Perskaičiau straipsnį LRytas.lt ir noriu paklausti, ar teko girdėti ar net naudoti šią kosmetiką? Kokie būtų atsiliepimai?

______________________________
Kremas vietoj skalpelio

Inga BYTAUTĖ 2009-09-18 05:01

JAV estetinės chirurgijos specialistas daktaras Gregory Baysas Brownas išgarsėjo revoliuciją kosmetikos pasaulyje sukėlusiomis „ReVive“ kosmetikos priemonėmis. Prieš pokalbį su juo įkyriai persekioja prieštaravimai: kodėl buvęs žymus plastikos chirurgas ieškojo būdų, kaip be chirurginės intervencijos sustabdyti senėjimo procesus? Juk tai prieštarauja jo pasirinktai profesijai!

Pagaliau – net elementariai verslo logikai. Skamba taip, lyg sporto klubo treneris staiga pradėtų postringauti, kad sveikiau plaukioti ežere nei treniruotis prikvėpuotame sporto klube.

Vis dėlto interviu pradedu atsargiai.

– Kodėl nusprendėte tapti plastikos chirurgu?

– Nes man patinka greiti sprendimai ir akivaizdūs rezultatai, o ne procesai. Būtent plastinė chirurgija suteikia daugiausia erdvės kūrybiškumui pasireikšti.

– Ar vis dar operuojate?

– Ne, nustojau prieš penkerius metus.

– Jūs turėjote puikią reputaciją ir garsią klientūrą. Staiga nusprendėte pasukti į kosmetikos pasaulį. Skamba paradoksaliai.

Kas vis dėlto privertė pereiti į kitą barikadų pusę?
– galiausiai neiškentusi klausiu.

– Tai nebuvo staigus sprendimas. „ReVive“ kosmetikos, skirtos aktyviai stabdyti senėjimo procesus, idėja kilo dar būnant plastikos chirurgijos rezidentu, kai dirbau nudegimų tyrimų skyriuje. Jau tada aš supratau, kad kai kurios veido odos problemos gali būti išspręstos tik progresyviomis veido kosmetikos priemonėmis.

Bet jų nelaikau plastikos chirurgijos konkurentėmis. Tai vienas kitą papildantys elementai. Be to, mano sukurtus kremus naudoja ne mažiau garsūs žmonės nei tie, kurie operavosi, pavyzdžiui, Madonna, ponai Beckhamai, Tomas Cruise’as ar Willis Smithas.

– Šiais laikais vis daugiau garsių plastikos specialistų atsisako chirurgo praktikos ir pradeda kurti kosmetikos produktus. Koks tuomet skirtumas tarp naujos kartos plastikos chirurgijos specialistų ir dermatologų?

– Dermatologas viską mato dviem dimensijomis, o plastikos chirurgas – trimatėje erdvėje. Po dvidešimties chirurgo praktikos metų aš suprantu, ką galima ar ko negalima pasiekti chirurginėmis priemonėmis bei kuo gali pagelbėti šiuolaikinė kosmetika.

– „ReVive“ yra vienintelė kosmetikos gamintoja, turinti teisę naudoti savo produktuose Nobelio premiją laimėjusį išradimą – epidermio augimo faktorių („Epidermal Growth Factor“, EGF). Gal galėtumėte paaiškinti, kas tai yra, kuo šis elementas skiriasi, tarkim, nuo kamieninių ląstelių?

– Epidermio augimo faktorius yra molekulė, būtina ląstelių atsinaujinimo procesams. Trumpai tariant, jauna oda visiškai atsinaujina per dvi savaites. Ilgainiui šie procesai sulėtėja iki aštuonių savaičių.

O epidermio augimo faktorius molekulėse pažadina regeneracinius procesus. Kamieninės ląstelės yra jau susiformavusios ląstelės, kurios ramiai gyvena kaip tam tikro organo statybinė medžiaga, o veikti pradeda tik tuomet, kai organas pažeidžiamas. Štai toks skirtumas.

– Naujos technologijos visuomet turi kuopelę aistringų šalininkų ir visą armiją skeptikų. „ReVive“ į kosmetikos rinką įžengė palyginti neseniai – 1997 metais.

Todėl kai kurie kritikai užsimena, kad jūs dar neturite patirties, ir šiandien sunku nuspėti, ar „ReVive“ produktai neturės šalutinio poveikio po daugelio jų naudojimo metų.

- Ką manote apie šias dvejones?

– Taip, oficialiai „ReVive“ kosmetika rinkai buvo pristatyta tik 1997 metais. Bet aš, mano šeimos nariai ir bičiuliai ją naudoja jau dvidešimt metų – nuo pat tos akimirkos, kai pradėjau eksperimentuoti su EGF. Ir per tuos dvidešimt metų mačiau tik teigiamus rezultatus.

Tiesą sakant, nematau priežasties, kodėl „ReVive“ kosmetika galėtų pakenkti? Juk ji grąžina odai molekules, kurių ši netenka metams bėgant. Šiuo požiūriu „ReVive“ kosmetika yra viena natūraliausių.

