QUOTE(" voresta " @ 2014 01 16, 11:20)
Įdomu, po kurio laiko,
nuolat šitaip ruošiant maistą, pritrūksta vitaminų?
Tikrai sveiko maisto esmė: apdorota trumpai ir šviežia.
ir as paantrinsiu , kaip nuolat sitaip

??
Ten net darzoves troskini ant tu 90 laipsniu. pas mane Panasonic multivarka jau 3 metai.
Na aisku grikiai ne Paleo, bet kitaip nei paprastam puode jie neverda. pvz uzdejus is vakaro kad ryte 8 val. grikiai butu gatavi., virimas prasides tik 7,30 ar 7, priklausomai nuo kiekio (multivarke pasisveria pati tik vandens/grikiu proporcijas reikia teisingai sudeti) .Virimas ilgiau nei paprastam puode nevyksta, bet nereikia parintis kad ISBEGS, PRISVILS, PERVIRS, NEISVIRS. Ir nereikia keltis ryte kad virt kose.
Tuose programuojamuose puoduose idealiai verda sultinys . 80-90 laipsniu temperaturoje, ir tiek laiko kiek nustatai. Priziuret nereikia. Rusai turi gera zodi tokiam virimui apibudinti "tomitsia". Juk ir paprastam puode jus sultinio penkias minutes neverdat ?
Sitas daiktas yra idealus sriuboms, troskiniams, sultiniams ir kosems

Na ir omletas iskepa pasakiskai. Ir idealus tinginiams arba darboholikams