Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip padalinti meilę

QUOTE(Leksa @ 2015 04 03, 14:21)
O tetis negali su kitais vaikais pabut,kol mama su vienu pabendraus? Ai, na taip, tipo užsiėmęs.... O kam tada jam vaikai aplamai reikalingi jei negali/nenori jiems bent truputi laiko paskirt?

maniškis tai jei užsiemės tai ir sūnų užima. lotuliukas.gif kartais jau sūnui to tėvo net ,,per daug" būna. Arba pasileidžia muziką garsiai garsiai tevėlis, ir eina šokti su savo princesėmis.

Bet... tikriausiai ne visi vyrai tokie g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mili @ 2015 04 03, 15:20)
ne prižiūrėti, o paskirstyti darbus tenka, išsiųsti į kitą kambarį ar į kitą vietą ir kad būtų užsiėmę tuo metu. Taip pat tėvas yra - jis su likusiais gali pabūti. O šiaip maniškiai jau nemaži, gali ir po vieną pabūti.

Taigi ne dviem parom, o valandai - dviem atsiskiri nuo kitų.  smile.gif

Supratom smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2015 04 03, 16:44-->
QUOTE(kristinukas smile.gif @ 2015 04 03, 16:44)

parašykit kaip seksis, įdomu ar pavyks ir jums pritaikyti.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2015 03 24, 16:39)

Šaltuoju periodu jis daugiau vesdavosi vyresnėlius į pramogas, kol aš pvz.mažę migdydavau. Dabar toks geras oras, tai jau visi kartu lakstysim po Lietuvą (taip sutarėm, kad vaikams rodysim gražiausias LT vietas, dvarus ir pan.), su vyresnėle varysim kartu vaikščioti su lazdom (šiaurietiško ėjimo), užsirašėm į varžybas, su sūnum man tenka mažiau pramogų - mankštinam abu liežuvius ir mokomės užduotėles, o vakare ateinu šalia pabūt ir atrado tradiciją, kad kurčiau vyresnėliams juokingas dainas prieš miegą. Paišdykaujam, vėl keičiamės su vyru - aš migdau mažą, tėtis užkimsta kalbėtis su vyresnėliais, kol jie užmiega. Vyras maudo mažiukę ir sūnų, aš padedu vyresnėlei (l.ilgi ir stori plaukai, tad plaunu aš. Dienomis tai visi išsilakstę - darželis, mokykla, būreliai..dėmesys ir veikla su vyresnėliais man įmanoma tik vakare ir savaitgalį.


Vis dėl to, jūs šauni šeima wink.gif 4u.gif


Atsakyti
flight, ačiū už gražius žodžius 4u.gif
Kai galvoju apie savo šeimą, tai visad manau, kad eilinė, "statistinė", normali ta šeima.

Gal tik mes su vyru labiau esam orientuoti ne į save ar tik mus abu, o į visą mūsų šeimą, vaikus g.gif Kol kas daugiau pasvajojam apie save ir mus du biggrin.gif , bet labiau gyvenam dėl vaikų nei dėl savęs šiuo metu.
Randam kažkiek laiko kiekvienas sau, bet daug ko ir atsisakom ax.gif

Kitos šeimos akcentuoja kitus dalykus ir kitaip gyvena - kiekvienam savo, turbūt nėra teisingo recepto kaip turi būti. Svarbu, kad visiems šeimoje tiesiog būtų gera smile.gif
Tad visoms šeimoms ir linkiu atrasti savo aukso viduriuką, savo šeimos standartą ir jaustis laimingiems smile.gif
Atsakyti