Įkraunama...
Įkraunama...

Eilinį kartą "tik draugas". Kodėl?

Sveiki visi - ir supermamos, ir supertėčiai. Senai žinau, kad šiame forume dominuoja moteriškos lyties atstovės, ir būtent dėl to čia prisiregistravau. Nes gyevnime kartais iškyla tokių klausimų, į kuriuos panašioje moteriškoje terpėje vyraujančias nuomones sužinoti būna pakankamai aktualu. Štai, vienas toks klausimas man labai senai neduoda ramybės.

Situacija yra tokia. Man jau 28 metai, o antros pusės taip ir nerandu, nors tikrai noriu vesti, turėti šeimą, vaikų (vaikų tai LABAI noriu), normalų (mano supratimu) gyvenimą. Stengiuosi nesėdėti vietoje, ieškoti, bet... Iš daugybės merginų girdžiu vieną ir tą patį atsakymą: tu fainas, įdomus, bendraujantis ir protingas žmogus, bet patinki TIK KAIP DRAUGAS. Visos, tarsi susitarusios kartoja tą patį. Ir kas keisčiausia, daugeliu atvejų net negali aiškiai, konkrečiai ir suprantamai paaiškinti, kas netinka, ko trūksta, išskyrus visokias aptakias frazes, tipo "nėra iniciatyvos, nėr traukos" ir t. t. Nenoriu pasirodyti kažkoks išpuikęs, bet vertindamas save pagal kitų žmonių nuomonę, nepasakyčiau kad būčiau labai prastas - žmonės mane giria, nuo vaikystės laiko doru, ramaus būdo, apsiskaičiusiu ir nekvailu žmogumi. Negeriu be saiko, nerūkau, stengiuosi palaikyti fizinę formą. Darbe mane taip pat vertina kaip atsakingą darbuotoją, nors uždirbu ir ne kažkiek, karjeros nesiekiu - man tai nėra gyvenimo tikslas, bet nemanau kad materialinė padėtis yra didelis rodiklis, nes vienas dalykas - už mane dar mažiau uždirbantys kažkaip susiranda antras puses, o antras dalykas - į materialistes apskritai net nežiūriu (netikiu tuo, kad kaip sako kai kurie - atseit "visos" yra materialistės, nes taip tikrai toli gražu nėra. Pažįstu daugybę puikių merginų be jokio polinkio į materializmą). Bet deja, nuolat tik draugas ir draugas... Draugų ir draugių ratą turiu platų (ir tai gerai), bet va antros pusės kaip nėra, taip nėra, o metai eina... Jau laikas būtų susitvarkyti gyvenimą, auginti vaikus, bet niekaip negaliu suprasti, kodėl manyje mato tik draugą, o ne antrą pusę. Gal iš tikrųjų tiesa, kad ramaus būdo, geranoriški vaikinai nėra labai mėgstami? Mokykloje, vaikystėje manęs bendraamžiai nevirškino, vis stengėsi užlipti ant galvos, teko patirti nemažai patyčių. Vėliau, suaugus - žmonių požiūris pasikeitė, žmonės darbo, draugų ir pažįstamų aplinkoje pradėjo vertinti tai, kad "ne šaladrajus, tvarkingas, geranoriškas, intelektualus". Bet su antros pusės paieškomis oi kaip sunku...

Ir niekaip negaliu išsiaiškinti, kame čia problema. Gal tai kažkas "kolektyvinėje pasąmonėje"? Ar teko pačioms kada susidurti su tokiais vaikinais/vyrais, kurie tiesiog tik draugai, ir nieko daugiau... Kokios priežastys tai nulėmė, ir kaip reikėtų vyriškai pusei elgtis, kad visa tai pakeisti? Apsiženyti, kaip bebūtų, visgi norisi...
Atsakyti
Banaliai skambės, bet greičiausiai tiesiog dar nesutikai tos vienintelės. Aš pvz tikiu likimu, kad jeigu skirta, tai tą žmogų tikrai sutiksi, jeigu ne - tai ne. Gal dar ne laikas? (neužsiciklink tiek metais, amžius dažnai ne pagrindinis rodiklis)
Atsakyti
Tai gal jūs pats moterims labai aukštą kartelę esate užkėlęs? Pvz. domina vien manekeniškos išvaizdos merginos.
Kada merginos nusprendžia, kad nori būti "tik draugais"? Per pirmus pasimatymus ar ilgiau pabendravus?
Beje, o toms, norinčioms būti tik draugais, merginoms sakote, kad ženytis jau norit? Turiu draugę, kuriai gerbėjas taip ir pasakė - ieškau žmonos. Draugė teigiamai nesureagavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @nda: 30 sausio 2014 - 15:09
QUOTE(SostinėsPacanas @ 2014 01 30, 13:32)
Visos, tarsi susitarusios kartoja tą patį. Ir kas keisčiausia, daugeliu atvejų net negali aiškiai, konkrečiai ir suprantamai paaiškinti, kas netinka, ko trūksta, išskyrus visokias aptakias frazes, tipo "nėra iniciatyvos, nėr traukos" ir t. t.



