Įkraunama...
Įkraunama...

Ketvirta Žvaigždė

Nėščia-išgirdau tai ketvirtą kartą ir šyrdis pradėjo dar labiau plakti. Buvo sunku patikėti, kad ketvirta kartą po mano širdim apsigyveno mažas stebuklas. GAL TAI TESIOG SAPNAS?... Su šypsena, pakelta galva ir pilna širdim džiaugsmo einu gatve. Gyvenimas atrodo daug gražesnis ( gal dėl to, kad po mano širdim gyvena dar vieną Dievo dovana wub.gif ) Visiems giminaičiams džiaugsmingai pranešame kartu su tėvelių apie mūsų ketvirta Žvaigždė ir visi visi kartu laukiame tavęs.
Devyni mėnesiai saldaus laukimo- slinko lyg devyni metai. Nekantravome pamatyti tave,prispausti prie saves ir niekada nepaleisti. Tavo sesutės kiekvieną dieną `kalbejosi` su tavim,prašė kad ateitum greičiau.Sesutė Saulė kiekviena diena piešia tau nauja piešini.Mažas tavo broliukas ateidavo prie tavo namelio ir sakydavo -lala- . O mes su tavo tėčiu vis stipriau ir stipriau mylim tave ir laukiam tos stebuklingos dienos,kai pagaliau pamatysime tave. Nuo 30 savaitės tapau didžiausia tinginė ir didelė `abžora`biggrin.gif Tavo judesiai buvo tokie stiprus,kad net akys iššokdavo ant pilvo-tikras vyras.
ŠTAI STEBUKLINGA DIENĄ!!!
Atsikeliau iš ryto. Jaučiuosi lygtais bučiau banginis.Vos pro durys praeinu. Išlaidau vyra į darbą,dukra į mokyklą o mažiuke dar pati atvežiau į darželi. Grižus namo prisivalgiau saldainių biggrin.gif Pilvo skausmas...nerandu sau vietos. Dukrai grižus namo nieko nesakau apie tą skausma. Bet tik kvailai šypsausi. Sulaukiau vyro. Ir iškart jam sakau JAU! VAŽIUOJAM! GIMDYSIU! biggrin.gif Nors sąrėmiai vos kas 7-8 minutės. Paskambinom šeimos draugiai, ir paprašem kad pasiimtu Saulė iš darželio ir pernakvotu pas mūs smile.gif
Atvažiavom į Trakų GM (16:50). Toks malonus personalas čia thumbup.gif Iškart palydejo mūs i gimdykla. Po kelių minučių atėjo gydytoja abžiureti mūsų. Atidarymas 4 centimetrai. Tu jau pasiruošęs gimti. Bet AŠ,AŠ BIJAU LIG PIRMĄ KARTĄ.AŠ NEPASIRUOŠUSI.NE MAŽYLI NEDABAR,NEŠENDIEN.NE NE NE ! Sąrėmiai buvo jau maždaug kas 4-5 minutės. Atidarymas vis tie patys 4 centimetrai(19:00). Nejaučia didelio skausmo, nes tavo tėtis vis prajuokina mane, visalaik padaro kokia nors nesamonė biggrin.gif . Vėliau užmigau kokiam pusvalandžiui. Atsibudau nuo nežmoniško skausmo. Pradėjau šaukti. Vyras pakviete gydytoja, ta pasižiurėjo ir atidarymas buvo jau 8 centimetrai thumbup.gif -GIMDOM.
Aaaa...viska pamiršau,kaip stumti kaip kvėpuoti. Vyras vis rodo kaip kvepuočiau kaip stumčiau. Atrodo kad tai jis gimto, o aš tik šeip už kompanija čia biggrin.gif
Žvengiu iš vyro ir girdžių kaip gydytoja sako `na dabar tavo eilė stumti,pasistenk` Na ką? Vienas....stumiu...du...stumiu...trys..stumiu. Ketvirtą kartą jau negaliu. Neužtenka jegų. Silpna. Bet suprantu, kad privalau susikaupti ir stumti toliau. Kelių sekundžių pertrauka...Ir vėl..vienas...stumiu..du...stumiu..tryssss...YES!!!! (20:15) Taip gražiai dainuoja mūsų Sebastianas wub.gif Kartu su mažiuku pravirko ir vyras,vėliau ir aš. Mes laimingi. Mes kartu. Mūsų ketvirta žvaigždutė šalia mūsų.

Esu pati laimingiausia moteris pasaulyje. Esu keturiu žvaigždučiu mama, pačio geriausio vyro žmona wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sell: 29 sausio 2014 - 18:51
Saunuole thumbup.gif keturi vaikuciai wub.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Labai šilta istorija wub.gif
Atsakyti
Keturi vaikučiai bigsmile.gif , sveikinimai ir pagarba 4u.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif Sauni mamyte smile.gif
Atsakyti
Ačiū labai visoms 4u.gif
Atsakyti
Nuostabi istorija 4u.gif
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
sveikinimai su ketvirtuoju wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Wow,super wub.gif thumbup.gif
Atsakyti