Įkraunama...
Įkraunama...

Vydūno gimnazija Klaipėdoje

Mano du vaikai mokėsi Vydūne. Nieko gero negaliu pasakyti apie šią mokyklą. Labai pasipūtę, save labai kelia, tiesa nepelnytai. Mokytojams labai trūksta etiškumo. Vyresnioji duktė, nusprendė visgi ten mokyklą baigti, o mažąją išgelbėjau į kitą mokyklą tiesiogine ta žodžio prasme. Mums labai nepasisekė su pradinių klasių mokytoja (D. I-m-b-r-a-s-i-e-n-e – Jėzau apsaugok). Nuolatinis rėkimas ant vaikų, bausmėmis nukabinėtos visos sienos ir t.t. Nebegalėjau žiūrėti į kaip „laužomas"  mano vaikas. Beje, dukra ne vidutinių gabumų, o pirmūnė.

Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r-a-s-a: 03 kovo 2020 - 14:15

Esamo tos pačios klasės, apie kurią kalba komentatorė r-a-s-a, vaikų tėvai. Daugumos klasės tėvų vardu ir sutarimu skelbiame savo pasisakymus apie nuostabią mokytoją Daivą Imbrasienę. Manome, kad komentatorės r-a-s-a pasisakymas absoliučiai nesuvokiamas ir neatitinkantis tikrovės, melagingas pareiškimas. 16-os tėvų kardinaliai priešingi ir šilti pasisakymai apie mokytoją turėtų būti svarus paneigimas to, ką rašo r-a-s-a. Tai mūsų reakcija į šmeižikišką žinutę ir tuo pačiu nuoširdus ir tvirtas palaikymas mokytojai Daivai. Pasiseks tiems pirmokams, kurie ateinantį rugsėjį pakeis mūsų vaikus ir taps tikrai profesionalios, žmogiškos ir atsidavusios mokytojos mokiniais.  

 

 

*Dukryte nuo praeitų metų mokosi šioje mokykloje, pas mokytoją Daiva Imbrasienę. Esame labai patenkinti mokytojos kompetencija, komunikacija tiek mes, kaip tėveliai, tiek dukrytė. Atsiliepimai tik šilčiausi

Pagarbiai,

Rolandas Butkevičius

 

*Sveiki, sūnus mokosi Vydūno gimnazijoje pas mokytoją Daivą Imbrasienę mokosi jau ketvirti metai. Puiki, kompetetinga mokytoja. Tik patys geriausi  atsiliepimai. Kiek teko dalyvauti tiek pamokose kartu su vaikais, tiek  veikloje po pamokų - nuostabi mokytoja visuomet ieškanti dialogo.

Jūratė Paulauskienė

 

*Tikrai nesuprantu, kodėl Rasai taip neįtiko mokytoja Daiva Imbrasiene. Mes jos ugdymu ir bendravimu esame labai patenkinti, disciplina taikoma pamatuotai ir tikrai nėra taip, kaip Rasa rašo. Mokytoja labai daug atiduoda savęs, žaviuosi jos kantrybe ir šiltu bendravimu tiek su vaikais, tiek su tevais. Absoliučiai nepagrįstas ir melagingas pareiškimas. 

Aistės mama 

 

*Esame laimingi, kad pradinių klasių mokytoja buvo ir yra mokytoja Daiva.

Tolerancija, etiškumas, mokinių  palaikymas, motyvavimas ir padrąsinimas čia manau kasdienybė,nes ne paslaptis kai pamokos nuitoliu juk kartais įdomu paklausyti ką vaikas mokosi. 

Mokytoja sakyčiau puikiai išmano vaikų psichologiją, kas tik leidžia manau vaikams skleistis ir nebijoti o eiti ir bandyti. 

Tą laikau kaip didelį mokytojos privalumą. 

Man asmeniškai labai patinka mokytojos požiūris, esu patenkinta pastebėjimais, patarimais ir rekomendacijomis, kuriomis mokytoja dalinasi. Mūsų dukrai tai padeda tobulėti. 

Ieva Ketvirtienė

 

*Laba diena. Daiva Imbrasienė yra Mokytoja iš didžiosios raidės. Mes labai džiaugiamės, dukrytė yra labai patenkinta, mokydamasi Vydūno gimnazijoje pas šią mokytoją. Ir tai rašau ne dėl to, kad tiesiog taip reikia parašyti. Mes iš tikrųjų jaučiamės puikiai. Dukrytė nuo pirmos klasės mokosi šioje mokykloje. Ir dar niekada nebuvo ryto, kad trūktų nuotaikos ir entuziazmo eiti į mokyklą. Aš manau, kad mokytoja puikiai išmano savo darbą, moka sudominti, įdomiai pateikia dėstomą medžiagą. Net nuotolinio mokymo metu viskas yra sklandžiai konkrečiai pateikiama. Tarpusavy dera ir profesionalumas ,ir nuoširdumas. Žaviuosi mokytoja, jos kompetencija, išmintimi, nuoširdumu. Linkiu begalinės tvirtybės neprarasti optimizmo, tikėjimo tuo, ką darote.