– Vienas revoliucingiausių „ReVive“ produktų – serumas „ReVive Peau Magnifique Youth Recruit“ – kainuoja kone pusantro tūkstančio eurų.

Kodėl tos keturios serumo ampulės tokios brangios? Juk už tokią pinigų sumą, ko gero, įmanoma ir plastinę operaciją pasidaryti, kurios rezultatai bus greitesni ir akivaizdesni nei bet kurio kremo.

– „ReVive Peau Magnifique Youth Recruit“ serumas yra iš tiesų brangus. Tai lemia pagrindinės jo sudedamosios dalies – telomerazės – gaminimo kaina.

Telomerazė tarsi pažadina miegančias kamienines ląsteles. Kaip jau minėjau, natūralioje aplinkoje kamieninės ląstelės suaktyvėja tik traumos atveju. Norint paskatinti kamienines ląsteles kurti „naują“ odą, reikia dirbtinai sukelti „traumas“. Jas sukelia „kontroliuojamos trauminės procedūros“, pavyzdžiui, atliekamos lazeriu, dar – odos šveitimas. Visa tai sukelia riziką.

Naudodami „ReVive Peau Magnifique Youth Recruit“ serumą jūs išvengiate „kontroliuojamų traumų“ keliamos rizikos. Tad tokia serumo kaina tikrai atsiperka.

– Na, gerai, tarkim, aš įsigijau šio stebuklingo serumo, sumokėjau krūvą pinigų ir po mėnesio esu nepatenkinta rezultatais. Ar grąžinsite man pinigus?

– Kad galėtume spręsti apie rezultatus, reikėtų palaukti bent tris mėnesius po serumo panaudojimo. Na, o jeigu po trijų mėnesių rezultatai jūsų netenkins, pažadu, grąžinsiu jums pinigus, – nusijuokia daktaras G.Brownas.

– Tarp „ReVive“ produktų yra specialus kaklo kremas. Bet iki šiol aš puikiai išsiverčiau su vienu kremu, skirtu tiek veidui, tiek kaklui. Sakykite, kodėl turėčiau investuoti į dar vieną produktą?

– Kaklo oda tik išoriškai panaši į veido. Bet fiziologiškai ji visiškai kitokia. Tarkim, veido oda toleruoja lazerius, šveitimą.

Šios gana agresyvios priemonės kaklo srityje paskatintų ne odos atsinaujinimą, o randų susidarymą. Štai todėl sukūriau kaklui atskirą kremą – juk jis sensta kitaip.

– Pagal „ReVive“ kremų aprašus mano mišriai odai tiktų tiek „ReVive Moisturizing Renewal Cream“, tiek ir „ReVive Intensite Creme Lustre“. Tad kurį man reikėtų rinktis?

– „ReVive Moisturizing Renewal Cream“ tinka absoliučiai visų tipų odai. Bet jei jaučiate odos išsausėjimą ar pastebite paraudimus, reikėtų kartais vakare bei ryte pasitepti „ReVive Intensite Creme Lustre“ kremu.

– Ar jūsų kremai veikia be serumų?

– Tai labai priklauso nuo jūsų odos ir jos problemų. Tikrai nėra jokių griežtų reikalavimų naudoti „ReVive“ kremus tik su serumais. Viskas priklauso nuo individo odos diagnozės.

– Patarkite mūsų skaitytojoms, kokias kosmetikos priemones turėtų naudoti 25, 35, 45 ar 55 metų moteris, kad maksimaliai padėtų savo veido odai išlikti jaunai?

– 25 metų merginai reikėtų tikrai nedaug – nepamiršti apsaugos nuo saulės ir drėkinamojo kremo. 35 metų moteriai, be saulės apsaugos, patarčiau pradėti naudoti „ReVive Moisturizing Renewal Cream“ veidui, „ReVive Les Yeux Eye Cream“ paakiams bei vakarais pasitepti „ReVive Sensitif Cellular Repair Cream“.

Apie 45 metus moteris turėtų į savo kasdienių veido priežiūros priemonių rinkinį įtraukti intensyvesnį – „ReVive Creme Lustre“ kremą.

Na, o brandaus amžiaus sulaukusiai damai, be visų prieš tai jau minėtų kosmetikos priemonių, siūlyčiau išbandyti „ReVive Intensite Fluide Superbe“ serumą, kuriame yra didesnė epidermio augimo faktoriaus koncentracija.

Vis dėlto pabaigoje norėčiau pridurti, kad kiekvieno žmogaus veidas yra unikali odos, raumenų, akių, lūpų, nosies ir net išraiškų kombinacija. Mes visi gimstame skirtingi. Todėl tikrai nebūtina mums visiems turėti tobulą nosį ar putlias Angelinos Jolie lūpas.

Nebijokite būti savimi!

Nuoširdžiai linkiu, kad jūsų veidas švytėtų, akys kalbėtų apie sielos ramybę ir pasitikėjimą savimi, kuris ateina suvokus, kad atrodote tiesiog puikiai!
______________________________

http://www.reviveskincare.com/store/