QUOTE(okmantes @ 2014 03 23, 19:37)
aciu pastebejusioms mano tortus

lagamino dangtis paremtas ant pagaliuku.kadangi nenorejau ju statyti per viduri,kad jie matytusi,staciau juos arciau dangcio krasto (galo).dejau gale dangcio (ties visu krastu,kur jungesi su paciu lagaminu) svorio,kad atsvertu zemyn,nes vis norejo svertis i prieki.ir dar...kadangi dangti dariau ant padekliuko,pagaliukus klijavau karstais klijais prie padeklo (is vidines dangcio puses) ir tik jiems sustingus staciau pagaliukus i torta,jau su visu dangciu.ten,kur lietesi lagaminas su dangciu,dar ir klijavau valgomais klijais. tikiuosi,kad suprasit

dekui, labai issamiai paaiskinta

O as su klausimeliu, noriu puosti grietineles-maskarpones kremu torta, na, spausti gelytes, dejau 1:1, bet man toj grietinelej niekaip neissiplake graziai maskarpone, bijojau perplakti. Jau du kartus bandziau, viena kart i isplaktagrietinele dejau maskarpone ir dar paplakiau, o kita kart maskarpone bandziau atskirai isplakti ir sudeti i jau isplakta grietinele, bet irgi nesigavo, abiem atvejais liko tokie kaip gumuliukai maskarpones, ryskiai matosi kad nesusijunge abu kremai. Ka darau netaip, kaip sujungti abu kremus, kad butu vientisas, juk maskarpone tokia kieta ir riebi, kad nebezinau jau ka daryt