Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi
Rimtai, panos apsiraminkit. As truputeli pakraupus nuo to, kas vyksta kaloriju skaiciavimo temoj
Nepateisinu tik to, kad SOWELU buvo uzpulta. Kazkam susivaideno, kad neva griaunami ju "grazus namuciai". Nereikia sienom apsistatyti, tai niekas ir negrius. Pastebejau, kad dalintis savo patirtimi yra pavojinga, zmones yra pikti, o ypac lietuviai (tik neisizeiskit).
O kas per stripriai brukama, visada sulauks neigiamos reakcijos.
O kas per stripriai brukama, visada sulauks neigiamos reakcijos.
QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 14:24)
kur jus randat pomidoru pastos be cukraus? apejau visa rimi, maxima - ner tokio daikto!
Norfoj, kilas apie 6-7lt. kainavo su nuolaida
QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 14:36)
tai nori pasakyt kad vaisiai ri su baltymais nedraugauja?
Šitą jau žinau
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 14:44)
tuoj gausi velnių...
o kas alyvuogių aliejų kaitina ir dar apie valandą laiko...
Nu mąstykit, mergos...

Žinau žinau
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 15:16)
Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi

Aš dar pas aukštukes įlendu, po dietas
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 20, 15:25)
Pastebejau, kad dalintis savo patirtimi yra pavojinga, zmones yra pikti, o ypac lietuviai (tik neisizeiskit).
O kas per stripriai brukama, visada sulauks neigiamos reakcijos.
O kas per stripriai brukama, visada sulauks neigiamos reakcijos.
Vienaprasmiškai
QUOTE(Hippie @ 2014 01 20, 16:38)
Žinau žinau
Nelaikykit jau visai ablavūkėm
Nepiktnaudžiauju tuo, bet ir nesureikšminu iki begalybės, nenoriu visko pritempt iki fanatiško drebėjimo dėl kiekvieno savo padaryto veiksmo gaminant valgį. Kai pirkom saulėgrąžų, rapsų aliejus, juos kaitinom, gruzdinom, valgėm grūdus ir begalę cukraus atrodė viskas normalu, tarpuose užkandžiaudavau, gerdavau po butelį kreminio likerio ant ledų atrodė norma-savęs palepinimas
Dabar einu palaipsniui, keičiu savo, šeimos įpročius, nebenoriu stačia galva, noriu ramiai ir visiems laikams. Ačiū už balioną
Ir dar, mes čia lietuvaitės su entuziazmu tik velnių duodam, gal dažniau pagirkim viena kitą už pasiekimus. Nes žinot gi kaip su tu girtuokliu ir žydinčia obelim-guli girtuoklis po žydinčia obelim, tai vieni mato girtuoklį, kiti-žydinčią obelį <<<gryni pafilosofavimai
nieko nereikia sureikšminti iki begalybės. ..
Aš, pvz., tą patiekalą gaminčiau neužpilant prieš kepant majonezo ir nekaitinant jo valandą. Iškepus ištraukčiau iš orkaitės ir tada gardinčiau majonezu, grietine, ar sviestu...
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 16:16)
Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi

Aš tai nepiktai užsukau į tas kalorijas. Nes radau savo užrašus kur skaičiuodavau bandelė-sūrelis, makaronai, duonyte ir žiūrėk jau viršyta kalorijų norma
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 14:16)
Nu panos, jus ir duodates po kitas temas..Kur tik nueisi, ar y dietas, ar ligas, vis kazkuria viena sutiksi

