutis neuzkalnu, tad tikriausiai reiks nedvejot ir ciuopt si vezimeli. Turedama daugiau patirties ir informacijos- parasysiu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas zinote kur is uzsienio galima parsisiusti Graco Simbio 3 in 1 ? Sakau gal ten butu pigiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ručike @ 2014 01 27, 14:37)
gal kas zinote kur is uzsienio galima parsisiusti Graco Simbio 3 in 1 ? Sakau gal ten butu pigiau  blush2.gif

Pagūglinkit, vienoj žaislų išparduotuvėj būna ir Symbio, ir Evo 2in1 po 1000 lt. Manau, kad gera kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 01 27, 19:19)
Pagūglinkit, vienoj žaislų išparduotuvėj būna ir Symbio, ir Evo 2in1 po 1000 lt. Manau, kad gera kaina smile.gif

Bet ten buna tik viena spalva. Kitokiu gaut negalima sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2014 01 27, 19:19)
Pagūglinkit, vienoj žaislų išparduotuvėj būna ir Symbio, ir Evo 2in1 po 1000 lt. Manau, kad gera kaina smile.gif



Tai kad Evo 3in1 kainuoja 1500Lt. Naujas, su garantija, normaliom dėžėm. O su tom išparduotuvėm visko būna. 100Lt sutaupysi, bet paskui niekur pagalbos neprisibelsi. Kiek teko susidurti su išparduotuvėm, tai ten būna į užsienio parduotuves grąžinti daiktai. Tokių kitose šalyse nededa atgal į lentyna, o va mūsų prekybininkai iš to puikiai gyvena. Parsiveža grąžintų prekių ir jas puikiai pardavinėja. Aišku, kartais žmonės grąžina dėl netinkamos spalvos ar šiaip, nes persigalvojo, bet būna tikrai dažnai broko ar kokių defektų. Juos vizualiai lietuviai patvarko ir parduoda keliais litais pigiau, nei galėtum nusipirkt tikrai naują tokį pat daiktą. Tai ar tikrai verta pirkti už tokią sumą vežimėlį, kurį teks naudoti kelis metus ir žinoti, kad su juo kažkas negerai...?
Papildyta:
QUOTE(Ručike @ 2014 01 27, 15:37)
gal kas zinote kur is uzsienio galima parsisiusti Graco Simbio 3 in 1 ? Sakau gal ten butu pigiau  blush2.gif


Su parsisiuntimu iš užsienio lygiai taip pat, kaip ir su išparduotuvėm. Jūsų neapgins vartotojo teisės ir negausit jokio garantinio. Juk renkatės prekę ne už 10 Lt. Susiraskit Graco importuotojus ar parduotuvę, kurioje yra šių vežimėlių, paprašykit nuolaidos maksimalios. Visur padaro nuolaidas, tai kaina bus tikrai panaši, nei siunčiantis iš užsienio, bei turėsite pilnas pirkėjo teises, jei kas atsitiktų.
Atsakyti
Na va, pagaliau issirinkau sau vezimeli thumbup.gif Dabar super akcijos Symbio vezimeliui! Pirkau is pigu.lt, dabar kaina 200lt pigiau, nei kur kitur radau. Ir dar issirinkau autokedute logico s. lopsio kolkas neimiau, ziuresiu, ar neis be jo issiversti. Pirma kart isriedejom siandien i gatve, tai kolkas priekaistu neturiu, ziuresiu, kaip bus toliau smile.gif gyvenu miestely, tai zmones net atsisuka pasiziureti i vezimeli biggrin.gif daug ka duoda tas isskirtinis dizainas thumbup.gif pigu.lt
Atsakyti
Sveikos. Kurį laiką dirbau su Graco vežimėliais. Žinau visus + ir -. Nenoriu daryti reklamos ar antireklamos, todėl stengsiuosi objektyviai įvertinti. Tuo labiau, kad jau ir sau pačiai dairausi vežimėlio.
Pagal išvaizdą patraukliausias Symbio, kadangi jis turi išskirtinį dizainą. Kaip kažkas jau minėjo, prie pliusų galima priskirti perverčiamą rankeną, pripučiamus galinius didelius ratus, kompaktišką lopšį, lengvumą ir, kas svarbiausia, labai lengvai nusiima ir užsideda visos vežimėlio dalys. Minusas- rankinio stabdžio gedimas. Jų nepasitaikydavo labai dažnai, tačiau kelis kartus buvo. Taisymas nėra labai brangus, tačiau atima laiko. Taip pat ir kaina didoka, tačiau, kas gali tiek skirti, tai tikrai nenusivils kokybe ir dizainu.
Kitas modelis- Evo. Apie jį jau daug prirašyta, tad nesikartosiu. Per porą metų- nei vieno nusiskundimo. Tie patys pirkėjai grįžta pirkti kitų prekių, tad jų atsiliepimai apie Graco tik teigiami. Nuo rugsėjo turėtų pasirodyti naujos spalvos.
Kam patiko Evo, bet dvejoja dėl sąlyginai mažų ratukų, pasidomėkite Evo XT vežimėliu. Tai patobulinta Evo versija su dideliais ratais. Kadangi Lietuvoje jie turėtų pasirodyti tik rudenį, tai negaliu plačiau apie juos papasakoti.
Jei jums reikalingas vežimėlis ne 3in1, o dviejų dalių ar tik sportinukas, tai trumpai nupasakosiu juos:
Quattro Tour- Lietuvos importuotojų jie jau nebepasiekia, bet galima parsisiųsti iš kitur. Tikrai labai patvarūs vežimėliais. Jei pastebėsite, jų labai daug parduoda dėvėtų, nes jie nesunešiojami smile.gif Didžiausias pliusas- plati sėdimoji dalis. Net ir stambesnis vaikas gali jame tilpti. Taip pat ant vežimėlio galima pritvirtinti autokėdutę ir galėsite vežioti naujagimį.
Trekko: didelis ir manevringas triratis. Jis sunkokas, bet labai patogus vaikui. Lietuvos importuotojai jų nelabai gauna, bet gerai paieškojus, tikrai rasite.
Mirage+ : perkamiausias sportinukas dėl kainos ir lengvumo. Susilanksto kaip knyga, bet užima labai mažai vietos. Yra daug spalvų, komplektacijoje yra kojų užklotas.

Nenoriu dar labiau plėstis, tad jei kažką domins konkretus modelis ar turėsite kokį klausimą, susijusį su Graco, galite klausti asmeniškai arba čia parašyti. Bandysiu padėt.
Atsakyti