Pagarbiai

Zita Mažulienė 

 

*Mūsų šeimai tikrai pasisekė, kadangi mūsų abu vaikus pradinėse klasėse mokė ir tebemoko Mokytoja Daiva Imbrasienė. Tai nuostabi mokytoja, pati geriausia! Palaikanti, motyvuojanti, visada ieškanti išeičių. Aš stebiuosi jos kūribiškumu, motyvacija, noru tobulėti ir tai perteikti mūsų vaikams. Šiuo sunkiu visiems laikotarpiu būtent Daivos dėka nuotolinis mokymasis tapo ne trauma vaikui, o nauju nuotykiu ir patyrimu, iš kurio visi išeis stipresni. Mylim ir palaikom! 

Viktorija Bakutienė

 

*Sūnus mokosi jau ketvirtus metus ir  į mokyklą keliauja visada geros nuotaikos, laukdamas susitikimo  tiek su mokytoja, tiek  ir su klase. O tai reiškia, kad klasėje sukurta labai draugiška ir puiki atmosfera. Beje  tiek bendraujant su vaikais, tiek bendradarbiaujant ir  su vaikų tėvais. Puiki tarpusavio bendrystė! Visada kupina naujų idėjų, koja kojon žengianti su inovacijomis. Galėčiau vardinti ir vardinti tik pačius šilčiausius ir gražiausius žodžius šiai mokytojai. Esu labai patenkinta, kad mano sūnaus pirmoji mokytoja Daiva!

Aistė Strakšienė

 

*Manome, kad mūsų dukrai ir mums, kaip tėvams, labai pasisekė, kad esame mokytojos Daivos Imbrasienės klasėje. Psichologinis mikroklimatas puikus, nėra jokių neaiškumų ar užuolankų, kuriama puiki terpė vaikui auginti savo asmenybę. Mokytoja profesionali, nešališka, kūrybiška, motyvuojanti ir iniciatyvi. Puikiai jaučia, "mato" ir supranta vaikus, jų neskirsto. Mokytojos kompetencija ir etika nei karto neteko suabejoti! Žavimės nesuvaidintu pozityvumu, vaikai gauna tikrai daug daugiau nei priklauso "pagal programą". Esame dėkingi mokytojai už visomis prasmėmis saugią mokyklą dukrai. Siunčiame nuoširdžiausius ir šilčiausius linkėjimus bei savo palaikymą!

Giedrė ir Mindaugas Stankevičiai

 

*Laba diena, Turime tris dukras ir visos jos eina į Vydūną. Tad turime puikią progą palyginti tris pradinių klasių mokytojas ir galime drąsiai pasakyti, kad mokytoja Daiva yra geriausia, kas galėjo nutikti. Esame laimingi, kad mūsų Nerijos pirmoji mokytoja yra būtent ji. Tiek kūrybingumo ir kultūros, tiek kantrybės ir tikrumo, tiek paprastumo ir atvirumo, turinčios mokytojos, dar neteko sutikti. Mūsų dukra klasėje jaučiasi puikiai. Ne sykio nebuvo atstumta, pašiepta ar nubausta, dėl savo elgesio ar mokymosi dalykų. Labai juntama, kad visi vaikai klasėje yra lygus, nėra lygesnių, kažkaip labiau simpatijas nusipelniusių ar kitaip mokytojos išskiriamų vaikų. Lygybė, kultūringas ir nuoširdus bendravimas, laisvė atsiskleisti ir išreikšti save, tas klasėje labai juntama per vaiką.  

Aukščiau paminėtas šiurkštus atsiliepimas apie mokytoją, yra iš tiesų ne apie Daivą. Tas atsiliepimas yra apie patį žmogų, kuris tai parašė. Apie jo kultūrą, jo panieką kitiems, jo vidines traumas. 

Visiems pradinukams linkime tokios mokytojos, kaip Daiva Imbrasienė. 

Nerijos mama.

 

*Mokytoja D. Imbrasienė mūsų vaiką moko ketvirti metai – nuo pirmos klasės. Rinkdamiesi mokyklą, vadovavomės gerais atsiliepimais būtent apie šią mokytoją. Ir tikrai apie mokytoją D. Imbrasienę galime atsiliepti tik šiltais žodžiais. Matome, kiek yra įdedama darbo ir pastangų į mokymo procesą, į bendravimą ir į gražius santykius klasėje. Šalia „klasikinio“ mokymo vyksta ir užsiėmimai lavinantys kūrybiškumą, pažintinės išvykos. Prasidėjus karantinui, mokytoja taip pat labai greitai įvedė tvarką mokantis nuotoliniu būdu, o ir pateikiamos užduotys ne tik vadovėlinės, yra surandama būdų, kad vaikams būtų įdomu bei būtų galima mokomąją medžiagą greitai įsisavinti lyg žaidimo būdu. Karantino metu dažnai tenka girdėti vedamas pamokas ir tokio ramaus ir kantraus tono, kokį turi mūsų mokytoja galėčiau palinkėti kiekvienam. Vertiname mokytoją kaip puikiai išlaikančią disciplinos ir kūrybiškumo skatinimo derinį. Labai mylime savo mokytoją ir esame be galo jai dėkingi, o ir visiems linkėtume turėti tokią mokytoją kaip D. Imbrasienė.

