QUOTE(Paladė @ 2014 02 14, 08:48)
Avijacija, tavo pipiriukai Red cherry turi aštrumo, ar tai saldžios paprikytės?
aštrios

bet kaip jau ir minėjo - tikrai ne atominės. Jos tokios mėsingos gan. Kartu marinavau su jalapenais - skirtumo bais jų nepajutau aštrumo. Tai sakyčiau gal panašūs

nes vistik matyt aštresni visi pipiriukai yra labiau tokie sausesni. Na va kad ir mano habanerai ar kajenai kokie - plonaskuriai jau jie mano akimis žiūrint. Turbūt forma tie cherriai bus identiški mūsų gautoms Almoms, tik kad tos aštrumo beveik neturės.
Papildyta:
QUOTE(kosminute @ 2014 02 14, 22:01)
Sveikos, nusipirkau šiandien paprikos sėklų, čia žiūriu visos rašot, kad jau per vėlu sėti. Kaip siūlote, ar sėti dabar tas sėklytes, ar laukt, jei jau taip susivėlinau?
paprikas sėti dabar pats tas laikas, drąsiai daiginkitės. Sudarius tinkamas daiginimo ir auginimo sąlygas jos ir aplenks kitų anksąiau pasėtas. O va čiliai jau turėjo būti pasėti - jie ilgiau auga, sunkiau daiginasi. Ypač kaikurios jų rūšys.
Tai kad paprikoms pats tas. Pasiraitokit rankoves ir pirmyn