Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuviškos vaisių juostelės VERI BERI.

Sveikos, mamos,

pamačiau ASSORTI saldainius, katrų nebuvau mačiusi anksčiau. Toks baltas pakelis su ryškiais piešiniais. Pasirodo, kad tai lietuviškos "vaisių juostelės". Anot pakuotės, be jokio cukraus, be chemijos visokios ir pan. Tik iš vaisių. Kažkaip kaina pasirodė nemaža ir apskritai - kas tai - vaisių juostelės? Neišdrįsau nusipirkti, nors dabar gal ir gailiuosi.

Šiaip labai renkamės kokybišką maistą ir verčiau sumokėsiu brangiau už gerą produktą ir nusipirksiu jo mažiau, nei priešingai. Bet ir renkuosi ilgai bei kruopščiai smile.gif

Žodžiu, pasidalinkite nuomone. Ar ragavote? Ar skanu? Ką manote dėl to natūralumo? Ar išties taip yra?
Atsakyti
NIEKAS NERAGAVOTE ? blink.gif
Atsakyti
Va tokie šie saldainiai, radau madeinvilnius.com foto:

user posted image
Atsakyti
Paprašiau vyro, kad šiandien važiuodamas į parduotuvę paieškotų šių juostelių. Jei ras ir jei kaina neužmuš jo, nupirks biggrin.gif Sudominot labai, noriu išbandyti pati ir pažiūrėti, ar patiks dukrai. Bet pasidėjau telefoną šalia, nes turbūt sulauksiu skambučio "Ar tu matei, kiek jos kainuoja??? blink.gif " biggrin.gif

Ai, pala, turbūt ne taip kainą būsiu internete radusi g.gif Apie 4 Lt kainuoja?
Atsakyti
Na va, nupirko, paragavom smile.gif

Juostelės iš tikrųjų ne itin saldžios, t.y. juntamas saldumas, bet ne cukrinis, o natūralus. Pakelyje apie 25 juosteles, po vieną jos atrodo taip http://www.part.lt/p...f71d6c55735.JPG , visos krūvoje - štai taip http://www.part.lt/p...7d16b5dd719.JPG . Vyras paėmė juodųjų serbentų, braškių ir vyšnių skonio, aviečių skonio buvo išpirktos. 50 g pakučio kaina Maximoje - 3,99 Lt.
Mums su vyru patiko, mūsų penkiametei taip pat. Manau, tokios juostelės puiki alternatyva sveikam užkandžiui. Tikrai pirksim dar smile.gif
Atsakyti
Kažką man jos labai primena....mrrrrr.......aš manau, kad esu visgi ragavusi tokio tipo amerikonskų skanėstų. Ir taip, pamenu, kad skonis būdavo labai natūralus, t.y. ne pernelyg saldus, ne pernelyg rūgstus, na toks tiesiog natūralus biggrin.gif Bet pakankamai saldus, kad jaustumeisi valgantis saldumyną.
Viskas, jau ir aš pirksiu biggrin.gif Paragavusi parašysiu irgi savo nuomonę. Jaučiu, kad juodasis serbentas turėtų būti stebuklingas. Labai mėgstu trintus juoduosius serbentus.
3.99 visai normali kaina, nes Amerikoje jie buvo tikrai brangoki, kokių 20g gal 1-2 dolerio būdavo, na net nesu tikra.

Ačiū, kad pasidalinote info, nes jau maniau, kad niekas nežino šių juostelių 4u.gif
Atsakyti
banžiau įžiūrėti - jos ne obuolių sūrio principu pagamintos?
Atsakyti
QUOTE(Morocco @ 2014 02 19, 17:42)
3.99 visai normali kaina, nes Amerikoje jie buvo tikrai brangoki, kokių 20g gal 1-2 dolerio būdavo, na net nesu tikra.

Skaičiau vieną straipsnį, kad jei iš Amerikos importuoti, tai 20 g kaina apie 8-9 Lt gautųsi, užtat nusprendė gaminti iš karto Lietuvoje.

QUOTE(muminukas @ 2014 02 19, 17:46)
banžiau įžiūrėti - jos ne obuolių sūrio principu pagamintos?

Jo, kažkas panašaus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na štai ir paragavau vaisių juostelių.
Važiavau į Panoramos Rimi apsišopinti ir mąsčiau užlėkti į mažytę Maximutę prie namų paskui paieškoti šių saldainių. IR RADAU JAS RIMI smile.gif Buvau labai patenkinta, kad nebereikės lįsti į Maximutę.

Įsigijau juodųjų serbentų skonio (žinoma) ir avietinių. Pamaniau, jei patiks, galima bus ir kitus skonius išmėginti. Beje, Rimi buvo 4 skoniai - avietė, juodasis serbentas, vyšnia ir braškė. Nežinau ar jų būna dar daugiau ar čia kiek ir yra.

Na ir papasakosiu dabar apie pojūčius.

Laaaabai skanūs. Tikrai, gerai buvo anksčiau pasakyta - valgai ir jauti, kad saldumas toks vaisinis, kažkoks kitoks nei karamelėse. Ir taip - kažkuom primena obuolių sūrį. Gal net ne skoniu, o kažkaip pojūčiu burnoje. Va galvoju, jei prieš tai nebūčiau paskaičiusi apie vaisių juostelių palyginimą su obuolių sūriu, ar būčiau tokias asociacijas atradusi ar ne? Nežinau.

Juodojo serbento vaisių juostelės turi rūgštelės, tokios lengvos. Labai tikroviški, labai serbentiški, aromatingi. Man labai patiko šis skonis, kaip ir tikėjausi. Superiniai.

Aviečių skonis taip pat su lengva rūgštele. Irgi labai patiko, bet serbentas labiau.

Vyrui labai patiko, mažyliui 5 metų labai patiko, vyresnėlei patiko, bet ne taip, kad klyktų smile.gif Na vyrija liepė pirkti vėl, o dukra sakė valgys, jei nupirksiu, žodžiu abejingiausia išliko.
Papildyta:
Ir dar - saldainių pati idėja, tekstūra, forma, išvaizda išties neįprasti.

Tačiau labai vykęs produktas, mano manymu.

Svarbu, kad ilgainiui gamintojai nesumanytų kokio E prikrauti biggrin.gif Kaip dažnai nutinka su lietuviškais maistais. Pradeda gaminti kokį nuostabų produktą, išpopuliarėja, nebespėja patenkinti paklausos ir pradeda tada "tobulinti" ingredientų sąrašą.
Atsakyti
Kaip manot, ar tiktų tokie pakramtyti metukų vaikučiui? 4u.gif
Atsakyti
Ko gero priklauso kaip mažylis maitinasi. Jei jau perėjo prie šeimos maisto, prie kieto maisto, gal ir galima. Svarbiausia turbūt, kad mažiukas neužspringtų, na kad mokėtų jau maitintis kietu kramtomu maistu. Bet čia geriausiai tėveliai žino.
Atsakyti
Aš turbūt bijočiau metinukui duoti dėl rizikos paspringti g.gif Vis tik tos juostelės tokios truputį prie dantų kimbančios, nesikramto ypatingai lengvai g.gif Nors, aišku, metinukas metinukui nelygus smile.gif
Atsakyti