na, bet keistas tavo reikalavimas g.gif konkreciai pasakyti g.gif na, nera traukos, kaip tai dar isaiskinti? negi, mergina turi sakyt: ai, tavo akys, plaukai ir balsas nepatinka? Tada tau bus tikslu? Bet gal tinka ir akys, ir plaukai, ir balsas, bet....na...... NE TAS. Tiesiog NE TAS. Kaip tai dar pasakyt? To neimanoma.
Gal tiesiog reikia laiko, kad sutikti TA. O gal per didelius reikalavimus merginoms pats keli, tai didele dalis ju atkrenta, tarp kuriu galetu buti ir TA.
Atsakyti
28 m. Laikote save pacanu. Matyt toks ir esat.
Gal neišvaizdus esat, o ieškot antros O. Pikul?
Atsakyti
O aš galvoju, gal tu ir bendrauji su jomis tik draugiškai? Daug tiesos tame, kad merginos myli ausimis. Tai kavalierius, norėdamas atkreipti dėmesį, turėtų mokėti vieną kitą žavų komplimentą pasakyti, paflirtuoti, pakadrinti. Na, tokiu truputį "patinu" (gerąja prasme) pabūti prieš moterį bigsmile.gif . O jei vien draugiškai apie gyvenimą plepate, tai ir žiūri jos į tave kaip į draugą. O va toji ugnelė taip ir nesižiebia. Žiežirbos jokios jei neįskeli, tai iš ko jai įsižiebt rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
as tai kazkaip pagalvojau apie proziskesnes priezastis - gal autoriui pvz ne viskas tvarkoj su asmenine higiena, jei tiesiai sviesiai, smirdi prakaitu? jei ne, tai prasom nesupykti. tiesiog esu macius dar studente budama tokiu vaikunu, kurie vis skusdavosi aplinkiniams, kad merginos su jais nenori prasideti. tuo tarpu patys saves kritiskai vertint nesugebedavo - vaiksciodavo nevalytais dantimis, neplautais plaukais, nesvariais rubais, smirdinciom kojinem. nors buvo protingi, issilavine ir atprausus butu buve visai simpatiski.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2014 01 30, 18:42)

pritariu drinks_cheers.gif
Ir man teko sutikti tokiu, kur skundesi, kad merginos susirast negali, o is burnos toks dvokas, kad numirt galima. Dar buvo ir tokiu, kur...na isvaizda tikrai pasigirt negali, bet jau patys paneles sau iesko, tai tik is tokiu, kur i Mis Pasaulis titula galetu pretenduot.
Ar autorius toks? O kas ji zino, gyvai reiketu pamatyt, tai mes cia tik speliot galim.
Atsakyti
Visų pirma, kalbant apie "nesutikai TOS": neieškant ir nieko nedarant, "TOS" gali taip niekad ir neatsirasti. Pati antra pusė neateina, tam kad susirasti, reikia įdėti pastangų, ieškoti, nes savaime tikrai nieko neišeis, galima taip ir prasėdėti visą gyvenimą vienam... Kodėl taip sakau? Nes turiu aplinkoje pavyzdžių.

Visų antra - dėl higienos. Na, šitą dalyką dar tėvai vaikystėje išmokė.

