Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

MamaEgle, kaip tau sekasi mokslai, kiek egzaminu liko neislaikytu... O gal jau viska issilaikei? mirksiukas.gif O kaip su tais valstybiniais, jie yra pasirenkami, ar nustatytas egzaminas konkreciai specialybei, nes paziurejus i MRU studiju programa atrodo, kad psirenkami, bet kur pasiklausau tik ir girdziu, kad Teises ir valdymo specialybei priklauso Konstitucines teises valstybinis egzaminas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persiko kauliukas: 14 vasario 2014 - 09:38
man tas pats su Psichologija doh.gif o paprasciausiu terminu arba nors viena teorija papasakoti net negaliu doh.gif neisivaizduoju kaip iszubrinsiu terminus visus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 02 14, 07:38)
MamaEgle, kaip tau sekasi mokslai, kiek egzaminu liko neislaikytu... O gal jau viska issilaikei?  mirksiukas.gif O kaip su tais valstybiniais, jie yra pasirenkami, ar nustatytas egzaminas konkreciai specialybei, nes paziurejus i MRU studiju programa atrodo, kad psirenkami, bet kur pasiklausau tik ir girdziu, kad Teises ir valdymo specialybei priklauso Konstitucines teises valstybinis egzaminas?

man kiek buvo tiek ir liko: VISI 5 mega_shok.gif bet toookie pagerinti doh.gif atidedu finišą iki gruodžio mėn. topsecret.gif tikiuosi, kad Kadija sėkmingai finišuos pavasarį thumbup.gif

Su valstybiniais yra taip: vienas privalomas (Teisėj ir valdyma - KT mega_shok.gif (perliukas), o tik Teisėj - Teisės teorija (dar vienas perliukas)), o antras egzaminą pasirenki pats.

QUOTE(mylove @ 2014 02 14, 10:53)
man tas pats su Psichologija doh.gif o paprasciausiu terminu arba nors viena teorija papasakoti net negaliu doh.gif neisivaizduoju kaip iszubrinsiu terminus visus blush2.gif

Kiek prisimenu tai Psichologijoj buvo testas. Pasižiūrėk mooslej turėtų būti savitikros užduotys ir tenai testai. Tai tie testai ir egzamininiai labai panašūs, o daug klausimų net ir tų pačių yra. Neužsiciklink ant psichologijos, geriau TI daugiau laiko skirti. Beje, TI pirmo skyriaus gali tik taip susipažinimui perskaityti, ten kur apie akmens amžių ir pan. Pradėk jau antro skyriaus, kur prasideda vasalai ir pan.
Atsakyti
Jo pradesiu po bisku skaityti TI, nepatinka man, kad PSichologijoi kaip sprendziu uzduotis nera atsakymu, surenku pvz.60% o is kur zinosiu kur gerai kur ne, galetu su atsakymais padaryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 14, 22:09)
Jo pradesiu po bisku skaityti TI, nepatinka man, kad PSichologijoi kaip sprendziu uzduotis nera atsakymu, surenku pvz.60% o is kur zinosiu kur gerai kur ne, galetu su atsakymais padaryti ax.gif

o lyg tai buvo pažymėti atsakymai kurie teisingi, kurie ne mastau.gif teisingas žalia varnele, neteisingas raudonu x. Ar aš kažką maišau g.gif ? Kažkaip būdavo galima pamatyti kur teisingi atsakymai kur ne mastau.gif O jei nėra tų pažymėtų ne tiek daug ten klausimų, pažiūrėk pagal medžiagą ir rasi teisingus atsakymus, dar geriau įsiminsi topsecret.gif
Atsakyti
Ne,ne near jokiu varneliu tai pati ir ziuriu atgal I medziaga gerai rast termina,o kaip aprasyta kaip uzdavinukas I toki sunkiau rast atsakyma g.gif
Dar toks klausymukas jeigu man neiseis si pavasari atskristi laikyt egzu o tik sausio menesi,ar galesiu psichologija,folosofija ir teises istorija laikyti sausi?
Atsakyti
Gal kam teko laikyti Krizių psichologijos praktikumą pas dėstytoją R.Aleliūnaitę?
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 15, 09:20)
Ne,ne near jokiu varneliu tai pati ir ziuriu atgal I medziaga gerai rast termina,o kaip aprasyta kaip uzdavinukas I toki sunkiau rast atsakyma  g.gif
Dar toks klausymukas jeigu man neiseis si pavasari atskristi laikyt egzu o tik sausio menesi,ar galesiu psichologija,folosofija ir teises istorija laikyti sausi?

keista kažkaip mastau.gif gal pakeitė kažką, o gal aš maišau. Bet kai prisijungs dėstytoja užduok jai klausimą, kaip galima būtų pasitikrinti. Jei bus Malinauskienė, tai superinė dėstytoja, tikrai paaiškins.

Jei neatskrisi, galėsi nukelti egzaminų laikymą kitam kartui, tik iki birželio 30 d. reikia paduoti prašymą, kad tau paliktų moodle prieigą prie šių dalykų, nes kitaip atjungs. Tik stenkis visas užduotis padaryti, kad nesusikrautų viskas paskui.

QUOTE(Nanusiukas @ 2014 02 15, 10:31)
Gal kam teko laikyti Krizių psichologijos praktikumą pas dėstytoją R.Aleliūnaitę?

Man net dalykas toks negirdėtas ax.gif
Atsakyti
Supermamos gelbekit mane doh.gif ziuriu as dabar Teises istorija ir kur savitikros uzduotis irgi near patikrinimo doh.gif o dar ira kontrolines uzduotis kurias kaip suprantu reikia issiusti destytojui? g.gif jezau taip ten visko daug ir sunku ir kaip pasitikrinti? doh.gif man rodos tiek informacijos per 5 metus neismoksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylove @ 2014 02 15, 16:13)
Supermamos gelbekit mane doh.gif ziuriu as dabar Teises istorija ir kur savitikros uzduotis irgi near patikrinimo doh.gif o dar ira kontrolines uzduotis kurias kaip suprantu reikia issiusti destytojui? g.gif jezau taip ten visko daug ir sunku ir kaip pasitikrinti? doh.gif man rodos tiek informacijos per 5 metus neismoksiu doh.gif

Sveika, prie TI tikrai nera interaktyviu uzduociu, o kontrolines uzduotys tik tau paciai, niekur nereikia ju siusti, atsiskaitymu uzduotis destytojas ikels i moodle ir parasys kad tai I-ojo tarpinio atsiskaitymo uzduotys :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo persiko kauliukas: 15 vasario 2014 - 18:09
QUOTE(mylove @ 2014 02 15, 14:13)

nereikės ten tiek visko mokėti irnesakyk.gif berods, esu tau persiuntus konspektą "esminiai dalykai", tai pirma gerai perskaityk medžiagą visą, o paskui pakartojimui tuos esminius dalykus išmok. Bet jau tą konspektą praktiškai reikia mintinai mokėti. Tada bus lengviau egzaminą laikyti. Ir dar bus tarpiniai atsiskaitymai, bet ten reikės nurodyti laiku (sutarsite kada daugumai patogiausiai) per 1,5 val. atlikti užduotis ir įkelti į moodle. Bet tai įveikiama, nebijok 4u.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos 4u.gif reikia pagalbos, bandau rasyti psichologijos referata bet pas mane nera tos programos kur taiso automatiskai klaidas, ziurejau torente neradau g.gif gal zinote is kur parsisiusti butu galima? ax.gif
Atsakyti