Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukai

QUOTE(Rasiunia @ 2016 06 29, 10:38)
vaikai užaugo ir mamytės išsibėgiojo...
linkėjimai visoms 4u.gif  mes jus dar prisimename wink.gif

kaip faina. wub.gif
Žinau, kad Sandrulia vėl turi paskubėjusia atžalėlę, dukrytę. O jūs dar vienu džiaugiatės?
Atsakyti
Sveikos, sveikos... Siandien pagalvojau, kad musu saunieji liepinukai tuoj tuoj sves savo 9 metus... Neitiketina... kaip bega laikas... Paskaitinejau, kiek daug vaikiuku nauju. Mes irgi po Monikos turime dar du broliukus ax.gif

Sekmes visiems liepinukams ir ju teveliams 4u.gif Gal jubiliejiniams - 10 metams kur susitiksime? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltas sniegas @ 2016 06 29, 16:48)
Sveikos, sveikos... Siandien pagalvojau, kad musu saunieji liepinukai tuoj tuoj sves savo 9 metus... Neitiketina... kaip  bega laikas... Paskaitinejau, kiek daug vaikiuku nauju. Mes irgi po Monikos turime dar du broliukus  ax.gif

Sekmes visiems liepinukams ir ju teveliams 4u.gif Gal jubiliejiniams - 10 metams kur susitiksime?  mirksiukas.gif

Būtų smagu, tik kiek norinčių ir galinčių būtų. Anądien su Nojum žiūrėjom 1 gimtadienio nuotraukas. Didžiosios dalies nei vaikų, nei mamų nebepamenu. blush2.gif
Atsakyti
Aha, issilakste visos.
Sandrulia mergyte maciau.si karta kiek ilgiau islaike lelyte, bet irg daugiau kaip menesiu anskciau isikrapste. Brolio kopija biggrin.gif

Vaikai dideli, problemos dideja lotuliukas.gif Kazi ar sugebetume ka nors surinkti susitikimui mastau.gif
Atsakyti
Labas, mamukai,
turbūt dar pamenate mūsų Gustuką? Jam vis dar reikia pagalbos. Kas galite, paremkite, kas galite - skleiskite informaciją... Vilmai ir Gustukui vis dar reikia paramos:
https://www.facebook...828100927325724
G U S T U K A S. SUSITELKIM PADĖKIM PADARYKIM GERĄ DARBĄ!

9 metis viečiūniškis Gustukas yra guvus ir linksmas vaikas, kuris, atrodytų, tiesiog nevaikšto ir prastai mato. Tačiau tai tik išorinis vaizdas.
Gustui vieninteliam Lietuvoje diagnozuota labai reta genetinė liga – hiperoksalurija. Vienintelis gydymas galintis jam padėti – kepenų ir inkstų transplantacija.
(http://www.respublika.lt/…/…/ir_musu_medikai_daro_stebuklus/)

Prancūzai šią transplantaciją atsisakė padaryti dėl per mažos tikimybės išgyventi. Tačiau pagaliau Gustuko mamai Vilmai L. atsirado viltis, kad ši transplantacija įmanoma - Hamburgo universitetinė klinika sutiko ją atlikti, o Lietuva padengs transplantacijos išlaidas.

KOKĮ DAR KELIĄ REIKIA NUEITI VILMAI IR GUSTUKUI, KAD VISA TAI ĮVYKTŲ!
1. Kad donoras atsiras šansų yra! Neaišku tik kada - ar šiandien, ar po metų.

2. Hamburgo sąlyga transplantacijai – speciali dializė 5 kartus per savaitę. Dėl to Gustukas negalės eiti į mokyklą. Jis didžiąją laiko dalį praleidžia Santariškių ligoninėje ir į Viečiūnus grįžta tik savaitgaliais. Savaitės išlaidos specialiems dializės vaistams - 300 Eur, o jų reikės tol, kol atsiras donoras, t.y. gali tekti laukti ir metus. AČIŪ Gustuko gydytojai Vaikų retųjų ligų koordinavimo centro direktorei, vaikų nefrologei doc. Rimantei Čerkauskienei, kuri daro viską, kad šie vaistai būtų kompensuojami. Ji yra tas žmogus, kuris visokeriopai ieško išeičių, kad Gustukas gyventų.

3. Jeigu staiga atsirastų donoriniai organai, Gustukas per 6 valandas turi atsirasti Hamburgo klinikoje. Vienintelis būdas – skrydis privačiu lėktuvu, o tai kainuoja per 12 tūkst. Eur. Lietuva tokių išlaidų neapmoka. Tačiau šiomis dienomis atsirado viltis, kad jas padengs TV3 (gerų žmonių suaukotomis lėšomis).

4. Po transplantacijos Gustukas su Vilma bent 8 mėn. turės gyventi Hamburge, iš jų apie 6 mėn. savarankiškai, šalia ligoninės esančiuose šeimų namuose (tam, kad vaikas toliau būtų stebimas ir gydomas). Ar žinote, kiek tai kainuos?
Viena naktis Hamburge 22,50 Eur, tai mėnuo 675 Eur.
Gyventi savarankiškai ten reikės mažiausiai 6 mėn., tai iš viso 4050 Eur.
O kur dar maistas, o kur dar papildomi vaistai, kurių niekas nekompensuos?

