MamaEgle, kaip tau sekasi mokslai, kiek egzaminu liko neislaikytu... O gal jau viska issilaikei?
O kaip su tais valstybiniais, jie yra pasirenkami, ar nustatytas egzaminas konkreciai specialybei, nes paziurejus i MRU studiju programa atrodo, kad psirenkami, bet kur pasiklausau tik ir girdziu, kad Teises ir valdymo specialybei priklauso Konstitucines teises valstybinis egzaminas?
man tas pats su Psichologija
o paprasciausiu terminu arba nors viena teorija papasakoti net negaliu
neisivaizduoju kaip iszubrinsiu terminus visus
QUOTE(persiko kauliukas @ 2014 02 14, 07:38)
MamaEgle, kaip tau sekasi mokslai, kiek egzaminu liko neislaikytu... O gal jau viska issilaikei?
O kaip su tais valstybiniais, jie yra pasirenkami, ar nustatytas egzaminas konkreciai specialybei, nes paziurejus i MRU studiju programa atrodo, kad psirenkami, bet kur pasiklausau tik ir girdziu, kad Teises ir valdymo specialybei priklauso Konstitucines teises valstybinis egzaminas?
man kiek buvo tiek ir liko: VISI 5
Su valstybiniais yra taip: vienas privalomas (Teisėj ir valdyma - KT
QUOTE(mylove @ 2014 02 14, 10:53)
man tas pats su Psichologija
o paprasciausiu terminu arba nors viena teorija papasakoti net negaliu
neisivaizduoju kaip iszubrinsiu terminus visus 
Kiek prisimenu tai Psichologijoj buvo testas. Pasižiūrėk mooslej turėtų būti savitikros užduotys ir tenai testai. Tai tie testai ir egzamininiai labai panašūs, o daug klausimų net ir tų pačių yra. Neužsiciklink ant psichologijos, geriau TI daugiau laiko skirti. Beje, TI pirmo skyriaus gali tik taip susipažinimui perskaityti, ten kur apie akmens amžių ir pan. Pradėk jau antro skyriaus, kur prasideda vasalai ir pan.
Jo pradesiu po bisku skaityti TI, nepatinka man, kad PSichologijoi kaip sprendziu uzduotis nera atsakymu, surenku pvz.60% o is kur zinosiu kur gerai kur ne, galetu su atsakymais padaryti
QUOTE(mylove @ 2014 02 14, 22:09)
Jo pradesiu po bisku skaityti TI, nepatinka man, kad PSichologijoi kaip sprendziu uzduotis nera atsakymu, surenku pvz.60% o is kur zinosiu kur gerai kur ne, galetu su atsakymais padaryti 
o lyg tai buvo pažymėti atsakymai kurie teisingi, kurie ne
Ne,ne near jokiu varneliu tai pati ir ziuriu atgal I medziaga gerai rast termina,o kaip aprasyta kaip uzdavinukas I toki sunkiau rast atsakyma
Dar toks klausymukas jeigu man neiseis si pavasari atskristi laikyt egzu o tik sausio menesi,ar galesiu psichologija,folosofija ir teises istorija laikyti sausi?
Dar toks klausymukas jeigu man neiseis si pavasari atskristi laikyt egzu o tik sausio menesi,ar galesiu psichologija,folosofija ir teises istorija laikyti sausi?
Gal kam teko laikyti Krizių psichologijos praktikumą pas dėstytoją R.Aleliūnaitę?
QUOTE(mylove @ 2014 02 15, 09:20)
Ne,ne near jokiu varneliu tai pati ir ziuriu atgal I medziaga gerai rast termina,o kaip aprasyta kaip uzdavinukas I toki sunkiau rast atsakyma
keista kažkaip
Jei neatskrisi, galėsi nukelti egzaminų laikymą kitam kartui, tik iki birželio 30 d. reikia paduoti prašymą, kad tau paliktų moodle prieigą prie šių dalykų, nes kitaip atjungs. Tik stenkis visas užduotis padaryti, kad nesusikrautų viskas paskui.
QUOTE(Nanusiukas @ 2014 02 15, 10:31)
Gal kam teko laikyti Krizių psichologijos praktikumą pas dėstytoją R.Aleliūnaitę?
Man net dalykas toks negirdėtas
Supermamos gelbekit mane
ziuriu as dabar Teises istorija ir kur savitikros uzduotis irgi near patikrinimo
o dar ira kontrolines uzduotis kurias kaip suprantu reikia issiusti destytojui?
jezau taip ten visko daug ir sunku ir kaip pasitikrinti?
man rodos tiek informacijos per 5 metus neismoksiu
QUOTE(mylove @ 2014 02 15, 16:13)
Supermamos gelbekit mane
ziuriu as dabar Teises istorija ir kur savitikros uzduotis irgi near patikrinimo
Sveika, prie TI tikrai nera interaktyviu uzduociu, o kontrolines uzduotys tik tau paciai, niekur nereikia ju siusti, atsiskaitymu uzduotis destytojas ikels i moodle ir parasys kad tai I-ojo tarpinio atsiskaitymo uzduotys :-)
QUOTE(mylove @ 2014 02 15, 14:13)
Supermamos gelbekit mane
nereikės ten tiek visko mokėti
Sveikos supermamos
reikia pagalbos, bandau rasyti psichologijos referata bet pas mane nera tos programos kur taiso automatiskai klaidas, ziurejau torente neradau
gal zinote is kur parsisiusti butu galima?