Įkraunama...
Įkraunama...

Kudikio keisti judesiai

Laba diena,

tokios temos neradau. norejau paklausti gal kam taip buvo. kudikiui 3 menesiai kelias dienas verkdamas daro mostus rankytem tik labai greitai ir stipriai. na sakyciau tokie kudikiski judesiai tik labai staigus ir stiprus.
Atsakyti
Forume bus sunku rasti atsakymą tokiu klausimu. Galbūt kažkas ir parašys "mums taip buvo", nuramins arba ne, bet siūlyčiau būtinai apie tai pasakyti gyd. vizito metu.
G.b., kad tai tik dėl padidinto raumenų tonuso, kai mažylis verkia, jos dar labiau įsitempia, o susierzinęs gali rankytėm/kojytėm plakti orą..kai labai įsiverkia, būna net momentų, kad lyg sustingsta, toks jausmas, jog net kvėpuoti užmiršo..kol vėl nepasigirsta smile.gif
Svarbu stebėti ar nėra tų keistų judesių ir ramybės metu, bet jei jau pastebėjot, atrodo neįprasta - sakykit gyd., nusiųs pas neurologą ir gyd.profesionaliai įvertins. Klaidinga pasitikėti nuomonėm, kai nieks to vaikelio nematęs ir nežino kas tai gali būti.

Greičiausiai, tai nieko baisaus. Nes trys mėnesiai mažiukui, kasdien stiprėja, reiklumas tėvelių dėmesiui auga, jau pradės bandymus vartytis..
Bet neužliūliuokit save niekur nesikreipdami, tegu jus geriau gyd.nuramina 4u.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, vizitas pas gydytoja tik uz 3 savaiciu, tai todel ir klausiu. Zinoma paklausiu apie tai ir gydydojos, bet nesinori be reikalo jai skambinet smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lulila: 24 sausio 2014 - 15:45
Na, jei dažnai kartosis ir net rodos be priežasties, tai jau tikrai anksčiau skambinkit.
Man iš savo vaikų auginimo patirties atrodo, kad taip galėjo nutikti lavai stipriai įsiverkus, kai jau net sunku nuraminti unsure.gif Prie pilvo diegliukų tokių staigių, kapotų judesių būdavo (bet jums jau tokie diegliukai neturėtų prasidėt, jei nebuvo anksčiau).
Atsakyti
Diegliukai mus kamuoja nuo gimimo. jis taip butent ir daro isiverkes, is pradziu pradeda silpnai mosuot rankytem ir kniurkset, po to verkt ir jai nepaimi ant ranku tai pradeda rekt ir jau tuos kapotus judesius daryt. galvoju gal tiesiog sustiprejo raumenukai del to taip ir atrodo.
Atsakyti
Na matyt nėra dar taip blogai, jei neinat/neskambinat savo gydytojui.
Papildyta:
Skėsčioja rankytėmis
Atsakyti
Na cia ne skesciojimas, o staigus ir stiprus judesiai.
Atsakyti