Visų trečia - dėl savo tikslų merginoms atskleidimo. Taip, aš neslepiu, kad tikiuosi perspektyvų, ateities, kad nesu iš tų žmonių, kuriems reikia tik sekso, pramogų ir trali vali (kad ir kaip daugybė moterų mėgsta sakyti, kad "jiems tik to ir reikia", bet tai toli gražu nėra tiesa).

Visų ketvirta - dėl merginų pasirinkimo. Na, iš manekeniškos išvaizdos merginų ieškojimo aš išaugau dar būdamas 20 - 22 metų. Dabar truputį kitaip viską vertinu ir ieškau būtent PAPRASTOS merginos. Paprastos tiek išvaizda, tiek "nepasikėlimu", charakteriu. Iš tiesų tos merginos, su kuriomis bendravau, dažniausiai neatitinko to taip įkyriai brukamo televizinio-žurnalinio išvaizdos standarto. Deja, rezultatai, kaip ir minėjau, vis tiek nėra sėkmingi. Matyt, tai kažkas kita...

O vis dėlto PINGOS atsakymas (na, dėl tos ugnelės įžiebimo) mane suintrigavo. Prisipažinsiu, nesu iš emocingų žmonių. Kažkada dariau charakterio testą, pas mane INTJ tipas, kuris pasižymi aukštu intelektu, bet susilpnėjusiomis emocijomis... Gal tai kažką lemia? Bet nejaugi bendram gyvenimui ir ateities statymui kažkokios emocijos tokios svarbios? Jos užeina, praeina, o gyventi reikia...
Atsakyti
gal tu labai skupus? pvz nusivedi panele i kavine ir nepavaisini net desertu prie kavos?
gal labai daug kalbi pats, o mazai klausaisi ka panele pasakoja? gal giriesi?

nepyk uz tokius tiesmukus klausimus, bet gi reikia kazkaip issiaiskint priezati. nes pagal tavo aprasyma esi beveik svajoniu jaunikis, keista, kad merginos taip nemano. pamegink save kritiskai ivertint ir pats sau saziningai atsakyk
Atsakyti
QUOTE(SostinėsPacanas @ 2014 01 30, 13:32)
...
Iš daugybės merginų girdžiu vieną ir tą patį atsakymą: tu fainas, įdomus, bendraujantis ir protingas žmogus, bet patinki TIK KAIP DRAUGAS. Visos, tarsi susitarusios kartoja tą patį. Ir kas keisčiausia, daugeliu atvejų net negali aiškiai, konkrečiai ir suprantamai paaiškinti, kas netinka, ko trūksta, išskyrus visokias aptakias frazes, tipo "nėra iniciatyvos, nėr traukos" ir t. t.
...

Truksta IMO vieno epiteto - kad esi zavingas smile.gif
Atsakyti
Būtum tu ne sostinės pacanas, aš tau gyvai įvardinčiau, kas su tavimi "blogai" laugh.gif

Aš pasakysiu, kas man būtų svarbu. Asistavimas kaip moteriai, vaišingumas per pasimatymus. Ne, dėl to nesijaučiu materialistė, man tai normalus vyro elgesys. Nelabai patiktų, kad tokių metų vaikinas dar gyventų su tėvais. Svarbu, kad vyras tvarkingai atrodytų, skaniai kvepėtų. Norėčiau atrasti bendrų interesų, pomėgių. Labai svarbu, kad ir fizinė trauka būtų. Vaikinas turėtų būti kažkuom įdomus, kažkuo domėtis. Kalbant apie finansinę pusę, aš nenorėčiau, kad su antra puse mano gyvenimas suprastėtų. Aš siekiu papildomų pajamų, didesnio uždarbio, man nereikia, kad vyras mane išlaikytų, tačiau aš noriu ir vyre matyti perspektyvas. Tavyje man to truktų. Ai, tau gerai, kaip yra, kažkaip gyvensim, kažkaip išlaikysim tuos vaikus, ne toks tikslas gyvenimo. O koks tikslas? Gal ta laiminga šeima? Bet laiminga šeima ir oru negyvena.

Dar man užkliuvo emocijų, ugnelės, chemijos tarp dviejų žmonių nuvertinimas. Taip, jos svarbios ir labai. Ar tu įsivaizduoji, kad sutinki kitą žmogų ir sugalvoji: o, jis geras vaikinas, nori šeimos ir jį aš jau dabar mylėsiu?


Atsakyti