Įkraunama...
Įkraunama...

Kad vaikas automobilinėje kėdutėje neprakaituotų

Sita vasara nebuvo labai karsta, tai iki siol sis klausimas kaip ir nebuvo aktualus. Taciau dabar, orams susilus man vel kyla klausimas ka daryti, kad vaikas nesuprakaituotu autokeduteje? Nes jei ilgiau pasedi, saule pasviecia, tai visa nugara, puse galvos - slapios nuo prakaito... Ir kaip paskui vaika isimti is masinos, ypac, jei lauke vejelis, ar is tiesu nera taip silta, kaip kad masinoje saule prisildo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAISY: 29 lapkričio 2006 - 09:19
na cia tai tikrai gera tema uzvedei...
as tai patiesiu i vidu vystykliuka..tai lyg ir geriau truputi g.gif ...
bet tai aisku ne iseitis.....
o musu kedute dar tamsi tai visai kaip puode vaikas jauciasi doh.gif ..o jei buna vejelis tai ka nors plono uzmetu ant nugarytes ir nesuosi...nes tikrai kartais istraukus ne dregna, o visa slapia buna.....
Atsakyti
buna kedutes su spec paliktais oro plyseliais, pazistami turi, + masina su kondicionierium- jokiu problemu, o maniske tai nesedi kedutej, tai nematau tame problemos, mes keliaujam rytais arba velai vakare wink.gif
Atsakyti
QUOTE (DAISY @ 2004 08 09, 09:22)
buna kedutes su spec paliktais oro plyseliais, pazistami turi, + masina su kondicionierium- jokiu problemu, o maniske tai nesedi kedutej, tai nematau tame problemos, mes keliaujam rytais arba velai vakare wink.gif

masinu kondicionierius tai tik ilgesnem kelionem geras daiktas, o kai vazineji mieste, jis visai nereikalingas wink.gif ir vaiko jis neisgelbes dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 09 rugpjūčio 2004 - 17:51
kodel mieste kondicionierius nereikalingas?labai gerai,mes vazinejam ir dziaugiames,o geriausiai ivertinau kai vyras buvo pasiemes tarnybine masina, kondiskes ten ner,tai kol pervaziuodavom per miesta,tai ne tik Ugne,ir as visa slapia budavau..
Atsakyti
g.gif nesupratau ,kodel mieste nereikia kondicionieriaus blink.gif As visada ji naudoju thumbup.gif dalykas ,o ir 2.gif labai gerai nekarsta.Nereikia langu atsidaryti ir nebaisu kad 2.gif perpus vejas wink.gif
Atsakyti
taip, problema aktuali. Maniske masinoj, ypac jei uzmiega, visada lieka slapia. As stengiuosi prie galvytes patiesti marles gabala, bet jis dazniausiai nuslenka, o ir jai uzmigus - galvyte jos makaluojasi i visas puses (cia irgi man neispresta kita problema- ka daryti, kad nesimakaluotu taip...).
Masinoje kondencionieriaus neturim. Stengiuosi stoglangi atidaryti ir tikrinu ar nepasiekia skersvejis vaiko. Dazniausiai nuo stoglangio jai nepucia. Bet ir jis mazai gelbsti.
Dar turiu toki vandens purskala, kuriuo purksti oda - galima ir jautria veido oda. Bet jis ne nuo suprakaitavimo, o siaip nuo perkaitimo gelbsti. Nes su juo - dar slapiau.
Pries lipant is masinos - nusluostau ranksluosteliu ir uzdedu lengva rubeli. Zodziu, problema neisspresta... sad.gif
Atsakyti
nuo galvytes maskatavimosi padeda tokia ant kakliuko dedama "pagalvyte". net nzn, kaip ta daikta tiksliau apibudint... mes turim ir dziaugiames. tik vesumo, aisku, tas daiktas neprideda.
Atsakyti
aisku miestas miestui nelygus, man pvz vaziuojant iki tevu ar iki parduotuviu, kondishas nespeja suveikt dry.gif
Atsakyti
Panasu, kad genialaus problemos sprendimo dar nieks nerado rolleyes.gif GAila, aisku, bet ka padarysi.
prie to paties norejau paklaust.
Mano masinoj kondicionieriaus nera, o vaziuot aklinai uzsidarius langus, tikrai beprotybe. Atidarius viena langa siek tiek vesiau, skersvejis taip pat nesusidaro (butent jo ir siuloma saugotis). Bet vaikui tai vistiek traukia. Ka daryt? Ar paprasciausiai nekreipt demesio, juk vis tik vasara, o ir lauke bunant kepuryte dedu nuo saules, o ne nuo vejo ausis saugodama.
Tikiuos, kad suprantamai cia viska sudeliojau biggrin.gif
Atsakyti
Vienintele iseitis turbut, patiesti i kedute linini ar kitoki prakaita sugerianti audini. Nors as tai is to kazkaip nedariau problemos, budavo ir susyla, langa atidarau, niekas nepertraukia, aisku kai isimdavau is masinos suprakaitavusi, pridengdavau kuo nors. Greit isaugs is tokiu bedeliu, islaukite momenta. biggrin.gif Viskas bus gerai.
O jei nori kad neprakaituotu turbut reikia tas brangiausias kedutes pirkti kur su visokiais navarotais, ventiliaciaj ir t.t.
Atsakyti
Atrodo, kad neisspresta problema... Mes tai vazinejam langa atsidare, kol kas vieko nenutiko. As irgi patiesiu tai si, tai ta, bet nuo prakaitavimo (ypac kai uzmiega) - nelabai gelbsti... Ir problema liks aktuali, kol sita reiks keduteje vezioti, o jau ir antras pakeliui - tai vel is naujo...
Atsakyti