ohoho, kur kur, man drakes patinka QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 20, 14:01)
Sokoladas turi cukraus vistiek, net tas 85%. Geriau pasidarytum pati kazka, kad ir kokoso drozles sulipdytos su kokoso aliejum a la bounty <...>
man kazkodel uzstrige, kad kokoso drozles yra pagrinde angliavandeniai, tai gali but, kad tam sokolade maziau angliu negu ala bounty... be to 85% tai slabnas sokoladas, reik imt min 90%, o dar geriau 99% arba visus 100% nors pastaruoju metu man sokolado visai nesinori, isvis saldziai nenoriu ir riesutu nebenoriu. uztat lasiakai i trasa eina, kad net! pririjau burokeliu su lasiakais, varysiu tuoj sportuot
QUOTE(bituteba @ 2014 01 20, 13:13)
<...>
o tell me prašau, kas gali atsitikti blogo, t.y. kokios pasėkmės, kai gyveni ne visai paleo? pagrindine problema, kad [pastoviai bus padauginta gyvulinių riebalų ir baltymu ? ir iš to išplaukiančios pasėkmės ? ..
<...>
kaip kokios pasekmes? uzversi kojas vat. aisku, ne taip greit, kaip kad visiska sh... esdama, vis tiek "kaput" o tell me prašau, kas gali atsitikti blogo, t.y. kokios pasėkmės, kai gyveni ne visai paleo? pagrindine problema, kad [pastoviai bus padauginta gyvulinių riebalų ir baltymu ? ir iš to išplaukiančios pasėkmės ? ..
<...>
p.s. siandien uzsiregistravau ultragarso (scan pas mus vadina, nzn kaip lt) tyrimui, gavau data balandzio
Tiesa, prisiminiau. Apie RŪTOS kakavos sviestą. Pirkau. Niu, nepykit, bet fui
Dabar dar šaldytuve turėjau, bet nenaudoju. Nei kvapo, nei skonio, nepalygint su tuo, kur parsisiunčiau. Kaip visad lietuviai bando kažkokį fufliką prastumt 
Mmm, koks ilgas liežuvis
Dėl begalybės rašiau abstrakčiai, imant domėn viską KIEK reikia visko žinot, išmokt, pritaikyt, kad kartais padarom kaip įpratę, kaip skaniau, greičiau, bet tai nereiškia, kad nežinom ar metam Paleo pro langą. Neužpilti tą akimirką atrodė negalėjau
, nes viršuj buvo pjaustyti pievagrybiai, būtų sudžiūvę
. Kitą kartą bandysiu aptept sviestu ar kokoso aliejum, o majonezu patepliosiu po to. My point is, kad gyvenimas ne idealus, bet mes mokomės ir einam į priekį, tam labai padeda ir palaikymas, paskatinimai ir pagyrimai, ne tik kritika. Bet kokiu atveju ačiū už pastabą ir rūpestį
<<<balionas pilnas gaivaus žiemiško oro ir saulės šviesos.
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 20, 15:51)
nieko nereikia sureikšminti iki begalybės. ..
O tokius dalykus, kur lengvai galima pakeisti nekenksmingais, manau, verta pasistengti pakeisti, na, bet jums spręsti, man tai kas...
Aš, pvz., tą patiekalą gaminčiau neužpilant prieš kepant majonezo ir nekaitinant jo valandą. Iškepus ištraukčiau iš orkaitės ir tada gardinčiau majonezu, grietine, ar sviestu...
Ir valgyčiau patiekalą su neperkaitintais riebalais.. 
Aš, pvz., tą patiekalą gaminčiau neužpilant prieš kepant majonezo ir nekaitinant jo valandą. Iškepus ištraukčiau iš orkaitės ir tada gardinčiau majonezu, grietine, ar sviestu...
Mmm, koks ilgas liežuvis
QUOTE(jautiena @ 2014 01 20, 16:11)
p.s. siandien uzsiregistravau ultragarso (scan pas mus vadina, nzn kaip lt) tyrimui, gavau data balandzio
menesi, as tuo metu jau busiu 5-6men nescia. idomu ar cia normalu, ar cia tokie airiskos medicinos ypatumai...
Kai nori greitai tai reki, kad skauda. Siaip tikrai nenormaliai ilgai
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 20, 15:25)
Liumi, gal nusipirkai ta blenderi?
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 20, 15:15)
Kai nori greitai tai reki, kad skauda. Siaip tikrai nenormaliai ilgai
cia tau pirmas scan'as bus kaip nestukei?
aha QUOTE(jaicy @ 2014 01 20, 16:19)
Dar ne, stipendijos laukiu, turetu but sia savaite
Jautiena, manau eik privaciai pirmam kartui.
Egliukasz, del vaisiu: matai, zinute visko neimanoma aprasyti, atrodo man savaime suprantama, o va kt zmogus pagalvoja kt.
As pati pora metu pagal H. Seltona valgiau, tai del vaisiu - viska zinau ka sakai. valgau tik ryte. Del viso kt - sutinku. Na gal cia gatsiai prisipazinau, tai ir paciai bus lengviau. - psichologinis jau aspektas
o mano valgymai yra 4, kartais 5, bet kartais 3. Iskaiciuoju ir rytine stipria juoda arbata su slakeliu pienu
po to apie 11-12 keli vaisiai, tada apie 14 pietus ir vakariene priklausomai ar 18-19 yra sportas ar ne. jei yra sportas, tai gaunasi tik apie 21.30
, nes negaliu po sporto valgyti, tiesiog negaliu. o jei n4ra sporto, tai vakarien4 19.
O medų užvartoju (ne kiekvieną dieną) iš karto po vakarienės, idant būtų ta pati insulino banga
na kaip sakome, bandome save apgauti
bet nieko čia neapgausi
nes šiuo metu bandau arba kuo mažiau insulino bangų, bet tada ir gaunasi sugrūdimas visko vienu ypu. Bet tai kitos vartoja džiovintus vaisius ir riešutus ? kada ir po ko ? jei po maisto, tai vėl makalynė, jei atskirai - tai jau valgymas:) nu žodžiu, reikia išmokti nepataikauti sau ir tiek, kas yra tikrai sunku, jei nori absuliučiai laikytis taisyklių.
As pati pora metu pagal H. Seltona valgiau, tai del vaisiu - viska zinau ka sakai. valgau tik ryte. Del viso kt - sutinku. Na gal cia gatsiai prisipazinau, tai ir paciai bus lengviau. - psichologinis jau aspektas
o mano valgymai yra 4, kartais 5, bet kartais 3. Iskaiciuoju ir rytine stipria juoda arbata su slakeliu pienu
O medų užvartoju (ne kiekvieną dieną) iš karto po vakarienės, idant būtų ta pati insulino banga







