QUOTE(supermamyte9 @ 2014 04 28, 17:50)
Klausykit, padėkit man dilemą išspręst

Kuris kopūstas šiai dienai geriau: senas, ano derliaus ar naujo derliaus?
Ačiū
Aš dar seną prieš pora savaičių pirkau. Į tuos naujus pašnairuoju, bet kažkaip nedrįstu dar. Šiuo metu tai šaldytus kalafiorus dorojam. Galvojau, gal mažiau chemikalų dėta, kad išsilaikytų. Bet po to pagalvojau, kad jų gi nebeplaunam... O kad jie būtų auginami be purškimo tai šansai lygūs nuliui... Tai ir vėl nekas. Tai ką valgyt???
Karamelisa, daržovės tikrai gali alergizuot. Visur rašo, kad ypač spalvotos - geltonos, raudonos, žalios... Pvz. mes valgom tik bulvę/topinambą ir šį tą iš kopūstinių - kalafioras, kaliaropė, paprastas kopūstas. Dar svogūno truputį. Viskas.