Niu ačiū (kuri čia

sriubyte trinta mane suviliojot, kur grybus sakiau reiks atskirai nuo vaikų sau su SB pakept?

), super skanu buvo

, dar į tą sublenderiuotą supyliau atskirai pakeptą cukiniją su svogūniuku ir česnakiuku. Kai MB grįš, tai gal ir grybų pridėsiu, nes neatsuku stiklainiuko
QUOTE(nomore @ 2014 01 17, 14:12)
Turiu klausimą - koks, jūsų manymu, galėtų būti labai suspausto biudžete paleo variantas? ką gaminti, kai lėšų mažiau nei minimaliai? Nu nes užklupo mus totalus badas, anksčiau, kai taip nutikdavo, valgydavom vien kruopas su kokiu svogūnu ar morka, kažkaip ištempdavom tą laikotarpį. o dabar...
Dažniau sriubos. Viena diena savaitėj-iškrovos. Nukainoti produktai su užrašu AKCIJA. Pigūs LT Vištų kaulai (krūtinėlės) ir sultinys ir mėsytės sumalimui ar šiaip sukramsnojimui; Tie patys gyvulių kaulai kur tikrai ne tik sultinys, bet ir mėsos iškrapštai. Žuvų galvos ir stuburkalis-puiki žuvienė, je i nepatingėsi išmėsinėt galvos

Riebalai-taukai pirkti turgelyje. Lašiakų kur kaime paklausinėt papigiai.
Pats laikas aplankyt draugus visus, tėvukus

Ratą padarot, žiūrėk ir antrą galit daryt

Visokie apkepai, kur daug pigių daržovių-kopūstas, morkos, svogūnas, burokai. Svarbiausia nenukabinti nosies

Gal dar Šelma ką pasufleruos.
QUOTE(jaicy @ 2014 01 17, 15:41)
si karta suvariau 12 kiausiniu,200 ml aliejaus ir jis buvo labai skystas. idejau grudetu garstyciu. vis tiek skystas. bet saknus.
Uch ty

7 užtenka normaliam (katinone rašė skystam), nes 1 vištos=3-4 putpelių kiaušiniai
QUOTE(d'esprit @ 2014 01 17, 15:53)
Norėjau tik paklausti, per kiek laiko reikia sunaudoti naminį majonezą? Lyg ir niekur neužmačiau, kad būtumėt kalbėjusios
Per savaitę laikant šaldytuve, viskas ten su juo normaliai būna-rrriebalas gi
QUOTE(ativas @ 2014 01 17, 16:22)
o as seriala "breaking bad" pradejau ziuret. toks itraukiantis, uzsinaktinejau,
prisiuzkandziavau, paguoda nors tokia, kad paleoiskai tik. sedziu apspangus dabar su kokosine kava, gerai kad iseigine.
Apie ką?

Kaip lietuviškai būtų?
Kuo užkandžiavot?