QUOTE(Amelita @ 2014 02 21, 02:29)
Bet vis tiek idomu, kas butu jei keptum su ta fukcija, kur garai eina pastoviai per ta skyle..Nezinau kaip ta kepimo funkcija vadinas...

Kal kepimas garuose

. Kažką tokio lyg girdėjau

. Ar tai tie garai eina tuomet per kažkokią skylę

. Kaip tada ten juose kepa, jei jie per skylę išeina

?
Na, nent jau pas mane orkaitėj tokios funkcijos nėra, skylių nėra irgi

. Senoj virtuvėj eidavo oras iš orkaitės per dureles, bet vėsus ar šiltas, tada kai jin aušindavos - bet tikrai ne garai

, kuruos reikėtų traukti gartraukiu...
Nesuprantu aš daug apie orkaites... Kita vertus, ar labai dažnai naudositės tomis garų funkcijomis, kai garai eina pro skylę

- jei taip, tada montuokit orkaitę po kaitlente ir bus ramu, jei ne, tai nesukit sau galvos ir montuokit kitoj vietoj aukštai. O geriausia išeitis - pirkit orkaitę be garų funkcijos - tuo pačiu sutaupysit kokį tūkstantuką

.