Kristupo tėvai

 

*Labas vakaras. 

Apie Mokytoja Daivą Imbrasienę tik geriausi ir šilčiausi atsiliepimai tiek iš mano, kaip mamos pozicijos, tiek ir iš vaiko kaip mokinio pozicijos. 

Tokios mokytojos palinkėčiau kiekvienam pradinukui. Tai žmogus pajaučiantis vaiką, jo emocijas, charakterio ypatybes. Su kiekvienu vaiku atranda bendrą kalbą ir elgiasi pagarbiai ir draugiškai. Net sudrausminimas tai pamokymas, o ne žeminimas ar paniekinimas. Stengiasi sukurti mūsų vaikams saugią ir draugišką aplinką. Pamoko tarpusavio bendravimo ir kito žmogaus supratimo, atjautimo ir noro padėti kitam. Niekada neišskiria vaikų, visi yra lygūs. Tikrai paantrinu kitų mamų nuomonei.  Tai ne tik puikus savo srities profesionalas bet ir puikus, jautrus, gražus žmogus. 

Anastasijos mama

Pagarbiai,

Natalija Karakulova

 

*Laba diena, Visiškai nesutinku su išsakytais blogais žodžiais apie Mokytoją Daivą. Mes labai džiaugiamės lankydami ,,Vydūno gimnaziją'' ir esme labai patenkinti mokytojos mokymu ir bendravimu su vaikais. Per karantiną nedirbu ir galiu stebėti jos vedamas pamokas, nes dukros ,,klasė,, dabar virtuvėje. Tai galiu drąsiai teigti, kad jokio rėkimo per pamokas nebūna, ir bausmės tikrai nėra taikomos. Jei Mokytoja būtų ,,bloga,, manau vaikai tikrai pasipasakotų apie tai namie. Bet dukra apie Mokytoją visada kalba tik gerai. Mokytojos pamokos kaip tik labai įdomios, ji prigalvoja daug netradicinių užsiėmimų. Vaikams dažnai suorganizuoja edukacijas.  

Kotrynos mama

 

*Labas vakaras, Mano sūnus jau keturis metus mokosi pas mokytoją Daivą. Džiaugiamės kartu keliaudami visus keturis metus. 

Vydūno gimnaziją pasirinkau sąmoningai abiem savo vaikam ir niekada nesigailėjau savo sprendimo.

Irma Lygutienė

 

*M - MYLINTI

O - ORIGINALI

K - KANTRI

Y - YPATINGA

T - TOLERANTIŠKA

O - ORGANIZUOTA

J - JAUTRI

A - ATSIDAVUSI

 

D- DOSNI

A - ATJAUČIANTI

I - IŠRADINGA

V - VEIKLI

A - ATVIRA

 

Visi šie žodžiai puikiai atspindi mūsų Mylimą mokytoją Daivą. Esame be galo dėkingi, kad pradines mokyklos žinias pavyko pažinti ir suprasti šios Mokytojos dėka.

Dalia, Eglės mama

 

*Apie mokytoją Daivą Imbrasienę atsiliepti galiu tik geriausiais žodžiais. Tiek mes, tiek mūsų vaikas, galim tik kartotis visų išvardintais geriausiais atsiliepimais.O komentatorė R-a-s-a, matyt, jau "sulaužytą" vaiką atvedė jei toks neigiamas komentaras.

Roko mama

 

*Mokytoja Daiva, tikrai supratinga, su vaikais dirba atsiduodanti pilna širdimi. Kad ir yra įvairios taisyklių lentelės, priminimai, nėra tikrai tai blogai, vaikams reikia irgi sistemingumo. Tai net ir paskatinimo priemonės jiems. O Mokytoja tikrai didelį indėlį deda į vaikus, stengiasi, kad jiems pamokos būtų įdomesnės, išradingesnės. Visada galima kreiptis asmeniškai, jei kilo klausimų ar vaikui, ar tėvams. Nuotolinio mokymo metu vaikams nėra "numetama" medžiaga ir dirbkit. Viską išsiaiškina, išanalizuoja, aptaria ir tuomet vaikai dirba, dirbdami gali jungtis asmeniškai kiekvienas. Džiaugiamės Mokytoja, nes turim galimybę lyginti su kitų vaikų mokytojomis.

Akvilės mama

 

Atsakyti