Vilma, kuri yra trijų vaikų mama, šiuo metu gyvena iš 625 Eur (kitus du vaikus gyvenimas privertė tapti suaugusiais ir savarankiškais jau seniai). Vilma gyvena 4 kambarių sename bute 5 aukšte ir kaskart Gustuką nešioja, nes jis nevaikšto, o lifto name nėra. Kad turėtų pinigėlių Gustukui ir šeimai, šalia nuolatinės vaiko priežiūros Vilma dirbo įvairiausius darbus – valė įstaigą, buvo „Saulės“ pagr. mokyklos mokytojos padėjėja (dirbo su Gustuku). Dabar ji dirbti nebegali, nes visada yra šalia sūnaus.

DABAR VILMA GYVENA VILTIMI.
Viltimi,
kad greitu laiku sulauks donoro,
kad laiku nuskris į Hamburgą,
kad transplantacija bus sėkminga,
kad iš kažkur atsiras taip trūkstamų pinigų ir gerų žmonių,
kad po transplantacijos ji ramiai galės rūpintis Gustuko sveikata,
kad po viso šito Gustukui atsiras rami galimybė GYVENTI.

Kiek procentų, kad po transplantacijos viskas bus gerai?
Deja, tik 50 proc.

Tačiau Vilma nepasiduoda. Ji neprašo paramos garsiai, ji nerėkia, kaip jiems skauda, bet kai paklausiu „Kaip jūs laikotės, Vilma“, ji susigraudina, nes ji kaip tik įmanoma kabinasi į gyvenimą. Nepasiduokim ir mes – MŪSŲ gerumas Gustukui ir Vilmai labai reikalingas. Padėkim surinkti lėšas Gustuko pooperaciniam gydymui ir gyvenimui Hamburge po transplantacijos.
Tam reikia bent 5000 Eur.

Šiam tikslui Deividas Sinkevičius sukūrė specialų Gustuko ženklą. Jis simbolizuoja lašą nuoširdaus gerumo, galinčio išauginti (išsaugoti) gyvybę. Šiuo ženklu papuošėme maikutes (Ačiū RASTRUM, Druskininkų šeimos paramos centrui, Moterų klubui „Gabija“, kad padengėte jų savikainą). Mes prašome jas įsgyti.

Viečiūnų kaimo bendruomenė „Versmė“ atidarė specialią Gustuko sąskaitą. Visos surinktos lėšos bus naudojamos tik Gustuko reikmėms. Pirkdami šias maikutes Jūs remiate Gustuką. Maikutės kaina nuo 10 Eur.

Lėšas galite pervesti į specialią Gustuko sąskaitą:
Viečiūnų kaimo bendruomenė „Versmė“,
Kodas 152171295
Sąskaitos Nr. LT87 7300 0101 4947 7915, Swedbank, kodas 73000.

Pinigėlius taip pat galite atnešti į Viečiūnų seniūniją (Laimai Ražienei) tel. 41719.
Daugiau informacijos apie paramą suteiksime tel. 8 615 84052 (Agnė Jazepčikaitė-Gaidienė)

Pirkite maikutes, fotografuokitės ir dalinkitės nuotraukomis bei linkėjimais Gustukui!

Šią rugsėjo 1-ąją ir visus mokslo metus Gustukas negalės būti su savo bendramoksliais ir draugais, bet padarykime viską, kad jis jaustų mūsų visų gerą valią ir šilumą.
Atsakyti
Sveiki liepinukai,visus su rugsejo 1-aja.Ir vel kimbam i mokslus,o taip buvo gera vasara pabimbineti-visa diena lauke,eini miegoti kada nori ir keliesi kada nori
blush2.gif
Atsakyti
Tylu kaip cia.....auuuuu,nu kas nors ,nors kelis zodelius brukstelkite.Mes gyvenam gerai,turiu jau tris atzalas.Jauniausiam beveik 8men.Palyginus su Silvija ir Jauniumi,tai sitas (Džiugas)velniu priedes.Nenori be mamos buti nei pusvalandi.Miega tik apsiziojes (.)(.),bet ir tai neramiai.Pavargau nuo nemiegiu naktu,o tikejausi,kad su treciu bus zymei lengviau,bet viskas atvirksciai.Sunkus kaip velniukstis,sveriam 14kg.,vis laukiu,kada prades bent ropoti.Bet jis visiskai nenori net vartytis.Pasisuka ant sono,pasiima ka reikia ir vel ant nugaros.Bent jau apetitu nesiskundzia.Turiu paslapcia valgyti,nes net dreba kaip nori,kad jam duociau,nors jau buna savo porcija suvalges.Silvija daznai pavaisina ledais,ciupaciupsais,jogurtais.Na butu galima rasyti ir rasyti be galo ir krasto.Noreciau surasti daugiau laiko pabendrauti bent virtualiai,bet neiseina,musu spurga(Džiugas)atima laidus,viska apseilioja,nes turim jau 7dantukus...
Tai siam kartui tiek
Atsakyti
Sveikos....kokia nostalgija...nepamenu kada buvau...tiek laiko čia praleisdavom, o dabar tuščia blink.gif
jau vaikai galėtų čia diskutuot smile.gif
linkėjimai visoms 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ernoja @ 2016 07 10, 12:45)
Būtų smagu, tik kiek norinčių ir galinčių būtų. Anądien su Nojum žiūrėjom 1 gimtadienio nuotraukas. Didžiosios dalies nei vaikų, nei mamų nebepamenu.  :geda2:


bigsmile.gif aš irgi, bet atsiminimai malonūs...ypač iš pirmo gimtadienio.. wub.gif
Atsakyti
sveikos,idomumo delei parasau...paziuresim kada sekanti zinute bus parasyta cia
Atsakyti

Labas  :4u:​ 

Atsakyti

Labas  :4u:​ 

Atsakyti

Labas  :4u:​ 

Atsakyti